Dziewczyny, wczoraj Kruszynka pisała , ze dzis ma ślub. Chciałąm złożyc jej życzenia z tej okazji. Powiedzcie cczy i gdzie skladałyscie jej życzenia. Chciałam sie odwołać do jej posta o slubie, ale nie moge go znaleźć.Pomóżcie :))
Dziewczyny, wczoraj Kruszynka pisała , ze dzis ma ślub. Chciałąm złożyc jej życzenia z tej okazji. Powiedzcie cczy i gdzie skladałyscie jej życzenia. Chciałam sie odwołać do jej posta o slubie, ale nie moge go znaleźć.Pomóżcie :))
Powitajki....
Witam wszystkich ,,W karnawale ,w karnawale długie noce krótkie dnie ''Proponuje zatańczyć ,,Tango Libido''Samemu też mozna przed komputerem w końcu opiekuneczki tez muszą się wyluzować Do rana jeszcze się wyśpicie chyba że jakiś podopieczny będzie miał nocne manewry Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Po raz pierwszy od wielu dni strony (przed chwila) przesunely mi sie bez "podskakiwania".Dzis otworzyly mi sie gdzies w srodku,ale sukces ,bo na zdjeciu"Serce".Do wczoraj otwieraly mi sie na zdjeciu "Wichurry". Nic nie pisalam na ten temat,ale juz odmawialam modlitwy......"Panie,spraw,zeby mi sie nie ukazywalo zdjecie tej Wichurry,bo ona drazni mnie swoja mlodoscia i uroda....a co otworze na wyjezdzie to tylko Ona rzuca mi sie na oczy,Panie badz sprawiedliwy,tu na tym Forum tez sa panie w "srednim" wieku ot takim jak moj.... czy do cholery nie moze mi sie inna strona na poczatek otwierac...a nie Wichurra,Wichurra i Wichurra....chyba prosby moje zostaly wysluchane.Dzis na pierwszy ogien ukazalo mi sie (nic nie ujmujac urodzie) Serce.Dzieki choc za to.....ale czy nie ma tu wsrod nas chocby jednej dziewczyny po siedemdziesiatce...bylabym wdzieczna ,gdyby to jej zdjecie jako pierwsze rzucalo mi sie w oczy...a nie Wichurra,Wichurra,Wichurra...Amen..:):):):)
Jak teraz wracałam do domy w busie poznałam dwie opiekunki ok. 70-tki.... Faktycznie nastrój od razu mi sie poprawił...., bo całkiem żwawe przy tym jeszcze były.... Ale tak ogólnie ta jak byłam w wieku okołomaturalnym to naprawdę ładnych kobiet było 5 na 50, a teraz 5 na 50 jest jakby mniejładnych... Ot tak sie porobiło..., ale to cieszy moje oko...))))
Mnie tez zawsze cieszy,gdy zobacze ......jeszcze brzydsza odemnie,jeszcze grubsza.....i duzo takich moich ...jeszcze,jeszcze,jeszcze:):):):)......masz racje "oko" zadowolone jest wtedy jak nie wiem co !!!!!:):):):)
Po raz pierwszy od wielu dni strony (przed chwila) przesunely mi sie bez "podskakiwania".Dzis otworzyly mi sie gdzies w srodku,ale sukces ,bo na zdjeciu"Serce".Do wczoraj otwieraly mi sie na zdjeciu "Wichurry". Nic nie pisalam na ten temat,ale juz odmawialam modlitwy......"Panie,spraw,zeby mi sie nie ukazywalo zdjecie tej Wichurry,bo ona drazni mnie swoja mlodoscia i uroda....a co otworze na wyjezdzie to tylko Ona rzuca mi sie na oczy,Panie badz sprawiedliwy,tu na tym Forum tez sa panie w "srednim" wieku ot takim jak moj.... czy do cholery nie moze mi sie inna strona na poczatek otwierac...a nie Wichurra,Wichurra i Wichurra....chyba prosby moje zostaly wysluchane.Dzis na pierwszy ogien ukazalo mi sie (nic nie ujmujac urodzie) Serce.Dzieki choc za to.....ale czy nie ma tu wsrod nas chocby jednej dziewczyny po siedemdziesiatce...bylabym wdzieczna ,gdyby to jej zdjecie jako pierwsze rzucalo mi sie w oczy...a nie Wichurra,Wichurra,Wichurra...Amen..:):):):)
Matko moja jedyna, ja wychodzę... Z siebie, z forum, z domu... Idę wytarzać się w śniegu, ochłodzę gorące i mokre ze śmiechu czoło, a wirtualnie jeszcze Ciebie Basiu wytarzam, może Ci głupoty wywietrzeją z głowy! ;)))
O! nie,tu sie z toba nie zgadzam ....jakie glupoty?to sa bardzo powazne sprawy!!!!....jak tak patrze na sliczne ,mlode dziewczyny-to sobie mysle,zeby chociaz miala krzywe nogi,albo zeby jesli nie krzywe to chociaz zolte.....a tu co ? ano nic!!!!....chodza takie laski po ulicach i tylko psuja czlowiekowi humor!!!!!.......oj,urodo,urodo kajs mi sie podziala:):):):):)