Na wyjeździe #4

01 grudnia 2013 17:30
emilia

T rzecie zdjecie to

http://nikidesaintphalle.org/public/switzerland/zurich/ange_protecteur

Zmarzlam, wiec trzeba bylo szklaneczke grzanego wina wypic, dzis sklepy w centrum wszystkie pracuja. Nabylam male prezenty dla moich "chlebodawcow", w rewanzu za ... kolejna paczke, ktora musze wyslac do PL !

Emilia pisz w ojczystam narzeczu.Ta Swarovskiego to jak zwykle na dworcu glownym!
01 grudnia 2013 17:38
No, a gdzie by miala byc, jak nie tam??? Pisalam chyba wczoraj o tej choince i obiecalam fotki, a Aniol Stroz - to tez dworzec glowny. Tylko teraz jest odkurzony, latem byl lekko przydymiony.
01 grudnia 2013 17:40
emilia

No, a gdzie by miala byc, jak nie tam??? Pisalam chyba wczoraj o tej choince i obiecalam fotki, a Aniol Stroz - to tez dworzec glowny. Tylko teraz jest odkurzony, latem byl lekko przydymiony.

Bywało,że stala na zewnatrz przy fontannie.
01 grudnia 2013 17:46
mleczko47

Bywało,że stala na zewnatrz przy fontannie.

Widac doszli do wniosku ze ladniej, lepiej, bezpieczniej w hali, no i jarmark dookola. Druga ogromna choinka jest w okolicy Manor Haus, ale dzis juz mi sie tam nie chcialo, zreszta, ponoc ona efektowna po ciemku, a niestety, moja komoreczka do zdjec wieczorowa pora sie nie nadaje.
01 grudnia 2013 19:21
Kurcze mam problem:( dostałam w prezencie od babuszki córki Metaxe i nie wiem z czym ja pić:):):) macie jakieś pomysły????
01 grudnia 2013 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Kurcze mam problem:( dostałam w prezencie od babuszki córki Metaxe i nie wiem z czym ja pić:):):) macie jakieś pomysły????

Zapytaj z kim?
01 grudnia 2013 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

z niczym, METAXE piję się  w dobrym towarzystwie :)))
01 grudnia 2013 19:26
mleczko47

Zapytaj z kim?

z kim to mam:):):)
01 grudnia 2013 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
Saute. I w dobrym towarzystwie.
01 grudnia 2013 19:27
Joasia

Samą  - niezły alkohol , niczym nie ulepszać ,
01 grudnia 2013 19:28
Joasia

No to najważniejsze.To jest koniak , więc pijesz ją w koniakówce.Joasiu super prezent, ja kupila teraz na święta , oboje z mężem lubimy :)) zwłaszcza 7 gwiazdek:))
01 grudnia 2013 19:28
Joasia

No to zapytaj z czym chce.
01 grudnia 2013 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

oooooooo to zbieram chętnych hehehehehehe
01 grudnia 2013 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
aniananowo

oooooooo to zbieram chętnych hehehehehehe
01 grudnia 2013 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
aniananowo

No to najważniejsze.To jest koniak , więc pijesz ją w koniakówce.Joasiu super prezent, ja kupila teraz na święta , oboje z mężem lubimy :)) zwłaszcza 7 gwiazdek:))

Zwlaszcza po wypiciu calej flaszki wiecej gwiazdek sie widzi.