Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 18:46
Jak Serduszko mowi,ze dzisiaj to tak ma byc i koniec......dawac tu wszyscy z zyczeniami....jak ma Asik dzisiaj dola moze to ja rozweseli,nie wiecie? im wczesniej tym lepiej :):):):):):)
21 stycznia 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Babcia już w łóżeczku,od dziś zmiana tabletek więc zobaczymy jaka nocka będzie,miłego wieczorku.
21 stycznia 2014 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
Ojej Andre a ktora z nas chciała zostac szybko babci, moja wnuczka ma 10 lat w tym roku, ciesze sie ze jest ale jak sie dowiedziałam ze zostane babcia to byłam kompletnie zdruzgotana.I myslisz ze nie tłumaczyłam corce oj kto ma na to wpływ?????????????????? Ale zycze ci zebys jak najpozniej została!!!
21 stycznia 2014 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Babcia już w łóżeczku,od dziś zmiana tabletek więc zobaczymy jaka nocka będzie,miłego wieczorku.

Tylko nie wymagaj od razu cudow!!! moja juz 18.40 do łozka połozyłam bo mi na fotelu usypiała !!! a pozniej bym miała problem jej z połozenie moze chociaz do 6-tej pospi:)
21 stycznia 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Tylko nie wymagaj od razu cudow!!! moja juz 18.40 do łozka połozyłam bo mi na fotelu usypiała !!! a pozniej bym miała problem jej z połozenie moze chociaz do 6-tej pospi:)

Mamuelka na cuda nie liczę,ale cuda się zdarzają,hi,hi,no oby te tabletki tylko pozwoliły babci w nocy spać,to będzie dobrze.
21 stycznia 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ojej Andre a ktora z nas chciała zostac szybko babci, moja wnuczka ma 10 lat w tym roku, ciesze sie ze jest ale jak sie dowiedziałam ze zostane babcia to byłam kompletnie zdruzgotana.I myslisz ze nie tłumaczyłam corce oj kto ma na to wpływ?????????????????? Ale zycze ci zebys jak najpozniej została!!!

Mamuelka,im pozniej tym gorzej.Ty wiesz jak po 50-ce sie jest a te wnuczatka ucza sie chodzic i jak sie tak na "garbatego" pochodzi z nimi to pozniej plery bola ojejku jak bola.Ja to juz poznalam:):):):):)
21 stycznia 2014 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mamuelka,im pozniej tym gorzej.Ty wiesz jak po 50-ce sie jest a te wnuczatka ucza sie chodzic i jak sie tak na "garbatego" pochodzi z nimi to pozniej plery bola ojejku jak bola.Ja to juz poznalam:):):):):)

No na szczescie na razie mam to za soba, hehe ale jeszcze mam jedna i wcale sie nie spieszy i co ja biedna pozniej zrobie jak nie bede miała siły biegac za wnuczka czy wnuczkiem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
21 stycznia 2014 20:36 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Se mozesz nie chcieć:)I tak zrobi po swojemu.Ja Cie za 5 lat ,jak jeszcze babcią nie będziesz o to zapytam-ciekawe bardzo czy nadal nie będziesz chciała.Zoatanie babcia nie oznacza automatycznie starości.Mam 2 kolezanki ,które obabciały w wieku 38lat:)I żyją:):):)

Kasiu ja przebijam Twoje koleżanki. Zostałam babcią w wieku 36 lat. Wnuczek przyszedł 11 miesięcy po tragicznej smierci mojego młodszego synka.  Dziś mam dwoje wnucząt - 14-letni Patryk i 5-letnia Kamilka. Nigdy mnie rola babci nie deprymowała, że jestem stara. Patryk wyjeździł sie z nami po różnych miejscach, gdyż sporo podróżowaliśmy i dzięki temu zwiedził wiele miejsc. A dzisiaj moja mała Kamilka w przedszkolu wyrecytowała mi taki wierszyk: Nowoczesna babcia nie założy kapcia woli getry od spódnicy jak zje ciastko zaraz ćwiczy
21 stycznia 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Hi,hi no to ja jeszcze poczekam,za młoda jestem na babcię,ale jeszcze raz dla wszystkich babć,wszystkiego naj.
21 stycznia 2014 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Hi,hi no to ja jeszcze poczekam,za młoda jestem na babcię,ale jeszcze raz dla wszystkich babć,wszystkiego naj.

Mamuska w tej kwestii ty masz najmniej do gadania:):):):) ot będziesz babcią i już:):):):) no chyba że dziewczynom pozakładaz jakieś pasy:):):):)
21 stycznia 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim babciom życzę wszystkiego najlepszego :)
Moja podopieczna(też babcia) wraca jutro ze szpitala,ma problemy żoładkowe i reumatologiczne.W szpitalu jest od 2 tygodni,zobaczymy ile tym razem będzie w domu(wcześniej była 12 dni,także po szpitalu)
Niestety problemy żoładkowe to ciężka sprawa:(
Dobrze że zostało mi 2 tygodnie do końca pracy :)
21 stycznia 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Mamuska w tej kwestii ty masz najmniej do gadania:):):):) ot będziesz babcią i już:):):):) no chyba że dziewczynom pozakładaz jakieś pasy:):):):)

Hi,hi Joasia ja chcę być babcią ale moje córeczki się nie śpieszą jakoś,o pasach pomyślę,niezły pomysł,ja w Polsce one w Angli,Joasia dzięki za pomysł,hi,hi a coś takiego jeszcze robią.
21 stycznia 2014 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Hi,hi Joasia ja chcę być babcią ale moje córeczki się nie śpieszą jakoś,o pasach pomyślę,niezły pomysł,ja w Polsce one w Angli,Joasia dzięki za pomysł,hi,hi a coś takiego jeszcze robią.

W sexshopie dostaniesz:):):):)
21 stycznia 2014 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
Znajdziesz wytrych:):):):):)
21 stycznia 2014 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Noż kochana Polak potrafi....... każdy zamek otworzy:):):):):):):)