skarlet,ja wypiłam szampana za zdrowie babaci bo jest w szpitalu i mojego męza bo samotnie obchodzi imieniny -i ile to kalorii?.
skarlet,ja wypiłam szampana za zdrowie babaci bo jest w szpitalu i mojego męza bo samotnie obchodzi imieniny -i ile to kalorii?.
Aaaa, to insza inszosc, ale ponoc kochanego ciala nigdy za wiele ! Na wszelki wypadek na wage nie wchodze, oceniam tylko ewentualne trudnosci w zapieciu dzinsow ... Hmm, jutro na dluuugi spacer przyjdzie mi sie udac...
Zajadaj, czemu nie ? Kolorek czekoladowy? Jako ze kawowe fusy raczej taki posiadaja ... Czekolada dobra na wszystko, na zly humor, karuzele z PDP i inne przypadlosci ! Wlasnie koncze kolejna tabliczke, tym razem wisniowa ...
Ktoś śpiewał: Gdy widzę słodycze, to kwiczę. Mnie niestety ten nałóg trzyma mocno. Czekolada na szczęście i czekoladki też są dla mnie za słodkie, ale dobre ciacho... Ostatnio zasmakowałam w orzeszkach nerkowca, solonych i prazonych. Pychota. Potrafię niestety całą paczuszkę zjeść za jednym podejściem. Jak juz ją otworzę to nie mam siły podzielić jej sobie na porcje. A potem sama do siebie mówię, ale słaba jesteś. Gdzie twój charakter? Jak się siedzi na wygnaniu zbyt długo to siega się po takie małe pocieszacze. Ulgę przyniosą na krótko, a waga pokaże jak długo się tak pocieszam. Och, życie! Jak tu znależć złoty środek?
Ja ze słodkościami nie mam problemu.Mogę sobie chodzic między tymi "słodkimi"regałami i nic,żadnych ciagot.Ale jak nie mam papierosa-bez kija nie podchodż:)Ale raz na jakiś czas kawałek dobrego ciasta-jak najbardziej.