ja też się boję ,mój mąż też były wojskowy ale ruskich się boję.Będzie dym zobaczysz .
ja też się boję ,mój mąż też były wojskowy ale ruskich się boję.Będzie dym zobaczysz .
Dziewczyny, co mówi telewizja niemiecka? Jakie są nastawienia Niemców?
Ja bym raczej nie liczyła na wielka interwencję Zachodu .Przecież Zachód jest z Rosją związany interesami - choćby North Stream.Sądzicie , że zaryzykują ? A Ukraina nie jest w NATO. Więc nie ma obowiązku ustawowego interwencji zbrojnej w jej obronie. Zresztą Ukraińcy mieli swoja szansę , mieli Pomaranczową rewolucję i co ? Ano wybrali póżniej prorosyjski rząd .W wyborach , których legalności nikt nie zakwestionował.
Dokładnie...to zdjęcie jest odzwierciedleniem co Zachod może
ale na bomby armatnie się nadajemy
Jest naprawdę żle.....Władimir nie ustąpi ,cały świat się burzy....a my tak blisko Ukrainy (((:-.....cały czas mamy włączony telewizor ,jestem na bieżąco.....i mi się to nie podoba (((((:- Margolciu, to nie tylko nasz "żyrandol"..boję się ,bo jesteśmy w NATO , pakt jest paktem ,to nie są wymysły "naszych",to zależne jest co NATO ustali .
Czytam duzo na ten temat i oglądam.Mam wewnętrzny niepokój.Ale za maluczka jestem zeby zabierac głos.
Ja akurat nie mam ochoty na zarty,tez codziennie ogladam wiadomości,czytam i coraz bardziej sie boję.Putina???????????????Bardzo:(:(:(
My jesteśmy zaraz za kałużą i jeszcze nalezymy do Nato:(:(:(Kurde mać ,włos mi się jeży:(