Na wyjeździe #4

18 grudnia 2013 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
Moi Kochani i mamy środę, 18 grudzienia, teraz to już z górki :))) byle do niedzieli :) Miłego dnia :*
18 grudnia 2013 09:49
Sylwunia

Moi Kochani i mamy środę, 18 grudzienia, teraz to już z górki :))) byle do niedzieli :) Miłego dnia :*

Masz Sylwunia za 18 grudzienia :)
18 grudnia 2013 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
A tak w ogole,to Witam,Witam i nikogo o zdrowie nie pytam:)Wszyscy napewno zdrowi:)
18 grudnia 2013 09:52
margaretka82

no to widze że zostakemy na polu chwały :))))))) 
Gocha jestem miło mi jak diabli :D 

mi również :) no niestety trzeba trzeba to przecierpieć
18 grudnia 2013 09:54 / 1 osobie podoba się ten post
gosiula89

mi również :) no niestety trzeba trzeba to przecierpieć

Hej,czy to Twoj piesek na awatarku? bo ja kocham koty i psy.Kazdy wlasciciel zwierzaka jest moim przyjacielem.
18 grudnia 2013 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Jak to ktos kiedys napisal/la,juz taki klub istnieje-nie mozna przeciez dublowac:D:D:D:D:D

A Agaty jakies sa??????????????????

Pojde do bierzmowania hihi 
18 grudnia 2013 09:59
mleczko47

Hej,czy to Twoj piesek na awatarku? bo ja kocham koty i psy.Kazdy wlasciciel zwierzaka jest moim przyjacielem.

tak moja kochana suczka Tofcia:) musiałam ją zostawić u rodziców na czas wyjazdu mam nadzieje że mnie pozna jak wróce:)
18 grudnia 2013 10:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Pojde do bierzmowania hihi 

Ksiadz zwariuje,jak zobaczy faceta co to chce bierzmowac na Agate:)Buahahahahahaha:D:D:D:D:D:DChyba ,ze podasz imie Agaton:)
18 grudnia 2013 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ksiadz zwariuje,jak zobaczy faceta co to chce bierzmowac na Agate:)Buahahahahahaha:D:D:D:D:D:DChyba ,ze podasz imie Agaton:)

Jak faceci nosza imie Maria ( Jan Maria Rokita,Jan Maria Jackowski) to czemu nie Agata
18 grudnia 2013 11:17
ORIM

Jak faceci nosza imie Maria ( Jan Maria Rokita,Jan Maria Jackowski) to czemu nie Agata

rRokita juz Marie porzucil zostal tylko Janchyba duzo problemow mial z ta Mariabo raczej troche niepodobny
18 grudnia 2013 11:21
hogata76

A tak w ogole,to Witam,Witam i nikogo o zdrowie nie pytam:)Wszyscy napewno zdrowi:)

Nie wszyscy,buuuuuuu:(:(:(:(Rwa się ze mną rozstać nie chce,uczepiła sie jak rzep psiego ogona,cholera jedna!!!!
18 grudnia 2013 11:31
kasia63

Nie wszyscy,buuuuuuu:(:(:(:(Rwa się ze mną rozstać nie chce,uczepiła sie jak rzep psiego ogona,cholera jedna!!!!

To moze nie rwa ??? Tylko te baterie byly za mocne hihihi Sprobuj zrobic goracy kompres.Moze cos pomoze
18 grudnia 2013 11:39
ORIM

To moze nie rwa ??? Tylko te baterie byly za mocne hihihi Sprobuj zrobic goracy kompres.Moze cos pomoze

Teraz to taki mądry???Naobiecywałeś wczoraj i co?????Nie bawię sie tak!:):):)Chyba nie pozostaje nic innego jak pokochać wroga,czyli tę rwę:):):)
18 grudnia 2013 11:43 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Teraz to taki mądry???Naobiecywałeś wczoraj i co?????Nie bawię sie tak!:):):)Chyba nie pozostaje nic innego jak pokochać wroga,czyli tę rwę:):):)

Oj tego cholerstwa nie da się pokochać to trzeba pokonać,szkoda że nie jestem w pobliżu mam dobre tabletki na moją rwę działają momentalnie
18 grudnia 2013 11:44
kasia63

Pokochaj wroga aby go uspic i wykonczyc ha ha