Wyłowione z sieci 1

07 marca 2014 02:07 / 8 osobom podoba się ten post
Emiraty zniosły wizy dla Polakow, urrrraaaa, szejkowie, naftowi bossowie czekamy na wasze oferty pracy. Ja juz szukam kursu jezyka arabskiego na necie. Normalnie tak mnie to info pobudziło, ze spac nie moge
07 marca 2014 13:51
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/wspolne-spanie-z-kobieta-moze-szkodzic-mezczyznie/q60f7
07 marca 2014 14:38 / 3 osobom podoba się ten post
Annika

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/wspolne-spanie-z-kobieta-moze-szkodzic-mezczyznie/q60f7

Czytałam, w praktyce okazuje sie, ze jest inaczej, moze to jakie odmience pisały?       Dziewczyny byłybyscie chetne wyjechac do Emiratow jako opiekunki? Moderatorze, nie werbuje, tylko pytam.  H aha ha  zamiast paczki proszku po barylce ropy do Polski przywozic

Jedna baryłka dla mnie. Moderator

07 marca 2014 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Czytałam, w praktyce okazuje sie, ze jest inaczej, moze to jakie odmience pisały?       Dziewczyny byłybyscie chetne wyjechac do Emiratow jako opiekunki? Moderatorze, nie werbuje, tylko pytam.  H aha ha  zamiast paczki proszku po barylce ropy do Polski przywozic

Jedna baryłka dla mnie. :-) Moderator

Byłabym skłonna - nawet bardzo.

07 marca 2014 20:10 / 7 osobom podoba się ten post
margolcia

Emiraty zniosły wizy dla Polakow, urrrraaaa, szejkowie, naftowi bossowie czekamy na wasze oferty pracy. Ja juz szukam kursu jezyka arabskiego na necie. Normalnie tak mnie to info pobudziło, ze spac nie moge

Margolacia ulituj sie,a jak ma sześć zon i wszystkie z parkinsonem.
07 marca 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie no - oficjalnie najgorsza opcja to 4 - ale wtedy to chyba i wypłata poczwórna:)
No ale mnie rozbawiłaś:)
07 marca 2014 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie no - oficjalnie najgorsza opcja to 4 - ale wtedy to chyba i wypłata poczwórna:)

Cztery to standard, ale mozemy trafić na kolekcjonera.
07 marca 2014 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Prawie ze się popłakałam ze śmiechu - hahahaha. 
08 marca 2014 11:27 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Jedna baryłka dla mnie. :-) Moderator

Przeciez to nad bagaż.Margolcia moderator w maliny Cie wpuszcza.To nie sztuka moderowac i mieć przywileje,sztuka to opiekowac sie i nie  mieć ich.
08 marca 2014 11:42 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Przeciez to nad bagaż.Margolcia moderator w maliny Cie wpuszcza.To nie sztuka moderowac i mieć przywileje,sztuka to opiekowac sie i nie  mieć ich.

Mleczko a ktoraz z opiekunek, pracujac u potentata naftowego martwiłaby sie nadbagazem, lot prywatnym samolotem, mowi Ci to cos??! Panie Moderatorze nawet dwie! Odstapie Panu moja baryłke, bo ja tylko na "gazie" jezdze, znaczy sie po flaszce.
08 marca 2014 12:56 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Mleczko a ktoraz z opiekunek, pracujac u potentata naftowego martwiłaby sie nadbagazem, lot prywatnym samolotem, mowi Ci to cos??! Panie Moderatorze nawet dwie! Odstapie Panu moja baryłke, bo ja tylko na "gazie" jezdze, znaczy sie po flaszce.

No to czas zacząć uczyc sie piosenki "Nie dla mnie sznur samolotów.............,chyba ze zostaniesz odaliską.Lepiej miec wrobla w garsci jak potentata na forum. A lizus z Ciebie, dwie baryłki ?Coż to dwie baryłki jak sie ma taki harem.(forum)
08 marca 2014 13:20 / 2 osobom podoba się ten post
Nie dosyć , że Cię porwać mogą ,to jeszcze mana by Ci przekabacili i ze dwa , trzy wielbłądy by mu zapłacili tylko byś musiała być obfitych kształtów ....Ty tam biedna zniewolona a man w PL. na wielbłądach by się szlajał ..-:)))))))))
08 marca 2014 13:20 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

To nie jest najgorsza opcja. Najgorsza opcja to ta że szejk cie zatrudni a jak bedziesz na miejscu to za piąta żone siłą cie weźmie. A byc piątą żoną to...KATASTROFA!!
08 marca 2014 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
Oj tu sie nie ma co smiac, faktycznie Andrejka :) Bylismy z rodzinka na wczasach w Tunezji, moj synus blondynek o niebieskich oczach, masakra kazdy kto kolo niego przechodzi choc poglaskac po glowie go musial :) Po trzech dniach pobytu moj syn juz nie chcial z hotelu nigdzie wychodzic :) A jeszcze kobita?? blondyna ??? ulalal by sie dzialo :)
08 marca 2014 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
Eee tam - tam prawo restrykcyjne i nawet szejk nie może piątej żony wziąć.

No w każdym razie ja bym tam zaryzykowała:)

Zwłaszcza, że islam zabrania zmuszania kobiety do małżeństwa.