Brawo!! Tylko nie daj się przekabacic córce!! Pracę znajdziesz,ofert jest od zatrzęsienia.Juz zacznij szukać,nie czekaj do końca tygodnia,masz internet to sobie poradzisz;)))Powodzenia:)
Brawo!! Tylko nie daj się przekabacic córce!! Pracę znajdziesz,ofert jest od zatrzęsienia.Juz zacznij szukać,nie czekaj do końca tygodnia,masz internet to sobie poradzisz;)))Powodzenia:)
Boże dziewczyny jak wam bardzo dziekuje nawet nie wiecie zostane do końca tygodnia ale to juz chyba za póżno cośzłapać na świeta jak sądzicie
Tak rozmawiałam o tym z dziadkiem. Powiedział, że nic nie możemy z tym zrobić bo to choroba i tyle...Ale tak jak już pisałam on z nią rozmawia na temat jej zachowania, a czasem odpuszcza bo ma dosyć.
MarLenka - napisz jak sobie radzisz dalej,czy jest jakas poprawa sytuacji?
Uspokoiło się bo przyjechała druga córka na kilka dni i babcia jest cała w skowronkach; ale zobaczymy co będzie po jej wyjeździe...
Wydaje mi się, że w Polsce nie wszyscy wiedzą, że mają demencję.
Daro , to taki quasi ''coming out'' czy Ci się tylko wydaje że masz problem .
Jestem od niedzieli przejechałam z Berlina bo tamta pani poszla do szpitala pękl jej tetniak i stan beznadziejny dzisiaj byla noc spokojna ale juz szukam nastepnej pracy przede mna byla dziewczyna 2 tygpdnie to jest koło Osnabriku miejscowość Rahden straszna dziura nic tylko pola
Mój ojciec może mieć problem.
Mój ojciec może mieć problem.
Demencja to nie ból nogi, o którym sie wie, że jest. Tak czy siak najlepiej jest zgłosic się do lekarza, on powinien wiedzieć jakie podjąc kroki... Z tego co zrozumiałam macie problem z doprowadzeniem Twojego taty do lekarza... Idź sam do lekarza pierwszego kontaktu Twojego ojca , opisz objawy i zapytaj się co masz w takim przypadku zrobić. Lekarz powinien Cię pokierować...))))