http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/wspolne-spanie-z-kobieta-moze-szkodzic-mezczyznie/q60f7
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/wspolne-spanie-z-kobieta-moze-szkodzic-mezczyznie/q60f7
Czytałam, w praktyce okazuje sie, ze jest inaczej, moze to jakie odmience pisały? Dziewczyny byłybyscie chetne wyjechac do Emiratow jako opiekunki? Moderatorze, nie werbuje, tylko pytam. H aha ha zamiast paczki proszku po barylce ropy do Polski przywozic
Jedna baryłka dla mnie.
Moderator
Czytałam, w praktyce okazuje sie, ze jest inaczej, moze to jakie odmience pisały? Dziewczyny byłybyscie chetne wyjechac do Emiratow jako opiekunki? Moderatorze, nie werbuje, tylko pytam. H aha ha zamiast paczki proszku po barylce ropy do Polski przywozic
Jedna baryłka dla mnie. :-) Moderator
Emiraty zniosły wizy dla Polakow, urrrraaaa, szejkowie, naftowi bossowie czekamy na wasze oferty pracy. Ja juz szukam kursu jezyka arabskiego na necie. Normalnie tak mnie to info pobudziło, ze spac nie moge
Margolacia ulituj sie,a jak ma sześć zon i wszystkie z parkinsonem.
Nie no - oficjalnie najgorsza opcja to 4 - ale wtedy to chyba i wypłata poczwórna:)
No ale mnie rozbawiłaś:)
Margolacia ulituj sie,a jak ma sześć zon i wszystkie z parkinsonem.
Jedna baryłka dla mnie. :-) Moderator
Przeciez to nad bagaż.Margolcia moderator w maliny Cie wpuszcza.To nie sztuka moderowac i mieć przywileje,sztuka to opiekowac sie i nie mieć ich.
Mleczko a ktoraz z opiekunek, pracujac u potentata naftowego martwiłaby sie nadbagazem, lot prywatnym samolotem, mowi Ci to cos??! Panie Moderatorze nawet dwie! Odstapie Panu moja baryłke, bo ja tylko na "gazie" jezdze, znaczy sie po flaszce.
Nie no - oficjalnie najgorsza opcja to 4 - ale wtedy to chyba i wypłata poczwórna:)
No ale mnie rozbawiłaś:)