W zeszłym roku miła pani w Douglasie mi powiedziała, że taką mają "politykę" firmy, że odlewek perfum nie dają. W Sephorze kiedyś z 5 dostałam, jakoś wolę Sephorę :).
W zeszłym roku miła pani w Douglasie mi powiedziała, że taką mają "politykę" firmy, że odlewek perfum nie dają. W Sephorze kiedyś z 5 dostałam, jakoś wolę Sephorę :).
Tak samo z podkładami. Mają w Sephorze takie małe pojemniczki i z testerów trochę odleją. Starcza na kilka makijaży, wiec można dobrze przetestować.
Odkryłam nowy zapach, ale dlaczego musi być droższy nawet od Chanel, które myślałam, że są już mocno drogie?
Guerlain - La petite robe noire. Drugi raz już testuję na sobie i utrzymują się rewelacyjnie, ładnie się rozwijają. Jest to znowu zapach ciężki, kwiatowo-owocowy, ale chyba takie najbardziej lubię. Boję się, że będę musiała je kiedyś kupić:)
A ja se w przyszłym tygodniu zaszaleję i zakupię jakąś " konwalię " albo innego " jaśmina " i jak się skropię , jak lunę pół butelki na siebie.......nie ma bata wszystkie się będą za mną oglądać....a co ? ! :lol3:
Odkryłam nowy zapach, ale dlaczego musi być droższy nawet od Chanel, które myślałam, że są już mocno drogie?
Guerlain - La petite robe noire. Drugi raz już testuję na sobie i utrzymują się rewelacyjnie, ładnie się rozwijają. Jest to znowu zapach ciężki, kwiatowo-owocowy, ale chyba takie najbardziej lubię. Boję się, że będę musiała je kiedyś kupić:)
Dużo nie niszowych zapachów jest droższych od Chanel.. Z tych, które znam i na które się zasadzam, to np. Sisley Soir de Lune i Victor&Rolf Flowerbomb :).
A tutaj mozna sobie kupic
http://www.iperfumy.pl/probki-perfum/
Wiem, że są też droższe, ale do tej pory jakoś żadne droższe mi się nie podobały na szczęście :)
Jeszcze Prada Candy mi się trochę spodobała i tez jest droższa. Ale akurat do niej mnie nie ciągnie aż tak.
Kupiłam odlewkę tego zapachu, no i starszemu synowi się spodobał i to bardzo. Jak zobaczył ile flaszka kosztuje, to jakoś przebolał:), ale odlewkę sobie znowu sam zamówił :)
https://www.douglas.pl/douglas/Dla%20m%C4%99%C5%BCczyzny-Zapachy-Wody%20perfumowane%20i%20toaletowe-Giorgio-Armani-Armani-Priv%C3%A9-Oud-Royal_productbrand_3000071959.html?sourceRef=U6dxF40MA
Nie no - cena mnie powaliła:)
Takich drogich jeszcze nie widziałam. Esencje to i owszem, ale wód perfumowanych w tej cenie moje oczy jeszcze nie uświadczyły. Co dopiero nos:)