To jak wpadne,to Ci przyniose ciasteczka z mysich ogonkow,wodeczke z zolci kaszalota:D:D:D:D
To jak wpadne,to Ci przyniose ciasteczka z mysich ogonkow,wodeczke z zolci kaszalota:D:D:D:D
JA CI dam Mysie ogonki !!! Ty łobuzie jeden !!!!!
No takie okropności wypisywać, fuj - hehehe.
Oj ta wódeczka :) Sama zółć ale jaka wyborowa i wykwintna :) pewnikiem ze 400 lat kisła :D:D:D:D
Dziewczyny podpowiedzcie mi gdzie wykupujecie ubezpieczenie na wyjazd do Niemiec.
Wiem,że korzystnie jest na rok(taniej wychodzi). Polecono mi Compensę ale jestem zdziwiona
niską kwotą: ubezpieczam się na 80 000 tys Pl i ta składka wynosi na rok 280 zł!!
Dla porównania dodam że składka w PZU na pół roku i jeden dzień wynosi 5000 zł!!!!!!!!
Napiszcie i doradzcie gdzie WY sie ubezpieczacie ;-)
No trzeba by bylo zmienic a nie tak odtawac od towarzystwa :)
ide poszukam jakiego renifera :)
Śnieżynki w tle wystarczą :)
No i ten uśmiech jest lepszy od jakiegoś renifera. Zrobiłaś nam prezent świąteczny tym nowym awatarkiem :)
Choć ta czarna owieczka też miała w sobie coś...
Kurde chciałam wkleić cos z reniferem ale nie mialam i teraz ściągam tapaety jak szalona :)
A swoj zostawiłam bo nie chcialo mi się szukać juz owieczek (tyle mam tapet i zdjec ze nie ogarniam )
Macie mnie znów :) Chyba ndrea pamięta ten avatar jak tu pierwszy raz weszłam :)
A Śnieżynki w tle, to foto tapeta z Marlin Monroe z mojej firmy ktorą jeszcze miałam zanim wyruszyłam do opieki :D:D:D
Nie szukac mam już tych Reniferów ??? A takie ładne tapety sa :P
Poczytałam esmeraldę i się mało nie popłakałam ze śmiechu, ona, nowa 70 i cyganka wnoszą nowy powiew na naszym forum, fajnie, że dołączają optymistycznie nastawione osoby, a jeśli do tego są tak pozytywnie zakręcone to tym lepiej ;-)
To była taka dygresja ;-)
Moja PDP dziś pospała do (UWAGA!) godz. 15.00. Śniadanie zjadła na podwieczorek, podwieczorku nie robiła, a obiad na kolację ;-P
Próbowała pertraktować co do godziny, o której idziemy spać, ale 2 dni przed wyjazdem postawiłam się , i powiedziałam że ja też jestem zmęczona i zostawię jej tv włączone na 2 godziny, to się samo wyłączy. Oczywiście moja PDP bojąc się wszelkich włączonych odbiorników (tv wyłączam wtyczką ;-))zgodziła się zapakować w pampersa i leży spokojnie u siebie. Nie wiem kiedy zaśnie, pewnie szybciej ode mnie.
Mam serdecznie dość już tego miejsca, dobrze, że zjeżdżam w sobotę ;-)
PS Margaretka, śliczna z Ciebie dziewczyna z tym nowym avatarkiem ;-)