Dziekuje Mozah, wyjezdzam w sobote do babci 86, bede miala internet, ale telewizji i telefonu niet.
I Tobie Benitka wielkie dzieki!!!!
Dziekuje Mozah, wyjezdzam w sobote do babci 86, bede miala internet, ale telewizji i telefonu niet.
I Tobie Benitka wielkie dzieki!!!!
jesli tylko chodzi ci o filmy to masz je na YouTube z polskim lektorem i to za darmo
Nie ma programu o opiekunkach:(((((
Ale tvp1, 2 czy tvn-u nie ma? Albo cholibcia ja nie widze.
Benitko dzieki za link wykupie pakiet po nowym roku:))))
Serce , tylko jak masz stick z Aldi lub Lidl to jeżeli siec bedzie słaba to nie pójdzie albo , co chwilkę będzie rwało . Radzę , kup najpierw kod ten 3 dniowy i sama zobaczysz jak idzie . Przy stałym łaczu nie ma problemu najczęsciej .
No właśnie!Ja mam ALDI i mi muli,własnie testowałam.IPLĘ normalnie ogladam ,a tego się nie da:(
Wybaczcie pytanie rzadko tutaj bywam.
Romana gdzie się podziewałaś? Gdzie nasz radiowęzeł???
Przez dwa miesiące w D i dwa tygodnie pobytu w kraju nie miałam internetu, teraz mam lecz nie wiem na jak długo, bo mój dziadek umiera, a w nowym miejscu pracy może być różnie. Miło, że pamiętasz o Radiowęźle Zakładu Karnego im. Wandy, co Jednak Chciała Niemca. Może coś skrobnę, jak mnie pomysł jakiś najdzie. A gdzie jesteś teraz? Zadowolona?
Trzymam się, Barbarella, bo ja z tych twardych raczej. Dziadek jest dobry i dlatego boli jego odejście, lecz rozumiem, że ma juz dość. Pierwszy raz będę prawdopodobnie towarzyszyć czyjejś śmierci, nie boję się, lecz mam tremę, bo narodziny i odejścia to sprawy z wyższej półki.
Idę do łóżeczka, kto ze mną? Buziaczki na dobranoc przesyłam!