Na wyjeździe #5

21 stycznia 2014 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
cyt:"ona czasem takie rzeczy widzi"......:):):)weze widze,weze widze.....i.....mrowkiiiii (uprowadzenie Agaty)...szkopol w tym andrejka, ze Kasia63 tych strzalek    n i e  w i d z i:):):):)
21 stycznia 2014 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea,sorki ja jestem normalnie nienormalny tuman....Tobie chodzilo o to,ze Kasia 63 "widzi,ze nie widzi tych strzalek":):):):):):):)
21 stycznia 2014 10:56
magmab

KOchane Dziewczynki :) które są już Babciami - Wszysssssssssssssssssssstkiego Najlepszego w Dniu Waszego Święta!!!!!!!!

Dziekuje !! 
21 stycznia 2014 11:06 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

cyt:"ona czasem takie rzeczy widzi"......:):):)weze widze,weze widze.....i.....mrowkiiiii (uprowadzenie Agaty)...szkopol w tym andrejka, ze Kasia63 tych strzalek    n i e  w i d z i:):):):)

Andrea -narażasz się!!!!!!!!Ja wszystko widzę,nie tylko TAKIE rzeczy:):):):):)
21 stycznia 2014 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
J e s z c z e .....wszystko przed nami:):):):):):)
21 stycznia 2014 11:14
J e s z c z e .....wszystko przed nami:):):):):):)
21 stycznia 2014 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
No i kto dostal czkawki jako pierwszy w tym "nowym wydaniu"....ja,ja ja....ale to ze smiechu-wybaczcie wariatce;););););););)
21 stycznia 2014 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
He he ,tylko dlatego ,że nie jestes na bieżąco:):):):):)Na białe myszki troche za wcześnie:):):):)Mam super humorek bo sprawdzilam sobie wlasnie wyniki Kaskady - pusciłam 2 kuponiki przed wyjazdem i wyszło na to ,że znów wygrałam ,8zł i 25zł:):):)Będzie na następne:):):)Hi hi hi
Opisze Wam jeszcze jak zakonczyła sie historia listu jaki babuszka otrzymała/tzn.jej niezyjący mąż otrzymał/w spr.wymiany Ausweissu na nowy:)
Zadzwonila wczoraj do urzędu i mówi o sprawie.Po czym słyszę :Ile Pani ma lat?A ja 92 i prosze mnie połączyć z dorosłą ,kompetentna osobą......I  za chwile znów komus to samo opowioada i słyszę :To wg Pani,mam iśc na cmentarz i zrobic mężowi zdjęcie????!!!!Skandal!!!!Macie bałgan ,ządam przeprosin za moje nerwy,nie szanujecie starych ludzi!!I dalej z 15 minut  w tym tonie,mocno podniesionym głosem.....W końcu rzuciła słuchawke i pyta mnie czy w PL tez maja taki bałagan?Caly dzięn ,do wieczora temat był wałkowany,powiadomieni wszyscy sasiedzi jaka skandaliczna rzecz ja spotkała.....Dzis póki co spokój:)
21 stycznia 2014 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
gracie w niemieckiego lotka???
kurczę, ja bym chciala, ale nie wiem jak powiedziec , że chcę na chybił trafił :P
21 stycznia 2014 11:32 / 4 osobom podoba się ten post
Żyj nam Babciu lat ze 200-cie,
boś najlepsza w całym mieście!
Gdy za bardzo rozrabiamy,
pod Twe skrzydła uciekamy.
Ty nas zawsze wytłumaczysz,
wszystkie błędy nam wybaczysz.
Bądź wiec zdrowa, uśmiechnięta tego życzą ci wnuczęta Wszystkim Babciom
21 stycznia 2014 11:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

He he ,tylko dlatego ,że nie jestes na bieżąco:):):):):)Na białe myszki troche za wcześnie:):):):)Mam super humorek bo sprawdzilam sobie wlasnie wyniki Kaskady - pusciłam 2 kuponiki przed wyjazdem i wyszło na to ,że znów wygrałam ,8zł i 25zł:):):)Będzie na następne:):):)Hi hi hi
Opisze Wam jeszcze jak zakonczyła sie historia listu jaki babuszka otrzymała/tzn.jej niezyjący mąż otrzymał/w spr.wymiany Ausweissu na nowy:)
Zadzwonila wczoraj do urzędu i mówi o sprawie.Po czym słyszę :Ile Pani ma lat?A ja 92 i prosze mnie połączyć z dorosłą ,kompetentna osobą......I  za chwile znów komus to samo opowioada i słyszę :To wg Pani,mam iśc na cmentarz i zrobic mężowi zdjęcie????!!!!Skandal!!!!Macie bałgan ,ządam przeprosin za moje nerwy,nie szanujecie starych ludzi!!I dalej z 15 minut  w tym tonie,mocno podniesionym głosem.....W końcu rzuciła słuchawke i pyta mnie czy w PL tez maja taki bałagan?Caly dzięn ,do wieczora temat był wałkowany,powiadomieni wszyscy sasiedzi jaka skandaliczna rzecz ja spotkała.....Dzis póki co spokój:)

Kasiu,moj ojciec zmarl w 1975 roku,pod koniec lat 80-tych otrzymal zastraszajacy list z ZUS-u,ze jak sie nie stawi na komisje lekarska,to straci uprawnienia do otrzymywanej renty.Nie bylo jeszcze w domu telefonu,o komorkowych jeszcze sie nie slyszalo,wiec napisalismy odpowiednie pisemko ,opieprzajace jaki to maja balagan,ze od wielu lat nie wyplacaja renty a wzywaja na komisje a na koniec napisalam "pozdrowienia z zaswiatow".Po dwoch tygodniach przyszla odpowiedz.......ze nie m u s i  sie tam stawiac!!!!.....no...glupich podobno nie sieja-....sami sie rodza :):):)
21 stycznia 2014 11:34
kasia63

Dobre !!! A ponoc w PL balagan ...
21 stycznia 2014 11:36 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

gracie w niemieckiego lotka???
kurczę, ja bym chciala, ale nie wiem jak powiedziec , że chcę na chybił trafił :P

Chcesz trafic to mow,ze   "na trafil" za "chybil" dziekujesz.......zycze Ci wysokich "trafinych":):):):):)
21 stycznia 2014 11:39
hehehe :P
21 stycznia 2014 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witam:) u mnie czas leci bardzo szybko, już szykuję się na wyjazd - czekam na akceptację rodziny do Kiel. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku, to w niedzielę w drogę na 5 tygodni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :*