No leję;D;D;D;;DD;D;D;D;D;D;D;
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słyszysz te oklaski,czujesz ja rzucaja w Ciebie kwiatami,widzisz te owacje na stojąco??????????????????????????????????????
No leję;D;D;D;;DD;D;D;D;D;D;D;
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słyszysz te oklaski,czujesz ja rzucaja w Ciebie kwiatami,widzisz te owacje na stojąco??????????????????????????????????????
:):):):)ha ha ha plus tantiemy ze sprzedaży wielkiego nakładu mojej,he he "poezji" i rzucam Opiekunkowo:):):):)
Gwoli wyjaśnienia-pisząc PAPRYCZKI miałam na myśli oczywiście te CHILI:):):) ,ale rym nijak mi nie podpasował:):):)
Zrozumiałam czytając:D;D;D;D;D;D
Kasiula,ja az taka głupia nie jestem:) Chyba??????????????????????????
Po Coca Coli
Urośnie
Powoli:)
Można jeszcze
Papryczki
Przywiązać spróbować
A co bedziemy
Chłopu swojemu
Żałować!!
Lecz
Czy on
W zdrowiu
Przetrwa te nasze
Staranie?
Te średniowieczne
Próby
Na wieczne
Stajanie?
Dajmy już
Sobie spokój
Z cytryną
Z cebulą
Bo najczęściej
Ze strachu
F...ki im się
Kulą:):):):)
http://biznes.onet.pl/bomba-bte,40467,5602919,1,prasa-detal
Przeczytajcie i pamiętajcie złota zasade każdego kredytobiorcy!!!!Po spłaceniu kredytu ZAWSZE bierzmy z banku zaświadczenie ,że nie mamy juz wobec niego żadnych zobowiązań.Czasem się za ten swistek płaci,ale warto go mieć!!! Z autopsji wiem jak bardzo opłaca się mieć ten cenny papierek:)
News z ostatniej chwili !!! Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łaczący oko bezpośrednio z dupą. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, oko zaczęło łzawić, gdy ukłuli go igłą w oko, dupa się zesrała.