O jesooooo , Myszko, jaką ty masz fantastyczną wyobraźnię. Pięknie opisałaś ten zapach, cudownie.

Rozowe sa takie banalne. Kwiatki sratki pierdziatki. No ale co kto lubi. Mnie by do Ciebie nie pasowaly ;)
O jesooooo , Myszko, jaką ty masz fantastyczną wyobraźnię. Pięknie opisałaś ten zapach, cudownie.
Air di Gioia brzmi zachecajaco:)
Wiatrem, sloncem i rabarbarem pachnialam kiedys, niestety zapomnialam nazwy perfum, moze ktos zna te nutke?
Zapach z nutka rabarbaru kojarzyl mi sie ze swiezoscia poranka w letnie dni:) Ruskie ryneczki... zawstydzona:)
30 ml to raczej nie probka? Podpowiedz prosze:) jak i gdzie mam szukac probek perfum.
30 ml to raczej nie probka? Podpowiedz prosze:) jak i gdzie mam szukac probek perfum.
Czytajac opisy... czuje sie jakbym byla w perfumerii.
Tina:) nie wiedzialam, ze mozna o odlewki prosic, to cos zupelnie nowego!
Żadna nowość. Niejednokrotnie własnie w Niemczech kupowalam odlewki w Douglasie lub Beckerze. W Polsce troche marudzą.
Ale w Polsce, to zamawiam w tym sklepie internetowym. Mają też perfumy wycofane już ze sprzedazy stacjonarnej. Jedne z moich ulubionych Gucci Envy tam kupuję.
http://odlewkiperfum.pl/
Czyzby odlewki to 1ml ampuleczki, ktore dostaje sie przy zakupie czegokolwiek w perfumerii?
Opatrznie zrozumialam i wyobrazilam sobie, ze odlewaja z butelki-testera do jakis pojemniczkow na Twoich oczach... co wydalo mi sie dziwne;)))
Zapach z nutka rabarbaru kojarzyl mi sie ze swiezoscia poranka w letnie dni:) Ruskie ryneczki... zawstydzona:)
Nie, to nie jest dziwne, tak własnie robią :)
Popytać trzeba :)
Tina, w Polsce nie robią odlewek w Douglasie, w Sephorze owszem :).
Kiedyś się zaparłam, to zrobili:) ,ale to było parę lat temu. W Sephorze fakt, bez problemu, ale teraz przerzuciłam się na sklep internetowy. Jednak najlepiej pytać w mniejszych perfumeriach, ale większych też nie zawadzi.