Na wyjeździe #4

09 grudnia 2013 09:48
Dzień dobry :) Jak nigdy mam chwilkę dla siebie :) PDP siedzi i czyta gazetę...Ja dziś bardzo źle spałam, przez zęba... właśnie się cofam do dziecięcych lat i wychodzi mi pierwszy "ząb mądrości". Ból jest niesamowity, tabletkę musiałam wziąć, bo nie dawałam rady. Jak usnęłam, to zadzwonił budzik :) Miłego początku tygodnia dla Wszystkich!!! :*
09 grudnia 2013 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie, kochane dzieciaczki!
Coś bóle zaczynają napadać naszą forumową rodzinkę. Ale porad tu tyle, że da się je przepędzić.
Wczoraj przeglądałam sobie strony poświęcone zbieraniu autografów, bo ciągle myślę, jak tu poprawić swój los kupując coś taniej i sprzedając drożej lub w inny sposób. Robię to, odkąd się dowiedziałam z niemieckiej tv, że autograf Marleny Dietrich ze zdjęciem jest wart 20.000 euro. No, ale chcę Wam powiedzieć, że na brytyjskiej stronie firmy sprzedającej autografy, najdrożej chodzi autograf Verdiego - kosztuje aż 30.000 funtów!!!! Nieźle się trzymają też sławni, XIX kompozytorzy, choć tylko w okolicach 5.000 funtów. Księżna Diana w rejonie 2.000 funtów.
Moja ukochana Angelina Jolie za 125 funtów solo, z partnerem na zdjęciu zdecydowanie taniej, już tylko 50 funtów. To taka ciekawostka dla Was na dzień dobry!
09 grudnia 2013 11:04
witaaaaaaaaaaaaaaaaaajcie:) z domku,podroz okropna ale nawet przed czasem wiec oki troche pospalam bo w autkarze sie nic prawie nie dalo pospac:(
wlasnie sobie kawke zrobilami siedze :)
09 grudnia 2013 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
Jak dobrze, że jeszcze tylko 4 dni. O ile fizycznie czuję się dobrze, to moja kondycja psychiczna zdecydowanie wymaga podreperowania.
09 grudnia 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Witajcie, kochane dzieciaczki!
Coś bóle zaczynają napadać naszą forumową rodzinkę. Ale porad tu tyle, że da się je przepędzić.
Wczoraj przeglądałam sobie strony poświęcone zbieraniu autografów, bo ciągle myślę, jak tu poprawić swój los kupując coś taniej i sprzedając drożej lub w inny sposób. Robię to, odkąd się dowiedziałam z niemieckiej tv, że autograf Marleny Dietrich ze zdjęciem jest wart 20.000 euro. No, ale chcę Wam powiedzieć, że na brytyjskiej stronie firmy sprzedającej autografy, najdrożej chodzi autograf Verdiego - kosztuje aż 30.000 funtów!!!! Nieźle się trzymają też sławni, XIX kompozytorzy, choć tylko w okolicach 5.000 funtów. Księżna Diana w rejonie 2.000 funtów.
Moja ukochana Angelina Jolie za 125 funtów solo, z partnerem na zdjęciu zdecydowanie taniej, już tylko 50 funtów. To taka ciekawostka dla Was na dzień dobry!

Romanka-na początek proponuję Ci pozbierać nasze autografy:)Kto wie czy na forum jakaś przyszła sława się nie udziela:)-będzie jak znalazł na przyszłość:):):):) 
A poważnie to zbieranie autografów osób z pierwszych stron gazet wymaga duzo czasu i zaangażowania-taki reportaż oglądałam kiedys o panu ,który sie tym zajmuje,jeżdzi po Polsce ,pisze do sławnych osob ze świata,więc i w koszta też wpada.To jego hobby,raczej na tym nie zarabia no i jest na emeryturze.
09 grudnia 2013 11:24
giunta

Jak dobrze, że jeszcze tylko 4 dni. O ile fizycznie czuję się dobrze, to moja kondycja psychiczna zdecydowanie wymaga podreperowania.

Masz ciężki przypadek, kochanie?
Kasia, zbieranie autografów to raczej lokata na lata, nie na szybki zarobek, choć fuksy się zdarzają. Ja realista jestem z tych, którzy chcą w wieku 75 lat sprzedać coś z dwudziestoletnich  zbiorów i spędzić resztę życia na Malediwach. No, od biedy może być Malta, bo bliżej i mówią w moim ulubionym języku - po angielsku.
09 grudnia 2013 11:31
Sauna niekoniecznie, ale w jaccuzzi to bym chętnie posiedziała:):):)I nie wiem czy się właśnie po świętach nie wybiorę.Kiedy jeszcze mieszkalismy we Wro,mąz w pracy darmowe bilety do Aquaparku dostawał i często lataliśmy tam,Teraz to by trzeba do Darłowa albo do Ustronia:)chyba sobie zrobie poświąteczny prezent:):):)
09 grudnia 2013 12:07
barbarella

To nie tak, zawsze za karę miałam ok 3 tyg ciche dni, nie lubię tego, nie rozumiem, nie chcę, ale co mam zrobić? Nie mam sily, już nie mogę pisać, przepraszam

Barbarella masz meila...
Buziaczki!!!
09 grudnia 2013 12:12
Nie wiem jak jest u Was -u mnie wiosna wróciła-jest ciepło 10 na plusie,piękne słoneczko,trawka zielona ,nawet stokrotki się pootwierały:):):)Ha ha ,ciekawe jak to długo tak piknie będzie:):):)
09 grudnia 2013 12:14
romana

Masz ciężki przypadek, kochanie?
Kasia, zbieranie autografów to raczej lokata na lata, nie na szybki zarobek, choć fuksy się zdarzają. Ja realista jestem z tych, którzy chcą w wieku 75 lat sprzedać coś z dwudziestoletnich  zbiorów i spędzić resztę życia na Malediwach. No, od biedy może być Malta, bo bliżej i mówią w moim ulubionym języku - po angielsku.

Nie. To chyba po prostu wypalenie mnie już dopada. Muszę naładować akumulatory.
09 grudnia 2013 12:17
kasia63

Nie wiem jak jest u Was -u mnie wiosna wróciła-jest ciepło 10 na plusie,piękne słoneczko,trawka zielona ,nawet stokrotki się pootwierały:):):)Ha ha ,ciekawe jak to długo tak piknie będzie:):):)

Na Bawarii kropi deszcz i jest zimno brrr, dobrze, ze nigdzie nie musze wychodzić. Od soboty nowych dostaw śniegu brak :))
09 grudnia 2013 12:25 / 5 osobom podoba się ten post
Przeczytałam jedno z ogłoszeń pracowych na forum-firma informuje ,że PDP "cierpi na stomię".....nawet nie wiedzą o co chodzi ,skoro tak napisali w ogłoszeniu...kompetencja i rzetelność firm:):):)
09 grudnia 2013 12:30
Ale sie wqrwilam whhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,az sie poryczalam:(Ide zajarac,bo mnie zaraz cos trafi:(
09 grudnia 2013 12:31
hogata76

Ale sie wqrwilam whhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,az sie poryczalam:(Ide zajarac,bo mnie zaraz cos trafi:(

Co się stało? :(
09 grudnia 2013 12:33
Ahhhh,ci Niemcy to Debilny narod,albo ja mam napieprzone w glowie....Chyba jestem przemeczona:(