Na wyjeździe #5

25 lutego 2014 19:37 / 5 osobom podoba się ten post
Athenka

Robert! Jak twoja kolezanka?
*
Dziewczyny, nie wiecie kiedy moge oddac najwczesniej krew jak oddawalam ostatnio 7ego Stycznia.
???????????????????????????????????????????????????????????????

To zalezy czy masz cykle regularne
25 lutego 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Dobra opiekunka powinna jeszcze dolną wolna konczyna wozek z pdp popychac, fuj co z Was za opiekunki?!

Hahaha - masz rację Margolciu ;-))))  Ale spodobała mi sie "nowa" Sowa. Ona nie jest zadowolona, szkoda. Pośmiałaby się trochę kobieta. 
25 lutego 2014 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

Robert! Jak twoja kolezanka?
*
Dziewczyny, nie wiecie kiedy moge oddac najwczesniej krew jak oddawalam ostatnio 7ego Stycznia.
???????????????????????????????????????????????????????????????

Policz sobie 8 tygodni od ostatniej donacji :)
25 lutego 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Mycha Tobie chyba zawody sie pomylily... Mi tez ale Tobie to juz naprawde nie w ta strone co trzeba ;-)

Aj tam zaraz "zawody pomyliły". Pośmiać się lubię ;-)))
25 lutego 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hahaha - masz rację Margolciu ;-))))  Ale spodobała mi sie "nowa" Sowa. Ona nie jest zadowolona, szkoda. Pośmiałaby się trochę kobieta. 

Eeee, tam zaraz nie jest zadowolona, WIOSNA ! Młodosc, wiesz Myszo jak to jest. 
25 lutego 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Cześć Orim:)

Nie Ty sam,ja też tutaj smiuteńka i też nie mam z kim pogadać:(

Wioele z nas ciągnie ten sam wózek,sami za kałużą:(

Damy rade ha ha Auto dziadka wyszykowalem wiec bede zwiedzal okolice.Trzymaj sie cieplutko
25 lutego 2014 19:58
romana

Orim, mam pewne skromne pocieszenie na trudy samotności - napisz maile do osób które je podały w swoich profilach z prośbą o nr stacjonarny do ich miejsc pracy i zadzwoń czasem z Niemiec do Niemiec, aby pogadać. To fajne wzmocnienie dla podupadłego na duchu organizmu. Sporo osób ma na tyle fajne sztele, że można do nich dzwonić lub one mogą.

nie podupadam tylko sie nudze a ja jestem zwierze stadne ha ha i lubie towarzystwo Dam rade i dzieki za slowa otuchy
25 lutego 2014 19:59
ORIM

nie podupadam tylko sie nudze a ja jestem zwierze stadne ha ha i lubie towarzystwo Dam rade i dzieki za slowa otuchy

znajdz sobie tam jakas towarzyszke do podrózy bedzie ci raźniej:)albo jakąs przewodniczke:)
25 lutego 2014 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

znajdz sobie tam jakas towarzyszke do podrózy bedzie ci raźniej:)albo jakąs przewodniczke:)

ty zdrajco mi takich rad teraz udzielasz a jak trzeba bylo do Karpacza pojechac to sie spodni swojego faceta trzymalas ha ha
25 lutego 2014 20:11
Nianta, tak wlasnie na stronie blutspendedient przeczytalam. Ojej. A moze zrobia wyjatek ? ( Wlasnie chcialam teraz bo akurat mam te dni wolne wiec myslalam akurat.... ) .
25 lutego 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ty zdrajco mi takich rad teraz udzielasz a jak trzeba bylo do Karpacza pojechac to sie spodni swojego faceta trzymalas ha ha

hahah Orim tu sie akurat pomyliłeś hahah bo mój facet jeszcze sam potrafi swoje spodnie trzymac hahah(ja mu je moge najwyżej ściagnać:))))))))))))))))0
25 lutego 2014 20:54
Kolejny dzień zaliczony , PDP w łóżku juz leży . Dziś PDP miała nawet dobry dzień , Bez oporu się dała umyć i nawet zęby bez większych protestów mogłam jej wymyć . Potem spała , a jak się obudziła to coś wnią wstąpiło i nie dała zmienic pampersa , ja ją odwracam , a ona do bicia . Był przy tym jej mąż i jak na nią nie krzyknie i rąk jej nie przytrzyma to PDP się uspokoiła . Wieczorkiem już było ok PDP obrót w drugą stronę i milutka i miłe słówka , a wycałowała mnie po rękach ooo.....I nawet apetyt miała dość dobry , bo sporo zjadła ....
25 lutego 2014 21:03 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wierzę,poprostu nie wierzę....to jest najbeznadziejniejszy utwor jaki znam. Nie wiem jak Wy ale ja mam alergię jak TO słyszę...
25 lutego 2014 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
jak dla mnie to ten utwór totalnie nie nadaje się na Eurowizje i znowu będzie wielka klapa ;((((
25 lutego 2014 21:20
Jak zawsze beznadziejny wybór....fuj fuj