Na wyjeździe #4

09 grudnia 2013 19:43
Ale tvp1, 2 czy tvn-u nie ma? Albo cholibcia ja nie widze.
09 grudnia 2013 19:44
margolcia

Dziekuje Mozah, wyjezdzam w sobote do babci 86, bede miala internet, ale telewizji i telefonu niet.

I Tobie Benitka wielkie dzieki!!!!

jesli tylko chodzi ci o filmy to masz je na YouTube z polskim lektorem i to za darmo
09 grudnia 2013 19:46
Wybaczcie pytanie rzadko tutaj bywam.
Romana gdzie się podziewałaś? Gdzie nasz radiowęzeł???
09 grudnia 2013 19:47
ORIM

jesli tylko chodzi ci o filmy to masz je na YouTube z polskim lektorem i to za darmo

Orim, mi chodzi o Polska tv, filmy juz wszystkie przerobilam i youtube, kinomaniaku i innych podobnych.
09 grudnia 2013 19:50
wiewiorka

Nie ma programu o opiekunkach:(((((

Teraz jest, popatrz po reklamie :)  
09 grudnia 2013 19:51
Ok,dzieki!:)
09 grudnia 2013 19:55
margolcia

Ale tvp1, 2 czy tvn-u nie ma? Albo cholibcia ja nie widze.

Margolcia, zajrzyj i tu:    http://weeb.tv/channels.

Jest TVP1, TVP2, TVN, Polsat i wiele innych.
09 grudnia 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Benitko dzieki za link wykupie pakiet po nowym roku:))))
09 grudnia 2013 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Benitko dzieki za link wykupie pakiet po nowym roku:))))

Serce , tylko jak masz stick z Aldi lub Lidl to jeżeli siec bedzie słaba to nie pójdzie albo , co chwilkę będzie rwało . Radzę , kup najpierw kod ten 3 dniowy i sama zobaczysz jak idzie . Przy stałym łaczu nie ma problemu najczęsciej .
09 grudnia 2013 21:02
Usunięty

Serce , tylko jak masz stick z Aldi lub Lidl to jeżeli siec bedzie słaba to nie pójdzie albo , co chwilkę będzie rwało . Radzę , kup najpierw kod ten 3 dniowy i sama zobaczysz jak idzie . Przy stałym łaczu nie ma problemu najczęsciej .

No właśnie!Ja mam ALDI i mi muli,własnie testowałam.IPLĘ normalnie ogladam ,a tego się nie da:(
09 grudnia 2013 21:36
kasia63

No właśnie!Ja mam ALDI i mi muli,własnie testowałam.IPLĘ normalnie ogladam ,a tego się nie da:(

A dużo oglądasz na Ipli?  Chodzi mi o to, że te 5gb szybko sie zużywa i nie muli Ci pod koniec internet juz przy przeglądaniu stron? 
09 grudnia 2013 21:55
Renata81

Wybaczcie pytanie rzadko tutaj bywam.
Romana gdzie się podziewałaś? Gdzie nasz radiowęzeł???

Przez dwa miesiące w D i dwa tygodnie pobytu w kraju nie miałam internetu, teraz mam lecz nie wiem na jak długo, bo mój dziadek umiera, a w nowym miejscu pracy może być różnie. Miło, że pamiętasz o Radiowęźle Zakładu Karnego im. Wandy, co Jednak Chciała Niemca. Może coś skrobnę, jak mnie pomysł jakiś najdzie. A gdzie jesteś teraz? Zadowolona? 
09 grudnia 2013 22:38 / 6 osobom podoba się ten post
romana

Przez dwa miesiące w D i dwa tygodnie pobytu w kraju nie miałam internetu, teraz mam lecz nie wiem na jak długo, bo mój dziadek umiera, a w nowym miejscu pracy może być różnie. Miło, że pamiętasz o Radiowęźle Zakładu Karnego im. Wandy, co Jednak Chciała Niemca. Może coś skrobnę, jak mnie pomysł jakiś najdzie. A gdzie jesteś teraz? Zadowolona? 

Za samą nazwę tego radiowęzła powinnaś Nobla dostać. Romana trzymaj się, śmierć jest częścią życia.
 Tak niemądrze Ci powiem, jako stara połozna, jak odchodzą starsi ludzie, to chyba jest takie normalne, cos w życiu zrobili, doczekali się potomstwa, może po cześci to ich życie miało jakiś sens. Po latach pracy w szpitalu byłam przy śmierci noworodków, wcześniaków, wiele z tych dzieci ochrzciłam z wody, urodziłam wymarzonego syna, który nie zdążył złapać pierwszego oddechu i zmarł. Taki jest ten świat i takie to nasze życie, kiedyś się zaczyna i niestety musi się skończyć. Trafiłaś teraz na takie miejsce,że musisz towarzyszyć odchodzeniu, to ciężkie, smutne i bolesne, ale na pewno ma jakiś sens. Trzymaj się kochana, mądra kobieto, myślę o Tobie.
09 grudnia 2013 22:43 / 2 osobom podoba się ten post
Trzymam się, Barbarella, bo ja z tych twardych raczej. Dziadek jest dobry i dlatego boli jego odejście, lecz rozumiem, że ma juz dość. Pierwszy raz będę prawdopodobnie towarzyszyć czyjejś śmierci, nie boję się, lecz mam tremę, bo narodziny i odejścia to sprawy z wyższej półki.

Idę do łóżeczka, kto ze mną? Buziaczki na dobranoc przesyłam!
09 grudnia 2013 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Trzymam się, Barbarella, bo ja z tych twardych raczej. Dziadek jest dobry i dlatego boli jego odejście, lecz rozumiem, że ma juz dość. Pierwszy raz będę prawdopodobnie towarzyszyć czyjejś śmierci, nie boję się, lecz mam tremę, bo narodziny i odejścia to sprawy z wyższej półki.

Idę do łóżeczka, kto ze mną? Buziaczki na dobranoc przesyłam!

A ja Ci powiem tak.
Dobrze ,ze wrocilas do nas:)Jak mi brakowalo Ciebie:)
Buziaka calusnego masz od Hogatej:)Muuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa:)