Serce , tylko jak masz stick z Aldi lub Lidl to jeżeli siec bedzie słaba to nie pójdzie albo , co chwilkę będzie rwało . Radzę , kup najpierw kod ten 3 dniowy i sama zobaczysz jak idzie . Przy stałym łaczu nie ma problemu najczęsciej .
Serce , tylko jak masz stick z Aldi lub Lidl to jeżeli siec bedzie słaba to nie pójdzie albo , co chwilkę będzie rwało . Radzę , kup najpierw kod ten 3 dniowy i sama zobaczysz jak idzie . Przy stałym łaczu nie ma problemu najczęsciej .
A dużo oglądasz na Ipli? Chodzi mi o to, że te 5gb szybko sie zużywa i nie muli Ci pod koniec internet juz przy przeglądaniu stron?
Basiu dobrze ze mnie uswiadomilas bo niewiem w jakie miejsce trafie czy bedzie dostep do internetu,dzieki pozdrawiam:)
Serduszko kochane, ja mam internet z aldi, po doladowaniu na 30 dni przez pierwsze 2 tygodnie wszystko jest dobrze, później nie mogę słuchac muzyki na yo tube, filmów nie oglądam, skype działa przez cały czas. Jestem na forum, czytam wiadomości, jakoś można się ogarnąć, ale to nie to, co tygryski lubią najbardziej. No wiesz, na bezrybiu i rak ryba:)))
Dzień dobry :) Za oknem pochmurno, że aż się nie chce wychodzić... Wyjeżdżam 22.12, a wczoraj się dowiedziałam,że już 21.12. przyjeżdża tu córka i zostaje do 22 i odwozi mnie na autobus. Następnego dnia przyjeżdża druga córka, więc PDP będzie nockę i dzień sama, ale to już nie mój problem :) Miłego dzionka :*
Sylwunia,to Ty zaraz do domku jedziesz,pakuj się :):):)
Kochani radiosłuchacze Zakładu Karnego im. Wandy Co Jednak Chciała Niemca!
Wita Was Wasz ulubiony Radiowęzeł!
Z powodu narastających napięć między polskimi pensjonariuszami naszego zakładu a niemiecką kadrą strażników, kochany Pan Naczelnik zaprasza wszystkich dzisiaj na dwie pogadanki
1/ "Dlaczego nawet najlepsza paka nie zadowala marudnego Polaka?"
2/ "Przeciętny Niemiec to katastrofa, zwłaszcza gdy od rana strzela nam focha"
Po wykładach odbędzie się Wielkie Odreagowanie, w czasie którego będzie można przeklinać, rzucać pety na podłogę, kopać ściany, wymyślac sobie nazwajem od leni, brudasów, złodziei i faszystów, pokazywać goły tyłek i inne intymne częsci ciała, bić się pomidorami oraz robić wszelkie niedozwolone dotąd rzeczy.
Na koniec słynny gastronom, kol. Hogata nauczy nas jak pozbywać się niechcianych gości jednym zręcznym rzutem tasaka, przygotowując równocześnie kotlety schabowe i pomidorową na obiad, zaś kol. Geronimo, Orim, Misiek, Janusz i Kaziulek przebrani za hurysy zatańczą dla pań taniec brzucha.
Serdecznie zapraszamy!