Wyłowione z sieci 1

02 marca 2014 09:59
gosia35

ja też się boję ,mój mąż też były wojskowy ale ruskich się boję.Będzie dym zobaczysz .

Wiem kotku .Zachód naciska na Rosję o zaprzestanie ,ale teraz słyszę ,że coraz więcej wojska rosyjskiego na Ukrainie .
02 marca 2014 10:03
Dziewczyny, co mówi telewizja niemiecka? Jakie są nastawienia Niemców?
02 marca 2014 10:30
ryba

Dziewczyny, co mówi telewizja niemiecka? Jakie są nastawienia Niemców?

Można kuknąć co na to niemiecka prasa?  http://www.faz.net/
02 marca 2014 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
Ja bym raczej nie liczyła na wielka interwencję Zachodu .Przecież Zachód jest z Rosją związany interesami - choćby North Stream.Sądzicie , że zaryzykują ? A Ukraina nie jest w NATO. Więc nie ma obowiązku ustawowego interwencji zbrojnej w jej obronie. Zresztą Ukraińcy mieli swoja szansę , mieli Pomaranczową rewolucję i co ? Ano wybrali póżniej prorosyjski rząd .W wyborach , których legalności nikt nie zakwestionował.
02 marca 2014 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
Czytam duzo na ten temat i oglądam.Mam wewnętrzny niepokój.Ale za maluczka jestem zeby zabierac głos.
02 marca 2014 12:14 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

Ja bym raczej nie liczyła na wielka interwencję Zachodu .Przecież Zachód jest z Rosją związany interesami - choćby North Stream.Sądzicie , że zaryzykują ? A Ukraina nie jest w NATO. Więc nie ma obowiązku ustawowego interwencji zbrojnej w jej obronie. Zresztą Ukraińcy mieli swoja szansę , mieli Pomaranczową rewolucję i co ? Ano wybrali póżniej prorosyjski rząd .W wyborach , których legalności nikt nie zakwestionował.

Dokładnie...to zdjęcie jest odzwierciedleniem co Zachod może
02 marca 2014 13:03
Asik

Dokładnie...to zdjęcie jest odzwierciedleniem co Zachod może

Może wyrazić "głębokie zaniepokojenie".
02 marca 2014 13:21
Myśle,żę ruskich teraz tak nikt się nie boi to co czasy zimnej wojny
02 marca 2014 14:24
magmab

ale na bomby armatnie się nadajemy

i właśnie tego najbardziej się boję:(
02 marca 2014 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jest naprawdę żle.....Władimir nie ustąpi ,cały świat się burzy....a my tak blisko Ukrainy (((:-.....cały czas mamy włączony telewizor ,jestem na bieżąco.....i mi się to nie podoba (((((:-    Margolciu, to nie tylko nasz "żyrandol"..boję się ,bo jesteśmy w NATO , pakt jest paktem ,to nie są wymysły "naszych",to zależne jest co NATO ustali .

Ja akurat nie mam ochoty na zarty,tez codziennie ogladam wiadomości,czytam i coraz bardziej sie boję.Putina???????????????Bardzo:(:(:(
My jesteśmy zaraz za kałużą i jeszcze nalezymy do Nato:(:(:(Kurde mać ,włos mi się jeży:(
02 marca 2014 14:43
Ja od wczoraj jestem tak spanikowana ,że dzisiaj pojechałam i zrobiłam większe zakupy. Wiem, wariatka, ale czuję jakiś dziwny ucisk w dołku. Po prostu boję się.
02 marca 2014 15:25
Właśnie słucham wypowiedź Donalda Tuska na TVPINFO:(:(:(

Mam zostać do 12 kwietnia,ale ja normalnie się boję,że jestem tak daleko mod bliskich:(
02 marca 2014 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Czytam duzo na ten temat i oglądam.Mam wewnętrzny niepokój.Ale za maluczka jestem zeby zabierac głos.

No nie żartuj sobie !!!  Ile masz wzrostu ??? 
Swoja opinię czy obawy to możesz chyba spokojnie napisać ;-)))
02 marca 2014 15:43
Podobna sytuaja miala miejsce w Gruzji,nie pamietam tylko jak to się zakończyło.
02 marca 2014 16:24
hogata76

Ja akurat nie mam ochoty na zarty,tez codziennie ogladam wiadomości,czytam i coraz bardziej sie boję.Putina???????????????Bardzo:(:(:(
My jesteśmy zaraz za kałużą i jeszcze nalezymy do Nato:(:(:(Kurde mać ,włos mi się jeży:(

Hogata, w tym moim poście nie było krzty żartu ,w takich sprawach nigdy nie żartuję -:))))))))))))