Ja też.Moja nieżyjąca już osobista babcia też taka była.Nawet swoje zrzędliwe córki przyprowadzała do porządku;)Chociaż ja tez pewnie będę zrzędzić;)
Ja też.Moja nieżyjąca już osobista babcia też taka była.Nawet swoje zrzędliwe córki przyprowadzała do porządku;)Chociaż ja tez pewnie będę zrzędzić;)
bedziesz walic laska o podloge i wolac WLACZCIE MI NET ha ha
Niektóre geny dziedziczy się co drugie pokolenie.
Może "gen życzliwości" też :)
I browara przynieście!
to dlatego co druga tesciowa jest dobra ha ha Chociaz moze mnie troszke ponioslo Chyba nie az tak czesto sie ha ha
i to zimnego a nie jakies cieple siki ha ha
to dlatego co druga tesciowa jest dobra ha ha Chociaz moze mnie troszke ponioslo Chyba nie az tak czesto sie ha ha
"Gen dobrej teściowej" jest co ósme pokolenie :D
Ja jestem dobra tesciowa i geny mam ''prima sort''tylko ziec mysli inaczej......
Evvex, bo Ty jesteś to ósme pokolenie.
Zięć niech sobie myśli, co chce :)
Tez tak mysle,dotarlismy sie,mowimy sobie po imieniu,zalalismy topor wojenny i od 2 lat dostaje perfumy zamiast kapci,to chyba mie troche lubi.
Orim czytasz w moich myślach.Właśnie taką "babinką"będę!
Jak dożyję starości to tez będę zrzędzić , a kto mi zabroni?........Tyle ,że nie będę wołała browara a papierosa i to nie tam jakieś słabe .... Będę się darła : pampers przesiąknięty , proszę natychmiast mi zmienić , mokrego na kaloryfer do podsuszenia migieeemmm !!!....no ,będę musiała na pampersikach oszczędzać , żeby na fajki wystarczyło......-:)))))))))