Wyłowione z sieci 1

02 marca 2014 08:45
No co Wy na to co sie dzieje? Myslicie, ze skonczy sie wojna na Ukrainie? Wiesci nie sa optymistyczne.
02 marca 2014 08:47
Właśnie oglądam Info i powiem Wam-nie fajnie jest:(:(:(
02 marca 2014 08:54
hogata76

U mnie jakies takie ciezkie helikoptery lataja tylko w jedna strone,
02 marca 2014 08:56
myśle że Putin nie odda Krymu - Ukraińcom zbyt ważny to dla niego teren. będzie gorąco ale mam nadzieje że nasi Panowie z wiejskiej się w to nie zaangażują
02 marca 2014 09:03
magmab

myśle że Putin nie odda Krymu - Ukraińcom zbyt ważny to dla niego teren. będzie gorąco ale mam nadzieje że nasi Panowie z wiejskiej się w to nie zaangażują

Nasi, tylko poszczekaja, pan Prezydent wyciagnie swoje zołnierzyki ołowiane z dziecinstwa i bedzie bronił Krymu. Ha ha
02 marca 2014 09:05 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Nasi, tylko poszczekaja, pan Prezydent wyciagnie swoje zołnierzyki ołowiane z dziecinstwa i bedzie bronił Krymu. Ha ha

ołowiane z dzieciństwa może wyciągać byle nie naszych chłopów, synów, braci, itd.... bo mu sama jednego żołnierzyka wsadze gdzieś w ciemną dziurke hahaha
02 marca 2014 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

ołowiane z dzieciństwa może wyciągać byle nie naszych chłopów, synów, braci, itd.... bo mu sama jednego żołnierzyka wsadze gdzieś w ciemną dziurke hahaha

Magmab, my nie mamy wojska, cywilów to oni moga cmoknąc. Nie wiem po co nasz zyrandol zwołuje naradę północnonadbałtycka, przeciez my jestesmy militarnym zerem, z nami nikt nawet sie nie bedzie liczył. 
02 marca 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
ale na bomby armatnie się nadajemy
02 marca 2014 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

ale na bomby armatnie się nadajemy

A ja zamiast północnoatlantyckiej, napisałam nadbałtyckiej. Taaaak jako mieso armatnie jak najbardziej.
02 marca 2014 09:14 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Jest naprawdę żle.....Władimir nie ustąpi ,cały świat się burzy....a my tak blisko Ukrainy (((:-.....cały czas mamy włączony telewizor ,jestem na bieżąco.....i mi się to nie podoba (((((:-    Margolciu, to nie tylko nasz "żyrandol"..boję się ,bo jesteśmy w NATO , pakt jest paktem ,to nie są wymysły "naszych",to zależne jest co NATO ustali .
02 marca 2014 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
Jest źle, bardzo...Podobnie było w 39, też wszyscy się pocieszali,że Hitler nie odważy się...
02 marca 2014 09:40
będzie wojna?
02 marca 2014 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

będzie wojna?

Mam nadzieję ,że nie ,też mam pietra ( 3 synów i man  były żołnierz ) , wojska nie trzeba mieć --- są rezerwowi ,których powołuje się na wypadek wojny . Jeśli  Rosjanie sie wtrącą może być cienko . 
02 marca 2014 09:53
Barbara niepowtarzalna

Mam nadzieję ,że nie ,też mam pietra ( 3 synów i man  były żołnierz ) , wojska nie trzeba mieć --- są rezerwowi ,których powołuje się na wypadek wojny . Jeśli  Rosjanie sie wtrącą może być cienko . 

ja też się boję ,mój mąż też były wojskowy ale ruskich się boję.Będzie dym zobaczysz .
02 marca 2014 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
ja tylko czekam kiedy w Rosji stanie się to co było na Ukrainie.Zobaczą ludzie tam,że demokracja wszędzie być może i ,że wsparcie ze strony zachodniej jest lud ruszy na Putina zobaczysz...Myśle,że Rosja też się tego obawia,że ten jego ciemny,biedny naród zacznie czerpać wzorce z zachodu.Życze jemu tego!!!