Na wyjeździe #4

23 grudnia 2013 10:53
barbarella

Andrea, a kto bogatemu zabroni kasę wydawać:))))) U mnie też idzie jak woda:)))

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! Z przykroscia donosze ze z zabiegow SPA nici.Nie maja takich mocy przerobowych ha ha.Czyli pozostaja nam tradycyjne srodki odnowy : gorzala i tance hihi.Spotykamy sie wiec o 18.01.2014 o godz 12 przed hotelem Karat.To na glownej ulicy Karpacza Konstytucji 3 - Maja
23 grudnia 2013 11:50
ORIM

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! Z przykroscia donosze ze z zabiegow SPA nici.Nie maja takich mocy przerobowych ha ha.Czyli pozostaja nam tradycyjne srodki odnowy : gorzala i tance hihi.Spotykamy sie wiec o 18.01.2014 o godz 12 przed hotelem Karat.To na glownej ulicy Karpacza Konstytucji 3 - Maja

Do Karpacza mam za daleko, ale może nad morzem wtedy myślami będę z wami? ;-)
23 grudnia 2013 13:05
ORIM

Jak by ci sie ten remont znudzil ha ha o moich scianach to juz nie wspomne hihi

Data Waszego spotkania wypada w moje imieniny :D :D :D 
Ale ja niestety kipię w De do 31.01 :))))))))
23 grudnia 2013 13:29
Asik

Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..
Wasz Asik :)

Smutno sie zrobiło :( Dziękuję i życze wzajemnie.
23 grudnia 2013 14:19
Renata81

Smutno sie zrobiło :( Dziękuję i życze wzajemnie.

Ja tez bucze po katach,juz tak mam,oczy same mi się pocą,ale zyczę Wsołych Swiąt.
23 grudnia 2013 14:27
margaretka82

Data Waszego spotkania wypada w moje imieniny :D :D :D 
Ale ja niestety kipię w De do 31.01 :))))))))

To nie zapomne jednego wypic za Twoje imieniny.Szkoda ze nie mozesz.
23 grudnia 2013 14:30
Malgi

Do Karpacza mam za daleko, ale może nad morzem wtedy myślami będę z wami? ;-)

A tam masz daleko !!! Do pracy masz dalej i dajesz rade.Zapraszamy
23 grudnia 2013 15:17 / 4 osobom podoba się ten post
kochani wpadlam na chwile zerknac co sie dzieje :) Od rana male szalenswto, po czesci dobrze bo juz po 3 i starsznie szybko mi dzis czas leci. Swieta swieta i poswietach - a co sobie bede zalowac, rano polecialam na zakupy mialam sobie ekspres kupic pod choinke :) ale wynalazlam sklepik z ubrankami dla moich szkrabow, zaszalalam wydalam kase na ekspres ale co tam :) co bede dziada strugac :)szczesliwa z udanych zakupow ledwo wrocilam :) mila niespodzianka od mojej pdp, poszlysmy na spacer (jak zawsze na cmetarz) spotkala kolezanke, gadaja gadaj i moja pdp mowi ze w tym roku beda mieli inne swieta bo ma goscia z Polski, wiec bedzie troche po naszemu i troche po polsku :) Szczegol, ale milo mi sie zrobilo jak nazwala mnie gosciem :) lece dalej - sernik robic
23 grudnia 2013 15:26
esmeralda

kochani wpadlam na chwile zerknac co sie dzieje :) Od rana male szalenswto, po czesci dobrze bo juz po 3 i starsznie szybko mi dzis czas leci. Swieta swieta i poswietach - a co sobie bede zalowac, rano polecialam na zakupy mialam sobie ekspres kupic pod choinke :) ale wynalazlam sklepik z ubrankami dla moich szkrabow, zaszalalam wydalam kase na ekspres ale co tam :) co bede dziada strugac :)szczesliwa z udanych zakupow ledwo wrocilam :) mila niespodzianka od mojej pdp, poszlysmy na spacer (jak zawsze na cmetarz) spotkala kolezanke, gadaja gadaj i moja pdp mowi ze w tym roku beda mieli inne swieta bo ma goscia z Polski, wiec bedzie troche po naszemu i troche po polsku :) Szczegol, ale milo mi sie zrobilo jak nazwala mnie gosciem :) lece dalej - sernik robic

Takie "szczegóły" sa oznaka KIM jestes dla swojej PDP. Jestem bardzo szcześliwa razem z Tobą :) Ja tez za sernik sie zabieram....a pozdrów swoją PDP. I szalej:) Nie jesteśmy dziady :)
Dla Ciebie :)
http://www.youtube.com/watch?v=Puv3jQ0P_uA

23 grudnia 2013 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..
Wasz Asik :)

Asik  wspaniale!!! Ja takich zdolności nie mam.SERDECZNIE DZIĘKUJĘ:)))....,*,WESOŁYCH...,*o*,.,*o*o*, .ŚWIĄT :.."""[]"""'…

BŁOGOSŁAWIONYCH, OBFITYCH W DOBROĆ, RADOŚĆ I MIŁOŚĆ
ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA … 
MIŁEJ RODZINNEJ ATMOSFERY PRZY WIGILIJNYM STOLE...
WSZYSTKIEGO CO DOBRE, I NAJLEPSZE ...
POSYŁAM TOBIE I TWOIM BLISKIM
Z SERCA PŁYNĄCE ŻYCZENIA.
23 grudnia 2013 16:25
Spokojnych bezstresowych Swiąt wszystkim, zwłaszcza tym co poza rodziną:(
23 grudnia 2013 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
Maz mojej PDP dzis wkoncu pojechal odebrac moja przesylke hura....Jak wrocil to wyslal mnie na zakupy i kupilam sobie do jedzenia to na co ja mam ochote , rzecz jasna bez szalenstw . Odrazu humor mi sie poprawil .
23 grudnia 2013 16:39
U nas ani śladu świąt, dziadek wcale nie uznaje, jeść chce to zwykle, z jednej strony dobrze. Przywiozłam sobie kapuste z fasolą i grzybami to zjem na kolację by tradycji stało się za dość, jakiegoś śledzia dla siebie kupiłam, w pierwszy dzień jedziemy do siostrzenicy na obiad i święta zlecą.
23 grudnia 2013 16:44 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

U nas ani śladu świąt, dziadek wcale nie uznaje, jeść chce to zwykle, z jednej strony dobrze. Przywiozłam sobie kapuste z fasolą i grzybami to zjem na kolację by tradycji stało się za dość, jakiegoś śledzia dla siebie kupiłam, w pierwszy dzień jedziemy do siostrzenicy na obiad i święta zlecą.

Tak samo i u mnie wogole nie czuc swiatwcznej atmosfery , zadnago specjalnego gotowania , zadnych swiatecznych ozdob w mieszkaniu .Nawet chyba corki nie przyjada do matki , przynajmniej ja nie wiem o zadnej wizycie . Jutro rano sobie kupie cos specjalnie do jedzenia i posiedze z wami przy kompie
23 grudnia 2013 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
Czasem denerwuje mnie to całe gotowanie, sprzątanie,polskie swiąteczne wariowanie, ale jesli - tak jak oni miałabym nie dostrzec w ogóle tej daty w kalendarzu...to juz wolę się zmęczyc trochę ale poczuć też tę radosc smak potraw wigilijnych blask choinki koledy - dziecinstwo beztroskie choc trochę powraca, jakże współczuje niemieckim dziadkom że tego nie tylko nie mają, ale i nie znają, nie pamiętają ,nie wiedzą...