Na wyjeździe #4

18 grudnia 2013 11:47 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Pokochaj wroga aby go uspic i wykonczyc ha ha

Znaczy się metoda "na modliszkę":):):):):)
18 grudnia 2013 12:32 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Mi również! :-)
Witam wszystkie Małgośki na forum - może założymy sobie mały klubik? ;-)

Pomysł dobry ;)  
Ale nie doczytałam i chyba jednak nie dobry :D:D:D  Edycja limitowana posta chwalebnego :D :D
18 grudnia 2013 13:37 / 2 osobom podoba się ten post
Skandal! Od przyjazdu do Polski, śpię do godziny 11. :D
Podjechałam sobie dzisiaj na chwilę do Mrzeżyna, przywitać morze. Ale pustki! :)
18 grudnia 2013 13:39
giunta

Podjechałam sobie dzisiaj na chwilę do Mrzeżyna, przywitać morze. Ale pustki! :)

A pozdrowiłaś od nas polski Bałtyk?
18 grudnia 2013 13:40
Malgi

A pozdrowiłaś od nas polski Bałtyk?

Pozdrowiony :)
18 grudnia 2013 16:39 / 8 osobom podoba się ten post
To jest chyba najbardziej poczytny temat pisze do nowych dziewczyn,ktore zaczynaja prace czytajcie umowy ktore podpisałyscie.Teraz przed swietami jest duzo okien do umycia w Niemczech,pamietajcie to co zrobicie raz, a co nie jest objete umowa bedzie Wam przypisane na amen.Szanujcie sie same to wtedy bedziecie szanowane.Opieka jest glownym zadaniem opiekunki i tego trzeba sie trzymać.Nie dajcie sie wpuścić w maliny.Nikt  nas nie "obroni" same musimy wypracować standardy a na Was nowych opiekunkach spoczywa ten cięzar równiez.Nam starym nikt nie podpowiadał, a Wy wszystkie zaopatrzone w laptopy i net czytajcie i wyciagajcie wnioski.
18 grudnia 2013 16:44 / 5 osobom podoba się ten post
Zmienniczka już jest:):):)Zostanie 4 tyg .więc wracam z powrotem juz 15.01.Babuszka już zadowolona i ominęła nas wieczorna histeria-zawsze ,jak zmiana przyjezdża później niż ok.17ej,babuszka szaleje ,że może nikt nie przyjedzie i sama zostanie..... A mnie z tej radości rwa przestała dokuczać:):)Ha ha ha,
18 grudnia 2013 16:52
Idzie Nowy Rok wiec moze przyjdzie ochota na zmiany.Bardzo prosze podawajcie na moj e- mail (jest w profilu) namiary na firmy ktore zatrudniaja na umowe o prace a nie na umowe zlecenie.Dziekuje
18 grudnia 2013 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie!

Oj dwa dni byłam odcięta od świata... internet padł... no ale dzisiaj już jest!!!

Ciacha upiekłam wczoraj, ale się odrobinkę zbrązowiły, ale i tak są dobre... :D

A dziś miałam zamiar robić uszka, ale niestety słoika z grzybami nie otwarłam niestety... dobrze, że moje Kochanie jutro przyjeżdża to otworzy... mam nadzieję, ze jakoś się ze wszystkim jakoś wyrobię... ugotuję sobie dziś kapustkę tylko to troszkę mniej do roboty będzie...

Giunta! Ale Ci fajnie... zawsze chciałam jechac zimą nad morze... ale jeszcze wszystko przede mną!!!

Barbarella mam nadzieję, ze cała i zdrowa dojechałaś do domciu! Ciesz się bliskimi i postaraj się wygospodarować czas dla siebie na odpoczynek!!
18 grudnia 2013 17:20
No az mi sie lepiej zrobilo - bylam sobie pobiegac - super mrozne powietrze....
18 grudnia 2013 17:29 / 4 osobom podoba się ten post
Melduje poslusznie, ze dotarlam cala i zdrowa, tylko godzine pozniej, niz bylo planowane. Dziekuje wszystkim za cieple slowa i zyczenia !
W domu - radocha, teraz musze sie skupic na planie zakupowym i kuchennych atrakcjach. Pogoda pod zdechlym psem, buro, ponuro i ciapowato, brrr ! Niestety, za czesto teraz zagladac nie dam rady, ale zostaje tyle cudownych, cieplych osob, ze jakos to przebolejecie. Po Swietach bede miec wiecej czasu - hi, hi, tylko wielka szafe musze przegladnac, bo stare ciuchy do wyrzucenia, nowsze poukladac i tak dalej ...
Trzymajcie sie !!!

PS. Ciekawa jestem, na jaka zmienniczke trafilam ...
18 grudnia 2013 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Melduje poslusznie, ze dotarlam cala i zdrowa, tylko godzine pozniej, niz bylo planowane. Dziekuje wszystkim za cieple slowa i zyczenia !
W domu - radocha, teraz musze sie skupic na planie zakupowym i kuchennych atrakcjach. Pogoda pod zdechlym psem, buro, ponuro i ciapowato, brrr ! Niestety, za czesto teraz zagladac nie dam rady, ale zostaje tyle cudownych, cieplych osob, ze jakos to przebolejecie. Po Swietach bede miec wiecej czasu - hi, hi, tylko wielka szafe musze przegladnac, bo stare ciuchy do wyrzucenia, nowsze poukladac i tak dalej ...
Trzymajcie sie !!!

PS. Ciekawa jestem, na jaka zmienniczke trafilam ...

Emilia - jest umowa nie pisana,zmienniczki  zostawiamy w spokoju.Czas zweryfikuje.

Dobrze Ci,przytulasz się?przytulaj,przytulaj masz do odrobienia i do nadrobienia. Powodzenia i zdrowia.
18 grudnia 2013 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
Emilia, Ty o zmienniczce nie myśl, zajmij się Rodziną i domem:). Fakt, pogoda na Warmii i Mazurach nieciekawa, zupełnie nieświąteczna. Za to w sklepach tłumy, brrr, jak ja tego nie lubię. Trzymaj się ciepło. Życzę Ci, Krajanko zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt.
18 grudnia 2013 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Emilia - jest umowa nie pisana,zmienniczki  zostawiamy w spokoju.Czas zweryfikuje.

Dobrze Ci,przytulasz się?przytulaj,przytulaj masz do odrobienia i do nadrobienia. Powodzenia i zdrowia.

Spoko, to tylko tak marginesowo. A, przytulanki - dluugo beda odpracowywane ... 
Spadam do domku, pa, pa !
18 grudnia 2013 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ale kochana co się denerwujesz , jesteś na urlopie wiec spij i odpoczywaj ;) 
Sen jest najlepszym lekarstwem :) 
A co , a jak :)