Robert! Jak twoja kolezanka?
*
Dziewczyny, nie wiecie kiedy moge oddac najwczesniej krew jak oddawalam ostatnio 7ego Stycznia.
???????????????????????????????????????????????????????????????
*
Dziewczyny, nie wiecie kiedy moge oddac najwczesniej krew jak oddawalam ostatnio 7ego Stycznia.
Dobra opiekunka powinna jeszcze dolną wolna konczyna wozek z pdp popychac, fuj co z Was za opiekunki?!
*
Mycha Tobie chyba zawody sie pomylily... Mi tez ale Tobie to juz naprawde nie w ta strone co trzeba ;-)
Hahaha - masz rację Margolciu ;-)))) Ale spodobała mi sie "nowa" Sowa. Ona nie jest zadowolona, szkoda. Pośmiałaby się trochę kobieta.
Cześć Orim:)
Nie Ty sam,ja też tutaj smiuteńka i też nie mam z kim pogadać:(
Wioele z nas ciągnie ten sam wózek,sami za kałużą:(
Orim, mam pewne skromne pocieszenie na trudy samotności - napisz maile do osób które je podały w swoich profilach z prośbą o nr stacjonarny do ich miejsc pracy i zadzwoń czasem z Niemiec do Niemiec, aby pogadać. To fajne wzmocnienie dla podupadłego na duchu organizmu. Sporo osób ma na tyle fajne sztele, że można do nich dzwonić lub one mogą.
nie podupadam tylko sie nudze a ja jestem zwierze stadne ha ha i lubie towarzystwo Dam rade i dzieki za slowa otuchy
znajdz sobie tam jakas towarzyszke do podrózy bedzie ci raźniej:)albo jakąs przewodniczke:)
ty zdrajco mi takich rad teraz udzielasz a jak trzeba bylo do Karpacza pojechac to sie spodni swojego faceta trzymalas ha ha