Na wyjeździe #4

15 stycznia 2014 16:57
magdalena_k

nie ja nie no cos Ty!!!!
ja mam dzisiaj na wszystko wywalone......sorry ze tak napisalam ale mam urodzinki i dzisiaj mam wszystko w nosie

o cholera!!!! bo ja w sumie to zyczyc Tobie  wszystkiego najlepszego chcialam, a nie o galaretki pytac:):)zdrowka
15 stycznia 2014 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
ja drugi tuman,nie pomoge, moze kontakt z synem czy mezem przez facebooka by Cie poinstruowali,albo gg, no ale nie placz tylko:)
15 stycznia 2014 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
A nie wystarczy się tylko zalogowac na tym nowym skypie? Wtedy powinny wejść twoje wszystkie kontakty z powrotem. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

15 stycznia 2014 18:53 / 1 osobie podoba się ten post
Nic Ci nie zniknelo,zaloguj sie i " wyskocza " wszyscy ktorych masz .:)

15 stycznia 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Resetuj Skypa (czyli wlanczaj i wyłanczaj ,log i wylog) az zaskoczy cholernik :D 
15 stycznia 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
jak masz inne dane jakby bylo nowe konto to zrob wyloguj i od nowa bedziesz mogla wpisac swoj nick i haslo

15 stycznia 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

jak masz inne dane jakby bylo nowe konto to zrob wyloguj i od nowa bedziesz mogla wpisac swoj nick i haslo

Jak zalozylas nowe konto ,to nie bedziesz miala znajomych.Jak zminilas tylko czesc danych to powinno  "zaskoczyc" , to Andrei to ma byc.

15 stycznia 2014 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
proponuje odinstalowac i sciagnac jeszcze raz
15 stycznia 2014 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, spójrz czy komunikat tak wygląda :

https://support.skype.com/pl/faq/FA10143/dlaczego-podczas-proby-logowania-w-skypie-dla-windowsa-desktop-wystepuje-b-ad-wejscia-wyjscia-dysku

jesli jest ten sam - to w programie się coś pokiepściło ;) - nasz tam instrukcję krok po kroku ....

ale najpierw: sprawdziłabym czy masz najnowszą wersję skypa: na górze --> pomoc --> sprawdź aktualizację
całkowicie zamknełabym skypa (jeśli potrzeba przedtem wylogować) i po kilku minutach włączyć i na nowo zalogować.

Może rzeczywiście najlepiej zastosować radykalne środki (jak pisze magdalena), ale przed odinstalowaniem radziłabym ci najpierw ściągnąć plik instalacyjny nowego skypa (podobno w DE nie zawsze się udaje), dopiero potem odinstalować i zainstalować nowy program.

15 stycznia 2014 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, 
15 stycznia 2014 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
Gabrysia

Andrea, 

O, i to jest krotko ,ale na temat! :):):)
15 stycznia 2014 20:24
W czwartek w Wiśle, w sobotę i niedzielę w Zakopanem-oglądamy skoki:) niech Niemcy widzą jak Polacy się umieją bawić i dopingować. A wczoraj w Wiśle tez miał miejsce przykry wypadek, nasz młody skoczek, jeszcze szerzej nieznany skacząc w treningu jako przedskoczek wylądował podobnie jak ostatnio Morgenstern:(
15 stycznia 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O, i to jest krotko ,ale na temat! :):):)

haha...rzeczywiście :D
Post ukazał sie dubeltowo - więc jeden chciałam zlikwidować ....a że nie da się całkowicie (musi coś pozostać), więc zostało 1sze słowo :D :D
15 stycznia 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Uroczystość trwa a ja z tej okazji dostałam wolne. Właściwie po obiedzie juz "świętowałam" :) Zaśpiewałam...ale z przyczyn technicznych (dziad internet sie zbiesił) było acapella. Skarby sie popłakały, ukłoniłam sie i ulotniłam :) Teraz nadrabiam zaległości w korespondencji :) i konwersacji :)
15 stycznia 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

W czwartek w Wiśle, w sobotę i niedzielę w Zakopanem-oglądamy skoki:) niech Niemcy widzą jak Polacy się umieją bawić i dopingować. A wczoraj w Wiśle tez miał miejsce przykry wypadek, nasz młody skoczek, jeszcze szerzej nieznany skacząc w treningu jako przedskoczek wylądował podobnie jak ostatnio Morgenstern:(

Ja juz wszystko sobie pozaznaczalam w gazecie,tak ,ze w czasie skokow,biegow narc.i biatlonu -kobiet,bo naszym babeczkom nie najgorzej idzie--bede miala przerwe w zyciorysie,bo tez jestem prawie fanatycznym kibicem.......podobno "prawie" czyni wielka roznice :):):)