Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 14:13
Jeszcze nie jestem babcią ale przekaże życzenia mojej pdp,ktora jest nie tylko babcią ale i prababcią.A propo to czy w De znają cos takiego jak 'Dzien babci'.
21 stycznia 2014 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jutro ostatni dzień urlopu i w czwartek o 21 ruszam do Niemiec :)
21 stycznia 2014 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
Mama również pozdrawia :)
Buty są stosowne, w literaturę też się zaopatrzyłam. Można izolować się od świata ;)
21 stycznia 2014 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
Od Was się nie odizoluję, więc spokojna głowa :)
21 stycznia 2014 15:57 / 2 osobom podoba się ten post
Andi,w jakiej roli wystapil?....wysoce kulturalnej osoby......Dlaczego teraz a nie w ubieglych latach?......bo na Forum juz jest wiecej Babc......I jeszcze dlatego ,zeby zmobilizowac "pewna forumowiczke",ktora jakis czas temu pisala,ze "a to ,ze za mloda ,a to ze jakies sraty-taty" a ja nie bede wskazywala palcem,ktora to byla dziewczyna:):):):):).......Krystian!!!!juz czas bierz sie do roboty----Twoja Matka juz zaczyna dojrzewac do roli "babci"..:):):):):):):):)
21 stycznia 2014 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ostatnio mam deficyt na roznego rodzaju kiełki, po prostu bedac w polsce nie moge sie tym najesc, niestety w Rewe znalazlam tylko rzezuche. Widzieliscie gdzies tutaj jakies kiełki? W Polsce rajem dla mnie jest biedronka ktora ostatnio zaczela sprzedawac roznego rodzaju kiełki rzodkiewki, fasoli itd. Pojawily sie nawet oliwki i kapary!!!
21 stycznia 2014 16:13
mzap88

gracie w niemieckiego lotka???
kurczę, ja bym chciala, ale nie wiem jak powiedziec , że chcę na chybił trafił :P

Ein Feld, quicktipp.
21 stycznia 2014 16:17 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Ostatnio mam deficyt na roznego rodzaju kiełki, po prostu bedac w polsce nie moge sie tym najesc, niestety w Rewe znalazlam tylko rzezuche. Widzieliscie gdzies tutaj jakies kiełki? W Polsce rajem dla mnie jest biedronka ktora ostatnio zaczela sprzedawac roznego rodzaju kiełki rzodkiewki, fasoli itd. Pojawily sie nawet oliwki i kapary!!!

Cyt. "po prostu bedac w Polsce nie moge sie tym najesc"......Przyznam Ci sie ,ze ja tez wole cos konkretnego typu"szynka,sery itp." nie wiem ile garsci musialabym zjesc,zeby sie najesc samymi kielkami:):):):):)
21 stycznia 2014 16:19
Sówka

I już Cię koffam,ja też uwielbiam kiełki,kapary,oliwki mniam:D;D;D;D;D
W Globusie są różnego rodzaju kiełki i w Realu też widziałam,aha nawet w Netto czasem się pojawiają kiełki różnej maści:) W Netto sa różności:)
21 stycznia 2014 16:46
hogata76

I już Cię koffam,ja też uwielbiam kiełki,kapary,oliwki mniam:D;D;D;D;D
W Globusie są różnego rodzaju kiełki i w Realu też widziałam,aha nawet w Netto czasem się pojawiają kiełki różnej maści:) W Netto sa różności:)

Niestety mam tutaj tylko Rewe,Lidl i Penny : /
21 stycznia 2014 16:48
Hogata a robilas juz sos z kaparow? Jakos sie do tego przymierzam ale zawsze jak kupie kapary to mi ich szkoda na sos hahaha!
21 stycznia 2014 16:58
Pomoc forum1

Prośba do osób, które widzą małe literki: Zróbcie screenshota i wyślijcie mi na maila. Widzę że znowu nie jestem w temacie, tak jak ostatnio z jakimiś strzałkami, o których pisała Kasia63.

Ja też jak piszę to mam inną czcionkę, tz takie małe literki.
21 stycznia 2014 17:00
ivetta

Ja też jak piszę to mam inną czcionkę, tz takie małe literki.

Po wysłaniu robią się normalne,dlaczego tak to działa ???
21 stycznia 2014 17:03
Sówka

Hogata a robilas juz sos z kaparow? Jakos sie do tego przymierzam ale zawsze jak kupie kapary to mi ich szkoda na sos hahaha!

Tak robiłam :)Pyszności:)
Sos kaparowy pasuje do tunczyka,cieleciny,na zimno i na ciepło:)
21 stycznia 2014 17:04
Sówka

Najczęściej jednak używam do sałatek,bo ja lubie sałatę Mistę i do trego kilka kaparów:)