Na wyjeździe #4

15 stycznia 2014 15:56 / 1 osobie podoba się ten post
ja nie moge az pioruny leca :) :) :) :)
götter speise -troche zadsza od naszej i torten guss ale to tylko jak chcesz na wierzch owoce utrzymac :) a gdzie mozna kupic nie wiem:)
15 stycznia 2014 16:05
ivanilia40

Moja pdp dziś zaciągnęła mnie do kawiarni na kawę i tiramisu.Ja podziękowałam za ciasto ,natomiast moja pdp wracała od szyi do kolan wymazana czekoladą :):):). Kazdy jeden kwałek upadał jej na wysokości ust z widelca i turlał się w dół :):):).
Wracałam z nią bocznymi ścieżkami ....
Na prawdę dała by sobie już spokój z tą wdzięcznoscią.

Ivcia,Ty jej powiedz,zeby Ci dala "kopertke",bo sie kobicina wykosztuje,wybrudzi----jak ma co to niech Ci sie w ten sposob odwdzieczy:):):)
15 stycznia 2014 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
A myślisz,ze to prawdziwa wdzięczność? Sama uwielbia kremy i bitą śmietanę,pod pozorem wdzięczności sama się najada:):)
15 stycznia 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

moze mi ktoś napisać, czy mają tu w tym kraju galaretke?!!!!!no znerwilam sie, nie moge z sklepie wyszukac!!!!

Kasia, w Aldi,Lidlu i Netto kupowalam.Tylko do tej "Göter speise" musialam dodawac cukier,nie tak jak w naszych,ze cukier juz jest.Atoto drugie co Ci magdalena napisala to kiedys zrobilam,to bylo cos takiego miedzy kisielem a smarkami.Oni tu tym sie zachwycaja!
15 stycznia 2014 16:13 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A myślisz,ze to prawdziwa wdzięczność? Sama uwielbia kremy i bitą śmietanę,pod pozorem wdzięczności sama się najada:):)

I pod plaszczykiem wdziecznosci sa dwie pieczenie na jednym ogniu walniete:):):)
15 stycznia 2014 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

ja nie moge az pioruny leca :) :) :) :)
götter speise -troche zadsza od naszej i torten guss ale to tylko jak chcesz na wierzch owoce utrzymac :) a gdzie mozna kupic nie wiem:)

tez sie znerwowalas ,ze pioruny lecą?:)skąd mądralo mam wiedziec, jak nigdzie piec nie musialam atu tak mnie zalatwili:)a konkretnie to do rozgotowanych jablek chcialam dodac by nie nawialy z placka, dzieki dobra kobieto,
15 stycznia 2014 16:20
Barbara niepowtarzalna

Kasia, w Aldi,Lidlu i Netto kupowalam.Tylko do tej "Göter speise" musialam dodawac cukier,nie tak jak w naszych,ze cukier juz jest.Atoto drugie co Ci magdalena napisala to kiedys zrobilam,to bylo cos takiego miedzy kisielem a smarkami.Oni tu tym sie zachwycaja!

niech Ci Bozia w dzieciach podziekuje:)
15 stycznia 2014 16:22
ivanilia40

no i sie wydalo,babcia idzie dojadać do kawiarni:):
15 stycznia 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

no i sie wydalo,babcia idzie dojadać do kawiarni:):

He,he dokładnie ,to jest dama,w kawiarni się deseruje :)
15 stycznia 2014 16:24
ivanilia40

He,he dokładnie ,to jest dama,w kawiarni się deseruje :)

wracasz do niej znow?czy zlamana jestes psychicznie i dosc?
15 stycznia 2014 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

wracasz do niej znow?czy zlamana jestes psychicznie i dosc?

Nie wracam za żadne pieniądze i codzienne kawiarnie. Wole spokojnie głodować niż zyć w takim stresie :)
15 stycznia 2014 16:30
kaska_45

tez sie znerwowalas ,ze pioruny lecą?:)skąd mądralo mam wiedziec, jak nigdzie piec nie musialam atu tak mnie zalatwili:)a konkretnie to do rozgotowanych jablek chcialam dodac by nie nawialy z placka, dzieki dobra kobieto,

Kaska45--Odparuj ,tylko mieszajac jablka,zeby nie przypalily sie,chyba,ze dodalas za duzo wody!Ja duzo pieke ,bo lubie piec i jesc:):):) ale rodzinie od poczatku mowilam,ze to dla przyjemnosci robie a zmienniczki n i e  m u s z a ! i jest  o.k ,ktora chce to piecze a nie to kupuja!
15 stycznia 2014 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie wracam za żadne pieniądze i codzienne kawiarnie. Wole spokojnie głodować niż zyć w takim stresie :)

a jednak, no to Cie mam,a tak w sumie obserwowalam co piszesz czasami, czyli te he he Twoje, to nie do konca he he.:):)no to jednak czlowiek z Ciebie a nie twarda sztuka, i tak dlugo wytrzymalas.
15 stycznia 2014 16:46 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

a jednak, no to Cie mam,a tak w sumie obserwowalam co piszesz czasami, czyli te he he Twoje, to nie do konca he he.:):)no to jednak czlowiek z Ciebie a nie twarda sztuka, i tak dlugo wytrzymalas.

To "he,he" było zamiast "kur...." :)
15 stycznia 2014 16:50
kaska_45

nie ja nie no cos Ty!!!!
ja mam dzisiaj na wszystko wywalone......sorry ze tak napisalam ale mam urodzinki i dzisiaj mam wszystko w nosie