Wyłowione z sieci 1

08 marca 2014 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochana , jak byś się podpasła to ze trzydzieści .....Kolega , który pracowal w Iraku , opowiadał , że czym tlusciejsza tym więcej wielbłądów .....-:))))))))))

No to ja chocby z tego wzgledu sie nie nadaję...warta jestem może tego garba a i to niewiadomo :(
08 marca 2014 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Tina , no faktycznie, super matamorfoza, orginalne blond futerko !!!

I to wszędzie gdzie się da,problem depilacji odszedł;)No,moze w upały jakieś małe trymowanie i starczy;).
08 marca 2014 14:44 / 3 osobom podoba się ten post
Szejk Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum – książę Dubaju podróżuje wysadzanym diamentami Mercedesem i pływa największym jachtem świata wycenianym na 300 milionów dolarów. Miłośnik sporów wodnych i wyrafinowanych doświadczeń kulinarnych.

08 marca 2014 14:48
Prawa kobiet w islamie, poczytajcie, a ja tymczasem zmykam na dół zrobić PDP kawusię

http://prawnik-na-macierzynskim.blog.pl/2013/10/03/prawa-kobiet-w-islamie/
08 marca 2014 14:55
Nie myliłabym tego, co zrobili z islamu fundamentaliści, z islamem, którego można poznać w Koranie.
08 marca 2014 15:08 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie myliłabym tego, co zrobili z islamu fundamentaliści, z islamem, którego można poznać w Koranie.

Świeżo upieczona męzatka , no ,no ,no !....Ty to lepiej w Mniemcach pracuj i jedż do Janowa Podlaskiego albo Michałowic !!!!.......Tam to se sama "Araba" mozesz kupić i to na czterech nogach !!! -:))))))))
08 marca 2014 15:12 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Szejk Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum – książę Dubaju podróżuje wysadzanym diamentami Mercedesem i pływa największym jachtem świata wycenianym na 300 milionów dolarów. Miłośnik sporów wodnych i wyrafinowanych doświadczeń kulinarnych.

No,no nawet bez tych diamentów....................................
08 marca 2014 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
Arab na 4 nogach? To oni aż tyle piją, że na czworaka do domu wracają? Przecież islam zabrania alkoholu, he, he...
08 marca 2014 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Arab na 4 nogach? To oni aż tyle piją, że na czworaka do domu wracają? Przecież islam zabrania alkoholu, he, he...

Ciekawe kto alkohol wynalazł? ha ha.Pewnie alkohol starszy jak islam.
08 marca 2014 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Świeżo upieczona męzatka , no ,no ,no !....Ty to lepiej w Mniemcach pracuj i jedż do Janowa Podlaskiego albo Michałowic !!!!.......Tam to se sama "Araba" mozesz kupić i to na czterech nogach !!! -:))))))))

Ciekawe co ja bym z takim arabem zrobiła:)
Co innego taki prawdziwy:)
08 marca 2014 15:25 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ciekawe kto alkohol wynalazł? ha ha.Pewnie alkohol starszy jak islam.

A myslisz,że co z jabłek w Raju robili,myślisz,że szarlotkę jak była może wtedy z jedna nioska,coby jajka do ciasta były?;)
08 marca 2014 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
A ja tam od araba wole Hidalgo :)
08 marca 2014 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
I to na wszystkie możliwe sposoby..-:)))).....Ale popatrz Andrea jaka z tej Beatki "Arabeska " się zrobiła , Mercedesy wysadzane diamentami jej się marzą , majatku się zachciewa ....a niech se jadą do Emiratów , więcej "Mniemniaszków " do opieki dla nas , ale będziemy przebierać w PDP-ych -:))))))))
08 marca 2014 15:41 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Ciekawe co ja bym z takim arabem zrobiła:)
Co innego taki prawdziwy:)

Może być dwóch w pakiecie;)I baryłka ropy w promocji;)
08 marca 2014 15:41 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

A myslisz,że co z jabłek w Raju robili,myślisz,że szarlotkę jak była może wtedy z jedna nioska,coby jajka do ciasta były?;)

Jak strudel to jedno jajo potrzebne.No tak Ewe wygonili z raju bo pewnie polac nie chciała.A wymyslili ,że przez jabłko no chyba,że nie dopisali,że w płynie.