Andrea, a kto bogatemu zabroni kasę wydawać:))))) U mnie też idzie jak woda:)))
Andrea, a kto bogatemu zabroni kasę wydawać:))))) U mnie też idzie jak woda:)))
UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! Z przykroscia donosze ze z zabiegow SPA nici.Nie maja takich mocy przerobowych ha ha.Czyli pozostaja nam tradycyjne srodki odnowy : gorzala i tance hihi.Spotykamy sie wiec o 18.01.2014 o godz 12 przed hotelem Karat.To na glownej ulicy Karpacza Konstytucji 3 - Maja
Jak by ci sie ten remont znudzil ha ha o moich scianach to juz nie wspomne hihi
UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! Z przykroscia donosze ze z zabiegow SPA nici.Nie maja takich mocy przerobowych ha ha.Czyli pozostaja nam tradycyjne srodki odnowy : gorzala i tance hihi.Spotykamy sie wiec o 18.01.2014 o godz 12 przed hotelem Karat.To na glownej ulicy Karpacza Konstytucji 3 - Maja
Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..
Wasz Asik :)
Smutno sie zrobiło :( Dziękuję i życze wzajemnie.
Data Waszego spotkania wypada w moje imieniny :D :D :D
Ale ja niestety kipię w De do 31.01 :))))))))
Do Karpacza mam za daleko, ale może nad morzem wtedy myślami będę z wami? ;-)
kochani wpadlam na chwile zerknac co sie dzieje :) Od rana male szalenswto, po czesci dobrze bo juz po 3 i starsznie szybko mi dzis czas leci. Swieta swieta i poswietach - a co sobie bede zalowac, rano polecialam na zakupy mialam sobie ekspres kupic pod choinke :) ale wynalazlam sklepik z ubrankami dla moich szkrabow, zaszalalam wydalam kase na ekspres ale co tam :) co bede dziada strugac :)szczesliwa z udanych zakupow ledwo wrocilam :) mila niespodzianka od mojej pdp, poszlysmy na spacer (jak zawsze na cmetarz) spotkala kolezanke, gadaja gadaj i moja pdp mowi ze w tym roku beda mieli inne swieta bo ma goscia z Polski, wiec bedzie troche po naszemu i troche po polsku :) Szczegol, ale milo mi sie zrobilo jak nazwala mnie gosciem :) lece dalej - sernik robic
Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..
Wasz Asik :)
U nas ani śladu świąt, dziadek wcale nie uznaje, jeść chce to zwykle, z jednej strony dobrze. Przywiozłam sobie kapuste z fasolą i grzybami to zjem na kolację by tradycji stało się za dość, jakiegoś śledzia dla siebie kupiłam, w pierwszy dzień jedziemy do siostrzenicy na obiad i święta zlecą.