Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 17:04
ivetta

Po wysłaniu robią się normalne,dlaczego tak to działa ???

Wyslalam naszemu Modowi screena, wie, a kiedy sie zmieni - pewnie sam napisze.
21 stycznia 2014 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No popatrz!!! ja myslalam,ze Ty jestes tez w D. a Ciebie do Maroka ponioslo no,no,no:):):):):)

Hahha ,no Marokańska kawa była wyśmienita :D Nawet barmanka była Niemką i tak dziwnie duzo Niemców tam siedziało :P 
Czułam sie jak w De :D :D :D 
Hehehe :) 

21 stycznia 2014 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Tak robiłam :)Pyszności:)
Sos kaparowy pasuje do tunczyka,cieleciny,na zimno i na ciepło:)

No to musze sie jednak zdecydowac ; )
21 stycznia 2014 17:13 / 2 osobom podoba się ten post
hmmm a tak sobie siedząc w tej kawiarence myślałam o naszej Ivanilce :) Ona juz pewnikiem w domku ,bo w Warszawie o 15:40 była :) Fajnie tak szybciuchno do domku, a nie 12-18 a czasem jak inne Kobietki po 24 h w drodze :/
Chciałabym chyba jednak do Berlina na następną moją nową sztelę :) Tym bardziej ,ze mam w samym Berlinie siore cioteczną.Fajnie by było ale cóż pomarzyć dobra rzecz :D :D :D
21 stycznia 2014 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
Se mozesz nie chcieć:)I tak zrobi po swojemu.Ja Cie za 5 lat ,jak jeszcze babcią nie będziesz o to zapytam-ciekawe bardzo czy nadal nie będziesz chciała.Zoatanie babcia nie oznacza automatycznie starości.Mam 2 kolezanki ,które obabciały w wieku 38lat:)I żyją:):):)
21 stycznia 2014 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
Noooo! Ciebie nie mozna nie kochac!:):):):):):):)
21 stycznia 2014 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Se mozesz nie chcieć:)I tak zrobi po swojemu.Ja Cie za 5 lat ,jak jeszcze babcią nie będziesz o to zapytam-ciekawe bardzo czy nadal nie będziesz chciała.Zoatanie babcia nie oznacza automatycznie starości.Mam 2 kolezanki ,które obabciały w wieku 38lat:)I żyją:):):)

Kasia,pracowalam z babeczka,ktora zostala matka w wieku 17-lat,urodzila corke,corka w 18-ym roku zycia urodzila takze coreczke.Kolezanka w 35-tym rku zycia zostala "babcia",i jak to dawniej w biurach bywalo (czasem) obchodzilismy to wydarzenie dosc hucznie,jeden z dyrektorow powiedzial" swiat zszedl na psy,zeby miec 35 lat i juz babka" a juz nieco podchmielona nasza firmowa "babcia" do dyrektora :na jakie psy? dla dyrekcji to zaszczyt powinien byc,ze pracownica zostala "babka" a do emerytury jeszcze ho,ho,ho......Ostatni raz widzialam sie z nia przed pietnastoma laty,z moich obliczen wynika (dzis ma ok. 62 lata),ze juz pewnie jest "prababka"....:):):):)
21 stycznia 2014 18:30 / 2 osobom podoba się ten post
Ja powiem wiecej, ja jeszcze jestem za mloda na mame ; )
21 stycznia 2014 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
Kochanie -my to rozumiemy ,ale to nie my mamy rozumieć:):):):)Nie zamartwiaj sie na zapas:)
21 stycznia 2014 18:36
Urodzinowe serdeczności przesyłam ASIKOWI ŻyczE przede wszystkim szczęścia i zdrowia, zadowolenia. Powodzenia w osobistych i zawodowych sprawach. Wielu okazji do spędzania wolnego czasu w gronie najbliższych.:):):)SERCE78
21 stycznia 2014 18:39
Zyczenia urodzinowe asikowi tu wpisalam bo za diabla nie umie znalesc dzialu z zyczeniami,mysle ze to wina znow nocy nie przespanej rodzine zawiadomilam co sie wyprawia a tak powoli leci w czwartek zakupy jade zrobic i jakos to pojdzie teraz sasiadka u dziadka wiec chwilka nianczenia za mna hehee
21 stycznia 2014 18:39
Andrejko tak nasza zabcia ma urodziny :)
21 stycznia 2014 18:41
serce78

Andrejko tak nasza zabcia ma urodziny :)

Nie dzisiaj tylko 25.01,dzisiaj jest 21:):):)
21 stycznia 2014 18:42
I ja, i ja... Wszystkiego naj,naj,naj dla Asika
21 stycznia 2014 18:43
hahahahah