Na wyjeździe #5

04 marca 2014 21:57 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Oooooo moja droga:)Perfumy?Od zięcia?Noooooooo,-akceptacja pełną gebą:):):):)ja mam to szczęście ,że i synowa i zięć daleko wiec jestem super teściowa i bez kapci i bez perfum:):):):):)

W Reichu robisz to se sama kupujesz'a ja sie odwdzieczac musze i nie wiem jak zajade z tym ciemadanem ,a jak zajrze do sciany placzu to moga oczy tego nie wytrzymac,i co komu po slepej opiekunce.Matko jedyna ide zagluszyc telewizor ,puszcze wode albo cos zrobie.Winetu mowiacego po niemiecku znioslam bo mloda bylam ,ale jak ELVISA spiewaja po niemiecku to jest ponad moje sily.
04 marca 2014 22:03
kruszynka1964

Moj dziadek dzisiaj dostał Mirtazapin 15mg i zaraz jakis taki spiacy,miałyscie do czynienia ztym lekiem moze,bo wyczytałam,ze to raczej antydepresant.

Kruszynko, moja PDP zażywała ten lek. Brała go pół godziny przed pójściem do łóżka, bo była po nim śpiąca. Ona go brała przeciwko depresji, ale ma on też działanie nasenne. z tym, że w przypadku mojej PDP, ta dawka wystarczała na jakieś 5 godzin spokojnego snu. Później, po przebudzeniu szła się wysikać i albo udało się jej za jakiś czas zasnąć, albo ratowała się jeszcze połówką innego środka nasennego
04 marca 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak dożyję starości to tez będę zrzędzić , a kto mi zabroni?........Tyle ,że nie będę wołała browara a papierosa i to nie tam jakieś słabe .... Będę się darła : pampers przesiąknięty , proszę natychmiast mi zmienić , mokrego na kaloryfer do podsuszenia migieeemmm !!!....no ,będę musiała na pampersikach oszczędzać , żeby na fajki wystarczyło......-:)))))))))

No co Ty,mientka taka,ja to bede tylko palcem pokazywac,a niech sie domysla czego pancia zyczy,a jak sie zrabie,ajaajaj 
04 marca 2014 22:11 / 5 osobom podoba się ten post
Tak z innej beczki - mój dziadek dzisiaj podczas wieczornej toalety zauważył, że ubyło mu jednego zęba i musiał go połknąć. I stwierdził, że w ciągu następnych dni będzie musiał go poszukać....
04 marca 2014 22:13 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Tak z innej beczki - mój dziadek dzisiaj podczas wieczornej toalety zauważył, że ubyło mu jednego zęba i musiał go połknąć. I stwierdził, że w ciągu następnych dni będzie musiał go poszukać....

Nie chce Cie martwic ale na kursie mowili ze My za uszy i oczy pdp czesto robimy.
04 marca 2014 22:17 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Te ,lasencja , żeby tylko po "odnalezieniu " nie kazał Ci "go" czyścić .......)))))
04 marca 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Evvex

Nie chce Cie martwic ale na kursie mowili ze My za uszy i oczy pdp czesto robimy.

Hmm - no to zapytam, czy miał w nim złotą plombę - wtedy może bardziej entuzjastycznie do szukania zguby podejdę:):):)
04 marca 2014 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Hmm - no to zapytam, czy miał w nim złotą plombę - wtedy może bardziej entuzjastycznie do szukania zguby podejdę:):):)

To sie nazywa zaangazowanie,a swoja droga dlaczego nam szkodliwego nie placa?Szambelani maja taki dodatek,a My ze tak to ujme, na 1 lini ognia jestesmy.
04 marca 2014 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
Czy" żabiennik spadł" z listy notowań? Bo jakoś nie mogę znależć...
05 marca 2014 00:16 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak dożyję starości to tez będę zrzędzić , a kto mi zabroni?........Tyle ,że nie będę wołała browara a papierosa i to nie tam jakieś słabe .... Będę się darła : pampers przesiąknięty , proszę natychmiast mi zmienić , mokrego na kaloryfer do podsuszenia migieeemmm !!!....no ,będę musiała na pampersikach oszczędzać , żeby na fajki wystarczyło......-:)))))))))

Przeziębiona jestem i latam do wc co 10 minut, a przez Ciebie to teraz co 5 muszę biegać.
Chyba do dalszego czytania pożyczę pampka od Babci :)))))))))
05 marca 2014 00:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czy" żabiennik spadł" z listy notowań? Bo jakoś nie mogę znależć...

05 marca 2014 06:35 / 5 osobom podoba się ten post
Wszystkich miło witam i o zdrowie pytam!

Spotkałam wczoraj koleżankę niewidzianą od paru lat. Mieli kiedyś biznes własny i dobrze im się działo. Nawet jej trochę zazdrościłam, że jej mąż obrotny jest, a mój nie. Teraz nie mają ani biznesu, ani własnościowego mieszkania, bo wszystko zabrał komornik - los wielu Polaków.

Koleżanka lat 50, mieszka w czymś wynajętym i nie traci ducha. Pogodna, zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie.
Pokazała, że można trzymać się w pionie mimo trudnych warunków...

Chciałabym pamiętać o niej, gdy najdzie mnie chandra, że zmarnowałam życie.
05 marca 2014 07:24 / 3 osobom podoba się ten post
Witam dziewczyny.
Cud dziś spałam aż 8 godzin.
Jasne romana a co tu się łamać zabrał komornik? Niech zabiera!Najważniejsze że mają siebie .
05 marca 2014 08:28
Witaski z rana miłego dnia wszystkim wyspanym i nie wyspanym kawka wypita trzeba sie ogarnac hehe :))))))))))))
05 marca 2014 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Wszystkich miło witam i o zdrowie pytam!

Spotkałam wczoraj koleżankę niewidzianą od paru lat. Mieli kiedyś biznes własny i dobrze im się działo. Nawet jej trochę zazdrościłam, że jej mąż obrotny jest, a mój nie. Teraz nie mają ani biznesu, ani własnościowego mieszkania, bo wszystko zabrał komornik - los wielu Polaków.

Koleżanka lat 50, mieszka w czymś wynajętym i nie traci ducha. Pogodna, zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie.
Pokazała, że można trzymać się w pionie mimo trudnych warunków...

Chciałabym pamiętać o niej, gdy najdzie mnie chandra, że zmarnowałam życie.

Bo to mąrda kobieta jest...wie co powiedział Cyceron : "jesteśmy marionetkami w rękach losu "  .Romana ty i chanrda ? zmarnowane życie ?     to zupełnie nie pasuje do twojej pogody ducha .