Na wyjeździe #4

22 grudnia 2013 18:49
efka66

Znów polskie podium!!!!Stoch pierwszy, Ziobro trzeci, ależ pięknie:!!!!!!
Polacy zawojowali Engelberg, może Niemcy cos dziś powiedzą w wiadomościach, bo Niemiec drugi;)

powiedzieli i nawet ze kamilem Stochem byl wywiad pod skocznia
22 grudnia 2013 18:49
Gabrysia dziękuję za podanie stron ;-)
22 grudnia 2013 18:52 / 3 osobom podoba się ten post
85marzena

Ja tez zrezygnowalam z wyjscia do miasta....babcia mi powiedziala przed obiadem, czy chce isc pobiegac ?? Ja sie pytam czemu nie pozniej ??
Bo pozniej bede potrzebna do ubierania choinki ......... corka ma przyjechac .....fajna niedziela .....choinke ubieralam jak bylam dzieckiem .....

To nie tak zle.Znaczy ze babcia cie akceptuje.Bycie dzieckiem przy choince jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
22 grudnia 2013 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
85marzena

Ja tez zrezygnowalam z wyjscia do miasta....babcia mi powiedziala przed obiadem, czy chce isc pobiegac ?? Ja sie pytam czemu nie pozniej ??
Bo pozniej bede potrzebna do ubierania choinki ......... corka ma przyjechac .....fajna niedziela .....choinke ubieralam jak bylam dzieckiem .....

Ja byłam na specerze ,a potem ubierałam choinkę.Przynajmniej przez chwilę czułam się jak w domu :)
22 grudnia 2013 19:11
ivanilia40

Ja byłam na specerze ,a potem ubierałam choinkę.Przynajmniej przez chwilę czułam się jak w domu :)

A ja dziś nie byłam na spacerze, bo... pogoda pod psem, niestety...

22 grudnia 2013 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

A ja dziś nie byłam na spacerze, bo... pogoda pod psem, niestety... :-(

W Berlinie wiosna i slonecznie :).Ale dobrze mi zrobil spacerek :)
22 grudnia 2013 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Musze napisac, ze ubieranie choinki nie bylo zle...corka przyjechala, byly wlaczone koledy i fajnie bylo
Balam sie bo u poprzedniej babci tez ubieralam choinke i co powiesilam lampke to zle, a sama mowila, ze w tym miejscu ma byc...
A tutaj cos sie z dziecinstwa przypomnialo ........
22 grudnia 2013 21:50 / 14 osobom podoba się ten post
Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..
Wasz Asik :)
22 grudnia 2013 21:51
A żeby nie było Wam tak zupełnie smutno to dodam cos na wesoło :)
http://gloria.tv/?media=544815
23 grudnia 2013 08:44
Asik

Kochane Opiekunkowo :) Dzisiaj , właściwie w przeddzien Wigilii chce złożyć Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia...Przy wigilijnym stole będę dzielic sie z Wami wszystkimi opłatkiem dziękując Bogu za to że jesteście, prosząc o siłe i wytrwanie dla Was i przepraszając za wszystko czym Was uraziłam. Wysyłam Anioły szczegolnie tym z Was, którzy jesteście poza krajem. Ja wiem że to cięzkie doświadczenie, że nic , nawet najlepsza rodzina, nie zastapia naszej tradycji...atmosfery...tego klimatu co łzy wyciska, przywołuje tych których zabrakło...W tym dniu jestem z Wami i zapraszam Was do swego wigilijnego stołu. we wtorek narodzi sie Chrystus. Niech wraz z jego przyjsciem zstąpi w Was miłość, nadzieja i dobro ..

Asieńko w swoim imieniu ,jako pozostająca na obczyźnie ,bardzo serdecznie dziękuje za tak piękne zyczenia , po przeczytaniu których wzruszylam sie :( 
Tobie również życzę spokojnych i radosnych Świąt w gronie rodzinnym , oraz spokoju Ducha :)  

23 grudnia 2013 08:54
Asik,piekne zyczenia,Tobie rowniez spokojnych i rodzinnych swiat i udanego skoku do Nowego Roku!
23 grudnia 2013 09:26 / 5 osobom podoba się ten post
23 grudnia 2013 09:47
misiekFfm

Szkoda, że ja tak pięknie nie umiem.
Misiek - jesteś wielki!
23 grudnia 2013 10:35 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Są tak serdeczne i prawdziwe życzenia,że ja dołączę sie

Mleczko47
23 grudnia 2013 10:52
margaretka82

Asieńko w swoim imieniu ,jako pozostająca na obczyźnie ,bardzo serdecznie dziękuje za tak piękne zyczenia , po przeczytaniu których wzruszylam sie :( 
Tobie również życzę spokojnych i radosnych Świąt w gronie rodzinnym , oraz spokoju Ducha :)  

Jak by ci sie ten remont znudzil ha ha o moich scianach to juz nie wspomne hihi

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! Z przykroscia donosze ze z zabiegow SPA nici.Nie maja takich mocy przerobowych ha ha.Czyli pozostaja nam tradycyjne srodki odnowy : gorzala i tance hihi.Spotykamy sie wiec o 18.01.2014 o godz 12 przed hotelem Karat.To na glownej ulicy Karpacza Konstytucji 3 - Maja