Jeśli zostanie to tym gorzej.Bo zwykle pamięta sie i tego,kto wbił szpilkę,i tego,kto został ukłuty.Ale z czasem umyka kontekst całej sprawy ,rodzą sie niedopowiedzenia i przypuszczenia chociaż tak ogólnie to nie bardzo wiadomo o co kaman
Jeśli zostanie to tym gorzej.Bo zwykle pamięta sie i tego,kto wbił szpilkę,i tego,kto został ukłuty.Ale z czasem umyka kontekst całej sprawy ,rodzą sie niedopowiedzenia i przypuszczenia chociaż tak ogólnie to nie bardzo wiadomo o co kaman
Nie wiadomo bo często podłoże jest poza forum, a na forum pole walki.
Dlatego ja nie lubię uczestniczyć w takich rozgrywkach a newsy nigdy mnie nie interesowały- tak już mam i kuniec.
Wolę pogadać o bzdurach, powygłupiać się niż słuchać i uczestniczyć w plotkach.
Kiedyś moja pdp z Al w Oldenburgu, chciała wiedzieć czemu ja się tak zasmiewam do łez, a to taki wieczór bzdurek na forum:skacze3:
Nie wiadomo bo często podłoże jest poza forum, a na forum pole walki.
Dlatego ja nie lubię uczestniczyć w takich rozgrywkach a newsy nigdy mnie nie interesowały- tak już mam i kuniec.
Wolę pogadać o bzdurach, powygłupiać się niż słuchać i uczestniczyć w plotkach.
Bo to jest fajne- a plotki, a szczególnie intrygi to jest coś czego szczerze nienawidzę- tak nawet mogę to okreslić.
Takiej hydrze leb ukrecic u zarania. Nie znam całej historii forum,kto komu c o, dlaczego ktoś odszedł, wiem ale ze czasem słowo rzucone , wywola zupełnie efekt niż zamierzony.
Dla mnie forum to niezłą kopalnia wiedzy, przepisy, i owe bzdurki, taki wentyl bezpieczeństwa co w pracy z seniorami ratuje mnie czasem juz przed :wiezienie: , chyba Kasia 63 pisze Boże daj siły nie mordować . IDE kaszke ważyć, może będzie dobra kiedyś:gotowanie: jak nie :pojedynek:
Dzień niespodziewanego całusa .:-)) :buziaki2:
:buziaki1: