Babcia już w łóżeczku,od dziś zmiana tabletek więc zobaczymy jaka nocka będzie,miłego wieczorku.
Babcia już w łóżeczku,od dziś zmiana tabletek więc zobaczymy jaka nocka będzie,miłego wieczorku.
Tylko nie wymagaj od razu cudow!!! moja juz 18.40 do łozka połozyłam bo mi na fotelu usypiała !!! a pozniej bym miała problem jej z połozenie moze chociaz do 6-tej pospi:)
Ojej Andre a ktora z nas chciała zostac szybko babci, moja wnuczka ma 10 lat w tym roku, ciesze sie ze jest ale jak sie dowiedziałam ze zostane babcia to byłam kompletnie zdruzgotana.I myslisz ze nie tłumaczyłam corce oj kto ma na to wpływ?????????????????? Ale zycze ci zebys jak najpozniej została!!!
Mamuelka,im pozniej tym gorzej.Ty wiesz jak po 50-ce sie jest a te wnuczatka ucza sie chodzic i jak sie tak na "garbatego" pochodzi z nimi to pozniej plery bola ojejku jak bola.Ja to juz poznalam:):):):):)
Se mozesz nie chcieć:)I tak zrobi po swojemu.Ja Cie za 5 lat ,jak jeszcze babcią nie będziesz o to zapytam-ciekawe bardzo czy nadal nie będziesz chciała.Zoatanie babcia nie oznacza automatycznie starości.Mam 2 kolezanki ,które obabciały w wieku 38lat:)I żyją:):):)
Hi,hi no to ja jeszcze poczekam,za młoda jestem na babcię,ale jeszcze raz dla wszystkich babć,wszystkiego naj.
Mamuska w tej kwestii ty masz najmniej do gadania:):):):) ot będziesz babcią i już:):):):) no chyba że dziewczynom pozakładaz jakieś pasy:):):):)
Hi,hi Joasia ja chcę być babcią ale moje córeczki się nie śpieszą jakoś,o pasach pomyślę,niezły pomysł,ja w Polsce one w Angli,Joasia dzięki za pomysł,hi,hi a coś takiego jeszcze robią.