Moi Kochani i mamy środę, 18 grudzienia, teraz to już z górki :))) byle do niedzieli :) Miłego dnia :*
Moi Kochani i mamy środę, 18 grudzienia, teraz to już z górki :))) byle do niedzieli :) Miłego dnia :*
no to widze że zostakemy na polu chwały :)))))))
Gocha jestem miło mi jak diabli :D
mi również :) no niestety trzeba trzeba to przecierpieć
Jak to ktos kiedys napisal/la,juz taki klub istnieje-nie mozna przeciez dublowac:D:D:D:D:D
A Agaty jakies sa??????????????????
Hej,czy to Twoj piesek na awatarku? bo ja kocham koty i psy.Kazdy wlasciciel zwierzaka jest moim przyjacielem.
Pojde do bierzmowania hihi
Ksiadz zwariuje,jak zobaczy faceta co to chce bierzmowac na Agate:)Buahahahahahaha:D:D:D:D:D:DChyba ,ze podasz imie Agaton:)
Jak faceci nosza imie Maria ( Jan Maria Rokita,Jan Maria Jackowski) to czemu nie Agata
A tak w ogole,to Witam,Witam i nikogo o zdrowie nie pytam:)Wszyscy napewno zdrowi:)
Nie wszyscy,buuuuuuu:(:(:(:(Rwa się ze mną rozstać nie chce,uczepiła sie jak rzep psiego ogona,cholera jedna!!!!
To moze nie rwa ??? Tylko te baterie byly za mocne hihihi Sprobuj zrobic goracy kompres.Moze cos pomoze
Teraz to taki mądry???Naobiecywałeś wczoraj i co?????Nie bawię sie tak!:):):)Chyba nie pozostaje nic innego jak pokochać wroga,czyli tę rwę:):):)
Teraz to taki mądry???Naobiecywałeś wczoraj i co?????Nie bawię sie tak!:):):)Chyba nie pozostaje nic innego jak pokochać wroga,czyli tę rwę:):):)