Na wyjeździe #4

18 grudnia 2013 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

To jak wpadne,to Ci przyniose ciasteczka z mysich ogonkow,wodeczke z zolci kaszalota:D:D:D:D

JA CI dam Mysie ogonki !!!  Ty łobuzie jeden !!!!!   
No takie okropności wypisywać, fuj - hehehe. 
18 grudnia 2013 20:39
hogata76

To jak wpadne,to Ci przyniose ciasteczka z mysich ogonkow,wodeczke z zolci kaszalota:D:D:D:D

Oj ta wódeczka :) Sama zółć ale jaka wyborowa i wykwintna :) pewnikiem ze 400 lat kisła :D:D:D:D
18 grudnia 2013 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

JA CI dam Mysie ogonki !!!  Ty łobuzie jeden !!!!!   
No takie okropności wypisywać, fuj - hehehe. 

:O:O:O:O:O
Kurcze,zapomnialam ze mam jedna przyjaciolke Myszke:)
18 grudnia 2013 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Oj ta wódeczka :) Sama zółć ale jaka wyborowa i wykwintna :) pewnikiem ze 400 lat kisła :D:D:D:D

600 lat hahahahah:D:D:D:D:D
18 grudnia 2013 20:52
Dziewczyny podpowiedzcie mi gdzie wykupujecie ubezpieczenie na wyjazd do Niemiec.
Wiem,że korzystnie jest na rok(taniej wychodzi). Polecono mi Compensę ale jestem zdziwiona
niską kwotą: ubezpieczam się na 80 000 tys Pl i ta składka wynosi na rok 280 zł!!
Dla porównania dodam że składka w PZU na pół roku i jeden dzień wynosi 5000 zł!!!!!!!!
Napiszcie i doradzcie gdzie WY sie ubezpieczacie ;-)
18 grudnia 2013 20:58
nutka43

Dziewczyny podpowiedzcie mi gdzie wykupujecie ubezpieczenie na wyjazd do Niemiec.
Wiem,że korzystnie jest na rok(taniej wychodzi). Polecono mi Compensę ale jestem zdziwiona
niską kwotą: ubezpieczam się na 80 000 tys Pl i ta składka wynosi na rok 280 zł!!
Dla porównania dodam że składka w PZU na pół roku i jeden dzień wynosi 5000 zł!!!!!!!!
Napiszcie i doradzcie gdzie WY sie ubezpieczacie ;-)

Ja mam ubezpieczenie w Gothaer  . jest to polisa o nazwie   -Na wszelki wypadek.
Obejmuje Ubezpieczenie nnw Suma ubezp. -20 000zł
Koszty leczenia nnw                    20 % sumy ubezp.nnw
koszty leczenia za granicą     20 000 €
Roczna składka 390,- zł
18 grudnia 2013 21:18
margaretka82

No trzeba by bylo zmienic a nie tak odtawac od towarzystwa :) 
ide poszukam jakiego renifera :) 

Śnieżynki w tle wystarczą :)
No i ten uśmiech jest lepszy od jakiegoś renifera. Zrobiłaś nam prezent świąteczny tym nowym awatarkiem :)
Choć ta czarna owieczka też miała w sobie coś...

18 grudnia 2013 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Śnieżynki w tle wystarczą :)
No i ten uśmiech jest lepszy od jakiegoś renifera. Zrobiłaś nam prezent świąteczny tym nowym awatarkiem :)
Choć ta czarna owieczka też miała w sobie coś...

Kurde chciałam wkleić cos z reniferem ale nie mialam i teraz ściągam tapaety jak szalona :) 
A swoj zostawiłam bo nie chcialo mi się szukać juz owieczek (tyle mam tapet i zdjec ze nie ogarniam ) 
Macie mnie znów :) Chyba ndrea pamięta ten avatar jak tu pierwszy raz weszłam :) 
A Śnieżynki w tle, to foto tapeta z Marlin Monroe z mojej firmy ktorą jeszcze miałam zanim wyruszyłam do opieki :D:D:D 
Nie szukac mam już tych Reniferów ??? A takie ładne tapety sa :P
18 grudnia 2013 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Kurde chciałam wkleić cos z reniferem ale nie mialam i teraz ściągam tapaety jak szalona :) 
A swoj zostawiłam bo nie chcialo mi się szukać juz owieczek (tyle mam tapet i zdjec ze nie ogarniam ) 
Macie mnie znów :) Chyba ndrea pamięta ten avatar jak tu pierwszy raz weszłam :) 
A Śnieżynki w tle, to foto tapeta z Marlin Monroe z mojej firmy ktorą jeszcze miałam zanim wyruszyłam do opieki :D:D:D 
Nie szukac mam już tych Reniferów ??? A takie ładne tapety sa :P

