Wyłowione z sieci 1

08 marca 2014 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
Kochana , jak byś się podpasła to ze trzydzieści .....Kolega , który pracowal w Iraku , opowiadał , że czym tlusciejsza tym więcej wielbłądów .....-:))))))))))
08 marca 2014 13:42 / 5 osobom podoba się ten post
Nie porywaja blondynek bo znają kawały o nich.Nie ma co sie strachać (też blondynka).
08 marca 2014 14:06 / 5 osobom podoba się ten post
Bo blondynki to porywaczki;)Sama bym takiego szejka porwała;)
08 marca 2014 14:11 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bo blondynki to porywaczki;)Sama bym takiego szejka porwała;)

Jak widać na awatarku, to ty też blondynka-porywaczka :)))))))))))))))))))))))))))
08 marca 2014 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

No to czas zacząć uczyc sie piosenki "Nie dla mnie sznur samolotów.............,chyba ze zostaniesz odaliską.Lepiej miec wrobla w garsci jak potentata na forum. A lizus z Ciebie, dwie baryłki ?Coż to dwie baryłki jak sie ma taki harem.(forum):-):-)

Taki ze mnie lizus jak z koziej du...y trabka Mleczko, ja  działam zapobiegawczo, zresztą obiecac, zawsze mozna, i wilk syty i owca cała. Co mi zreszta po baryłce, ja prawojazdy nie mam, ha ha ha 

Wichura moze w teorii nie zmusza do małzenstwa, ale tez zabrania zenic sie z innowierca a nawet karza za to smiercia, często ukamieniowaniem.
08 marca 2014 14:21 / 6 osobom podoba się ten post
bieta

Jak widać na awatarku, to ty też blondynka-porywaczka :)))))))))))))))))))))))))))

I to po wizycie u kosmetyczki i fryzjerze;)No,efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania;).
08 marca 2014 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Eee tam - tam prawo restrykcyjne i nawet szejk nie może piątej żony wziąć.

No w każdym razie ja bym tam zaryzykowała:)

Zwłaszcza, że islam zabrania zmuszania kobiety do małżeństwa.

Zawsze jest wyjscie - można z pierwszej zrezygnowac jak sie już opatrzyła. A bilans sie zgadza.Islam pozwala tez,żeby nie pytac czy chce sie zostać żoną.Jak mus to mus.
08 marca 2014 14:25 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

I to po wizycie u kosmetyczki i fryzjerze;)No,efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania;).

A płeć?bez zmian?
08 marca 2014 14:26 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tina , no faktycznie, super matamorfoza, orginalne blond futerko !!!
08 marca 2014 14:28 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

A płeć?bez zmian?

Kurcze ,muszę sprawdzić,może w gabinecie mi jakiego promocyjnego bonusa wcisnęli.No,nic ,najwyżej będę na dwa fronty-porywać;)
08 marca 2014 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Zawsze jest wyjscie - można z pierwszej zrezygnowac jak sie już opatrzyła. A bilans sie zgadza.Islam pozwala tez,żeby nie pytac czy chce sie zostać żoną.Jak mus to mus.

No ja tam nie wiem - czytałam, że niby islam zabrania przymuszania do małżeństwa, no ale w praktyce to wiemy, że różnie jest.
A ja nie jestem blondynką, to pewnie aż tak wielkich żądzy w szejku nie robudzę.
Takich jak ja ma tam dosyć:)
08 marca 2014 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
Najwyżej będę się z moim psem wymieniać,pysk identyczny;)A Szwajcarzy lubią zwierzątka,chociaż gadający pies...no,no...;)
08 marca 2014 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
Narobiłaś mi smaku:)
08 marca 2014 14:37 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Najwyżej będę się z moim psem wymieniać,pysk identyczny;)A Szwajcarzy lubią zwierzątka,chociaż gadający pies...no,no...;)

Nic nowego oni maja same gadające psy,no moze problem wystąpić z akcentem.Ale nadrobi pojetny jest.
08 marca 2014 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
Z nich to zadni myśliwi im nawet kapcie trzeba podac,oby nie zelowka do gory,bo rozwod murowany.