Kalendarz świąt nietypowych

17 grudnia 2017 18:58 / 9 osobom podoba się ten post
Marta2

Jeśli zostanie to tym gorzej.Bo zwykle pamięta sie i tego,kto wbił szpilkę,i tego,kto został ukłuty.Ale z czasem umyka kontekst całej sprawy ,rodzą sie niedopowiedzenia i przypuszczenia chociaż tak ogólnie to nie bardzo wiadomo o co kaman

Nie wiadomo bo często podłoże jest poza forum, a na forum pole walki.
Dlatego ja nie lubię uczestniczyć w takich rozgrywkach a newsy nigdy mnie nie interesowały- tak już mam i kuniec.
Wolę pogadać o bzdurach, powygłupiać się niż słuchać i uczestniczyć w plotkach. 
17 grudnia 2017 19:01 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dlatego ja nie lubię uczestniczyć w takich rozgrywkach a newsy nigdy mnie nie interesowały- tak już mam i kuniec.

Kiedyś moja pdp z Al w Oldenburgu, chciała wiedzieć czemu ja się tak zasmiewam do łez, a to taki wieczór bzdurek na forum
17 grudnia 2017 19:04 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Kiedyś moja pdp z Al w Oldenburgu, chciała wiedzieć czemu ja się tak zasmiewam do łez, a to taki wieczór bzdurek na forum:skacze3:

Bo to jest fajne- a plotki, a szczególnie intrygi to jest coś czego szczerze nienawidzę- tak nawet mogę to okreslić.
17 grudnia 2017 19:06 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja bym może i poplotkowała ale nie umiem ,naprawde.Nie nadążam za plotkami,zbyt zawiły to problem dla mojego prostego umysłu.Myślę że z tego powodu nigdy nie oglądałam telenoweli,ogarnąć kto,kiedy,z kim,i dlaczego,to było ponad moje siły i możliwości
17 grudnia 2017 19:07 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bo to jest fajne- a plotki, a szczególnie intrygi to jest coś czego szczerze nienawidzę- tak nawet mogę to okreslić.

Takiej hydrze leb ukrecic u zarania. Nie znam całej historii forum,kto komu c o, dlaczego ktoś odszedł, wiem ale ze  czasem słowo rzucone , wywola zupełnie efekt niż zamierzony. 
17 grudnia 2017 19:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dla mnie forum to niezłą kopalnia wiedzy, przepisy, i owe bzdurki, taki wentyl bezpieczeństwa co w pracy z seniorami ratuje mnie czasem juz przed , chyba Kasia 63 pisze Boże daj siły nie mordować . IDE kaszke ważyć, może będzie dobra kiedyś jak nie
17 grudnia 2017 19:15 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Takiej hydrze leb ukrecic u zarania. Nie znam całej historii forum,kto komu c o, dlaczego ktoś odszedł, wiem ale ze  czasem słowo rzucone , wywola zupełnie efekt niż zamierzony. 

To jest własnie to-bo nie wszyscy muszą sie interesowac tym, co sie poza forum dzieje. I sprawa moze zupełnie inaczej wygladać. Dlatego lepiej się nie angażować za bardzo.
17 grudnia 2017 20:03 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dla mnie forum to niezłą kopalnia wiedzy, przepisy, i owe bzdurki, taki wentyl bezpieczeństwa co w pracy z seniorami ratuje mnie czasem juz przed :wiezienie: , chyba Kasia 63 pisze Boże daj siły nie mordować . IDE kaszke ważyć, może będzie dobra kiedyś:gotowanie: jak nie :pojedynek:

Panie ,daj cierpliwość i odpuść mordercze myśli:)Tak ,dla przypomnienia:):):)
21 stycznia 2018 21:15 / 6 osobom podoba się ten post
Serdeczne życzenia w dniu babci ,  Dzień miałam udany , słodki i całuśny .
24 lutego 2018 14:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień niespodziewanego całusa .)
24 lutego 2018 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
Babeczka

Dzień niespodziewanego całusa .:-)) :buziaki2:

24 lutego 2018 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ja z nietypowycg świąt obchodzę tylko "Dzień Kota " aż się boję coby to było gdybym zapomnaiała 
28 lutego 2018 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

:buziaki1:

02 kwietnia 2018 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
Mokrego  dyngusa .))
13 kwietnia 2018 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
Ja to wczoraj obchodziłam dzień czekolady, nie mam co ukrywać że łasuchem jestem, a niemiecka czekolada jest dobra