Bardzo slicznie:)
18 grudnia 2013 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Twój uśmiech przebija Rudolfa, zostaw :))))))
18 grudnia 2013 22:35 / 2 osobom podoba się ten post
Poczytałam esmeraldę i się mało nie popłakałam ze śmiechu, ona, nowa 70 i cyganka wnoszą nowy powiew na naszym forum, fajnie, że dołączają optymistycznie nastawione osoby, a jeśli do tego są tak pozytywnie zakręcone to tym lepiej ;-)
To była taka dygresja ;-)
Moja PDP dziś pospała do (UWAGA!) godz. 15.00. Śniadanie zjadła na podwieczorek, podwieczorku nie robiła, a obiad na kolację ;-P
Próbowała pertraktować co do godziny, o której idziemy spać, ale 2 dni przed wyjazdem postawiłam się , i powiedziałam że ja też jestem zmęczona i zostawię jej tv włączone na 2 godziny, to się samo wyłączy. Oczywiście moja PDP bojąc się wszelkich włączonych odbiorników (tv wyłączam wtyczką ;-))zgodziła się zapakować w pampersa i leży spokojnie u siebie. Nie wiem kiedy zaśnie, pewnie szybciej ode mnie.
Mam serdecznie dość już tego miejsca, dobrze, że zjeżdżam w sobotę ;-)
PS Margaretka, śliczna z Ciebie dziewczyna z tym nowym avatarkiem ;-)
19 grudnia 2013 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek wszystki w czwartkowy poranek!!! chociaz za oknem ciemno chłodno i nie wspomne do domu >>>>>.....__--------. przed ostatni dzionek ,jeszcze troszke koncowego sprzatanka !!! Choineczke ubrac i jest git!! Torby spakowane czekaja uffffffffffff niesttety co nieco musze zostawic ale w razie w!! moze isc na straty!!!! Wszyscy ktorzy wyjezdzaja ciesza sie ze na swieta do domku jada ale ci co zostaja bedziemy z wami myslami i sercem!!!!Jeszcze jutro i do domku i jak nigdy ciesze sie bardzo:)))))))))))))))))))Miłego spokojnego dnia wszystkim :))))))))))))))))))))))))0
19 grudnia 2013 08:27
Esserga

Poczytałam esmeraldę i się mało nie popłakałam ze śmiechu, ona, nowa 70 i cyganka wnoszą nowy powiew na naszym forum, fajnie, że dołączają optymistycznie nastawione osoby, a jeśli do tego są tak pozytywnie zakręcone to tym lepiej ;-)
To była taka dygresja ;-)
Moja PDP dziś pospała do (UWAGA!) godz. 15.00. Śniadanie zjadła na podwieczorek, podwieczorku nie robiła, a obiad na kolację ;-P
Próbowała pertraktować co do godziny, o której idziemy spać, ale 2 dni przed wyjazdem postawiłam się , i powiedziałam że ja też jestem zmęczona i zostawię jej tv włączone na 2 godziny, to się samo wyłączy. Oczywiście moja PDP bojąc się wszelkich włączonych odbiorników (tv wyłączam wtyczką ;-))zgodziła się zapakować w pampersa i leży spokojnie u siebie. Nie wiem kiedy zaśnie, pewnie szybciej ode mnie.
Mam serdecznie dość już tego miejsca, dobrze, że zjeżdżam w sobotę ;-)
PS Margaretka, śliczna z Ciebie dziewczyna z tym nowym avatarkiem ;-)

Ach dziekuje za uznanie, ale widzisz ja taka niepoprawna optymistka jestem. Mam swoje maksymy I pozytywne mysli sprowadzaja pozytywne zdarzenia i II swiat jest piekniejszy gdy patrzymy z tej ladniejszej strony :p A w dodatku jestem straszna krejzolka, z reszta i cala moja rodzina. Wczoraj maz byl na zakupach a 8-letnia corcia w domu, ten wraca a ta do niego ze byl KOMORNIK i bedzie po 17. Masakra zimne poty do mnie dzwoni zdenerwowany, on nie wie ja nie wiem, mowie moze jakis mandat, albo kiedys jakies raty niedopilnowal nic strach nerwy masakra. Oczywiscie po 17 dostaje telefon, wizyta byla, wszystko sprawdzil nic nie zajal , bo to byl GAZOWNIK :) sprawdzal instalacje :) ach...ale 0,5 kg zlecialo jak ic przez nerwy ;p i jak tu nie kochac dzieci :)
19 grudnia 2013 08:32
Zapalić idę :) wdepne po południu jak sie trochę uspokoi ;)
19 grudnia 2013 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry :))))))) Zakupowe szaleństwo PDP ciąg dalszy :)) Lista zrobiona i pewnie zaraz wyruszamy... Beee...:( deszcz pada, chcę do domku już! Miłego dnia :*
P.s. Gosiaku, nie pal tyle:)))))