Firma wykorzystała twoją lekkomyślność
Swoją drogą,fajnie ze udało ci sie trafić,skoro nie miałaś adresu
Przepraszam,troche kpię sobie,ale naprawde,no jak można jechac tak na pałę,nie mieści mi się w głowie
Firma wykorzystała twoją lekkomyślność
Swoją drogą,fajnie ze udało ci sie trafić,skoro nie miałaś adresu
Przepraszam,troche kpię sobie,ale naprawde,no jak można jechac tak na pałę,nie mieści mi się w głowie
Myślę ze juz sobie sama odp.na te pytania i wyciągnęłaś wnioski na przyszłość
mam jeszcze jedno pytanie dotyczące wypłaty. Tak myślę czy to również jest powód do wymówienia umowy. W umowie mam, że wyplata nastąpi do 10-go dnia miesiąca za poprzedni miesiąc przepracowany. Skłąda się tak, że 10 wypadł w sobotę. Czy w tym przypadku firma ma prawo wypłacić mi pieniądze dopiero w poniedziałek?
mam jeszcze jedno pytanie dotyczące wypłaty. Tak myślę czy to również jest powód do wymówienia umowy. W umowie mam, że wyplata nastąpi do 10-go dnia miesiąca za poprzedni miesiąc przepracowany. Skłąda się tak, że 10 wypadł w sobotę. Czy w tym przypadku firma ma prawo wypłacić mi pieniądze dopiero w poniedziałek?
Mam pytanie do ciebie, czy to jest Twoja pierwsza praca z jakiejkolwiek firmy?
czekam na moja pierwsza wypłte miała byc tez 10 a narazie echoooooooooooo
ja w tej sprawie dzwoniłam do szefa, nie będę pisać jakie było tłumaczenie, bo szkoda nerów.
czekam na moja pierwsza wypłte miała byc tez 10 a narazie echoooooooooooo
bo swieta bo styczen itd itd ,,he he napisałam do firmy ze jak nie bedzie dzisiaj kasy jade do domu ,,im to chyba wiśi bo juz nic nie odpisali
mojej wpłaty jeszcze nie ma na koncie, no cóż chuba będzie trzeba pomyśleć o zmienie firmy, tylko teraz którą wybrać? Mam wrażenie, że każda firma jest dobra, dopóki opiekunka nie ma problemów w miejscu pracy, a kiedy są i informuje się firmę to wtedy zaczynają się schody.