Może i się poprawi,ale uważaj tam na babcię.
Może i się poprawi,ale uważaj tam na babcię.
mysle,ze wszystkie mamy racje,ale Mzap tez pisala ze to moze byc koniec,cholera tylko wspolczuc,wszystko ma wplyw na reakcje na leki,przede wszystkim w jakim stanie ma organizm,a jak babcia lichutka to wszystko na pol gwizdka przerabia,w kazdym razie trzymam kciuki.
mysle,ze wszystkie mamy racje,ale Mzap tez pisala ze to moze byc koniec,cholera tylko wspolczuc,wszystko ma wplyw na reakcje na leki,przede wszystkim w jakim stanie ma organizm,a jak babcia lichutka to wszystko na pol gwizdka przerabia,w kazdym razie trzymam kciuki.
nic, babka minimalnie się "ocknęła" jak córka była...
ale teraz znów leży, żadnych lekarstw dzisiaj więcej mam nie dawać, zresztą i tak nie mam jak.
Zobaczymy co będzie rano, córka mowi, że to przez ten plaster, więc może jutro będzie już nieco lepiej
Moj dziadek dzisiaj dostał Mirtazapin 15mg i zaraz jakis taki spiacy,miałyscie do czynienia ztym lekiem moze,bo wyczytałam,ze to raczej antydepresant.
Może będzie dobrze.Też miałam pdp chudzinkę,która na Fenantyl identycznie zareagowała,a nawet było gorzej.Trzeba było niestety plaster odstawić.Każdy organizm indywidualnie reaguje,w zalezności od paru czynników.
Nie pokazuj języka, bo Ci krowa nasika!
Tak się u nas w przedszkolu grypsowało:)
mam nadzieje.....
chociaz wiem o tym ,ze pdp najchetniej by juz zamknela oczy na zawsze,
Mzapciu,trzymaj sie,taka to juz wredna robota,a jak mowi moj tata [chodzaca ksiega przyslow]Jak sie urodzisz pod zla gwiazda,to ci zawsze w dupe swieci.Usmiechnijmy sie troche dziewczyny,mamy ostatki.
Mzapciu,trzymaj sie,taka to juz wredna robota,a jak mowi moj tata [chodzaca ksiega przyslow]Jak sie urodzisz pod zla gwiazda,to ci zawsze w dupe swieci.Usmiechnijmy sie troche dziewczyny,mamy ostatki.
ha ha , pozdrawiam tatę Twojego ;) Dobre :)
trzymam się, choć ciężko mi, naprawdę. Od jutra zostało mi 10 dni....
Od razu lepiej,popchnij paczusiem i pomysl ze za chwile zostawisz te klopoty za soba,a papcia pozdrowie,wesoly z niego chlop i chociaz tez Go dopadaja rozne klopoty zdrowotne,nigdy nie traci dobrego humoru,zawsze Mu mowie jakbym miala takich pdp ,to bym mogla za miske ryzu pracowac.
Moj dziadek dzisiaj dostał Mirtazapin 15mg i zaraz jakis taki spiacy,miałyscie do czynienia ztym lekiem moze,bo wyczytałam,ze to raczej antydepresant.
:)
podziwiam ludzi z takim nastawieniem do życia :)