Na wyjeździe #4

01 grudnia 2013 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Zwlaszcza po wypiciu calej flaszki wiecej gwiazdek sie widzi.

Nie wiem , musze kiedyś sprawdzić :))
01 grudnia 2013 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

Samą  - niezły alkohol , niczym nie ulepszać ,

Dobry alkohol, najlepszy jest sam:) Smak?????????????????Hmmmmmm,musisz sprobowac,jesli pilas jaka kolwiek Brandy,mozesz porownac:) Nie kazdemu moze smakowac,podpowiem,ze jesli smak bedzie za ostry,mozesz zrobic sobie drinka ze Schwepes limonkowym,ewentualnie ze Sprite.Cola tez,ale jednak to co podpowiedzialam jest profanacja tegoz alkoholu:) Kieliszek(koniakowka)nie schlodzony,fajnie sie pija do kawy,saczy nie pije:)

Przepraszam,mialo byc do Joasi:)
01 grudnia 2013 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
No wiesz , Hogata - ja dobry trunek zawsze doceniam . A jeszcze w miłym towarzystwie.....
01 grudnia 2013 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

No wiesz , Hogata - ja dobry trunek zawsze doceniam . A jeszcze w miłym towarzystwie.....

Nie smialabym inaczej sadzic:)
01 grudnia 2013 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Dobry alkohol, najlepszy jest sam:) Smak?????????????????Hmmmmmm,musisz sprobowac,jesli pilas jaka kolwiek Brandy,mozesz porownac:) Nie kazdemu moze smakowac,podpowiem,ze jesli smak bedzie za ostry,mozesz zrobic sobie drinka ze Schwepes limonkowym,ewentualnie ze Sprite.Cola tez,ale jednak to co podpowiedzialam jest profanacja tegoz alkoholu:) Kieliszek(koniakowka)nie schlodzony,fajnie sie pija do kawy,saczy nie pije:)

Przepraszam,mialo byc do Joasi:)

Do Joasi, do Joasi:))) Już mi tym wściekłym psem smaka narobiłaś, że mało mi się kołtun nie skręcił, a teraz inne trunki:)  Nie będe tego czytać bo jeszcze ponad 2 tygodnie postu:)
01 grudnia 2013 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Do Joasi, do Joasi:))) Już mi tym wściekłym psem smaka narobiłaś, że mało mi się kołtun nie skręcił, a teraz inne trunki:)  Nie będe tego czytać bo jeszcze ponad 2 tygodnie postu:)

To poczytasz w domu i poprobujesz:)
01 grudnia 2013 20:06
hogata76

To poczytasz w domu i poprobujesz:)

dobrze:))))
01 grudnia 2013 21:01 / 10 osobom podoba się ten post
Witaj, moja Kochan Forumowa Rodzinko. Po 20 godzinach jazdy jestem w domu. Moje miasto powitało mnie ulewą, wcale nie grudniową - i to też mi się podoba, bo pada w MOIM mieście. Przez 2 dni nie będę wychodzić z łóżka - będę mieć czas, by wejść na forum.
Wszystkim życzę radości - gdziekolwiek jesteście - znajdźcie sobie powód i radujcie się.
01 grudnia 2013 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Witaj, moja Kochan Forumowa Rodzinko. Po 20 godzinach jazdy jestem w domu. Moje miasto powitało mnie ulewą, wcale nie grudniową - i to też mi się podoba, bo pada w MOIM mieście. Przez 2 dni nie będę wychodzić z łóżka - będę mieć czas, by wejść na forum.
Wszystkim życzę radości - gdziekolwiek jesteście - znajdźcie sobie powód i radujcie się.

Witaj Benitka,a poznałaś wogóle swoje miasto? he,he
01 grudnia 2013 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Pewnie,lez sobie,Tobie jak najbardziej sie nalezy:)Tyle czasu z budzikiem wstawalas,a teraz lez i grzesz:)
01 grudnia 2013 21:15
ivanilia40

Witaj Benitka,a poznałaś wogóle swoje miasto? he,he

Miasta jeszcze nie widziałam. Wysiadłam, bo Pilotka powiedziała, że to już.  Bus zatrzymuje się koło mego domu - z powodu deszczu te parę metrów przejechałam samochodem. Nic nie widziałam, nic nie słyszałam. Jak zapodałam - 2 dni w łóżku - potem pójdę oglądać miasto.
Po raz pierwszy od wieeelu miesięcy będę mogła nie nastawiać budzika i nie wstawać na czas. Oj, poleniuchuję sobie.
01 grudnia 2013 21:16 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

Miasta jeszcze nie widziałam. Wysiadłam, bo Pilotka powiedziała, że to już.  Bus zatrzymuje się koło mego domu - z powodu deszczu te parę metrów przejechałam samochodem. Nic nie widziałam, nic nie słyszałam. Jak zapodałam - 2 dni w łóżku - potem pójdę oglądać miasto.
Po raz pierwszy od wieeelu miesięcy będę mogła nie nastawiać budzika i nie wstawać na czas. Oj, poleniuchuję sobie.

Zebyś Ty przez pomyłkę w nocy nie chciała mężowi pampersa zmieniać...:)
01 grudnia 2013 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
:(:(:(:(:(
No ja musze zakupic,myslalam ze mi starczy,ale niestety nie:(No coz,bywa-kazdego szkoda:(Teraz to mi samej siebie szkoda:(
01 grudnia 2013 21:18
Wy lepiej zobaczcie jakim autem teraz jeżdzi Prowincjusz.Dorobił się chłop he,he
01 grudnia 2013 21:20 / 6 osobom podoba się ten post
Benita

Witaj Benita! Tylko zmieniaj pozycje w tym łóżku, bo odleżyn dostaniesz:)