Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 09:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj zaczęłam rozmowę z żoną na temat następnej opiekunki.I w szoku jestem.Ona wielce ździwiona dlaczego tak krótko.Powiedziałam,że jestem obecnie na urlopie i przyjechałam na kilka tygodni bo na stałe pracuję u innej rodziny, z której to współpracy jestem bardzo zadowolona.Ona nic o tym nie wiedziała-tak twierdzi.Padły pytania-a może czegoś potrzebuję,cos mi kupić w sklepie,co mam ochotę zjeść,może pranie mi zrobić.I niedosłuch jej minął.Teraz właśnie walczy panna z pflege a ja mam moment bez stresu.Miłego dnia wszystkim.
21 stycznia 2014 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Screen - zrzut ekranu, czyli ,,zdjęcie'', które możemy zrobić stronie internetowej, pulpitowi, fragmentowi filmu, gry itp.Screeny mogą być pomocne, gdy mamy problem z zainstalowaniem jakiejś aplikacji, wtedy możemy pokazać innym, np. w internecie z czym mamy problem i oczekiwać pomocy.*JAK ZROBIĆ SCREEN ?Aby zrobić screen należy wcisnąć klawisz PrtSc lub Print Screen (zależnie od klawiatury komputera).
21 stycznia 2014 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Dzisiaj zaczęłam rozmowę z żoną na temat następnej opiekunki.I w szoku jestem.Ona wielce ździwiona dlaczego tak krótko.Powiedziałam,że jestem obecnie na urlopie i przyjechałam na kilka tygodni bo na stałe pracuję u innej rodziny, z której to współpracy jestem bardzo zadowolona.Ona nic o tym nie wiedziała-tak twierdzi.Padły pytania-a może czegoś potrzebuję,cos mi kupić w sklepie,co mam ochotę zjeść,może pranie mi zrobić.I niedosłuch jej minął.Teraz właśnie walczy panna z pflege a ja mam moment bez stresu.Miłego dnia wszystkim.

No jesteś druga po Dorotee co przyznaje sie,że ma żone. Ile jest takich na forum?Może też zmienię preferencje.
21 stycznia 2014 09:14
agama

No ale zobacz jaka domyślność,od razu pomyśleli,że czegos Ci potrzeba hi,hi. Założę sie,ze mają cos na sumieniu...
21 stycznia 2014 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No ale zobacz jaka domyślność,od razu pomyśleli,że czegos Ci potrzeba hi,hi. Założę sie,ze mają cos na sumieniu...

Ivanilka a ja już myślałam że ty w drodze do domku...
21 stycznia 2014 09:20 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Ivanilka a ja już myślałam że ty w drodze do domku...

Zgadza się,piszę już z Polski,dojeżdżam właśnie do Poznania :):):).
21 stycznia 2014 09:23
ivanilia40

oooo to przejezdzalas przez moje rejony ;) ale Poznan odemnie tez możesz pozdrowić ;))
21 stycznia 2014 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Miłego odpoczynku. Od Poznania mam 150 km.do domu. Chciałabym byc na Twoim miejscu.
21 stycznia 2014 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

No jesteś druga po Dorotee co przyznaje sie,że ma żone. Ile jest takich na forum?Może też zmienię preferencje.

Co się czepiasz z rana? Następnym razem napiszę dokładnie że chodzi o żonę pacjenta.Preferencji nie zmieniaj-nie chciałabyś mieć takiej zony jak ta o której pisałam.
21 stycznia 2014 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

oooo to przejezdzalas przez moje rejony ;) ale Poznan odemnie tez możesz pozdrowić ;))

Pomacham od Ciebie Poznaniowi,będę za kilka minut :)
21 stycznia 2014 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Co się czepiasz z rana? Następnym razem napiszę dokładnie że chodzi o żonę pacjenta.Preferencji nie zmieniaj-nie chciałabyś mieć takiej zony jak ta o której pisałam.

Narazie nie zmienie, ale jeszcze tyle zycia mam przed sobą,że kto wie?

To był żart z rana a nie czepianie się.:):)

21 stycznia 2014 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Agama, Mleczko ma rację, żon to ja mam/miałam wiele:) Wypadło mi kiedyś z-- żona pdp-- owo pdp , no ostala sie żona moja nie moja ale na mojej głowie:)
21 stycznia 2014 09:50
Pomoc forum1

Prośba do osób, które widzą małe literki: Zróbcie screenshota i wyślijcie mi na maila. Widzę że znowu nie jestem w temacie, tak jak ostatnio z jakimiś strzałkami, o których pisała Kasia63.

Wyslalam. Teskt podczas pisania " Szybka odpowiedz" jest o jakies 2 - 3 punkty mniejszy, niz normalny na stronie.
21 stycznia 2014 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Narazie nie zmienie, ale jeszcze tyle zycia mam przed sobą,że kto wie?

To był żart z rana a nie czepianie się.:):)

Mleczko pomyśl proszę w takim ukladzie dwóch żon, o tej biednej  ew.opiekunce, jedną żonę to ja boire na siebie, ale dwie:) Opiekun męski?
21 stycznia 2014 09:53
Witam, jak wytlumaczyc PDP co to za zupa Żurek lub bialy barszcz, czy maja jakis odpowiednik tych zup, jakies swoje niemieckie nazwy?