Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 10:05 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie dzis pogoda piekna, sloneczko, biale dachy, humorek dopisuje !
A w kwestii urody - kazda z nas jest naj- piekniejsza, zgrabniejsza! Obojetnie, ile mamy lat, kochamy siebie !!! Ja sie przegladam w oczach mojego slubnego i mi wystarczy, hmm, wiem, on nie ma innego wyjscia ...
26 stycznia 2014 10:25 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Po raz pierwszy od wielu dni strony (przed chwila) przesunely mi sie bez "podskakiwania".Dzis otworzyly mi sie gdzies w srodku,ale sukces ,bo na zdjeciu"Serce".Do wczoraj otwieraly mi sie na zdjeciu "Wichurry". Nic nie pisalam na ten temat,ale juz odmawialam modlitwy......"Panie,spraw,zeby mi sie nie ukazywalo zdjecie tej Wichurry,bo ona drazni mnie swoja mlodoscia i uroda....a co otworze na wyjezdzie to tylko Ona rzuca mi sie na oczy,Panie badz sprawiedliwy,tu na tym Forum tez sa panie w "srednim" wieku ot takim jak moj.... czy do cholery nie moze mi sie inna strona na poczatek otwierac...a nie Wichurra,Wichurra i Wichurra....chyba prosby moje zostaly wysluchane.Dzis na pierwszy ogien ukazalo mi sie (nic nie ujmujac urodzie) Serce.Dzieki choc za to.....ale czy nie ma tu wsrod nas chocby jednej dziewczyny po siedemdziesiatce...bylabym wdzieczna ,gdyby to jej zdjecie jako pierwsze rzucalo mi sie w oczy...a nie Wichurra,Wichurra,Wichurra...Amen..:):):):)

to ci zazdroszcze ,że ci sie strony otwieraja,na młodej sympatycznej osobie.mnie sie ciągle otwieraja na ...problemach gastrycznych hogaty..A Bog mnie ignoruje.
26 stycznia 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Hi hi hi -moje też mnie nieustannie napominają-"mamo!!!!nie komentuj naszych wpisów:):):)Ale zablokowac by się chyba nie osmieliły:):) 
26 stycznia 2014 10:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Hi hi hi -moje też mnie nieustannie napominają-"mamo!!!!nie komentuj naszych wpisów:):):)Ale zablokowac by się chyba nie osmieliły:):) 

Skąd ja to znam.....
kasia wejdź na Odliczam dni... tekst do Ciebie na ostatniej str. (228)
26 stycznia 2014 10:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

U mnie to samo, blokowanie, hmm, bylaby to wojna na noze, ale nie komentuje, bo "obciach" ... Ale czasami jest "Mamo, wstawilam nowy rysunek, a Ty nic ???", hi, hi ...
26 stycznia 2014 10:34 / 4 osobom podoba się ten post
Bo innych fotek to juz z uwagi na zaborcza mamunię nie powstawiał ,tylko te delikatne,całuśne:):):)

Andrea -mój siostrzeniec mieszka z dziewczyną w rodzinnym domu,rodzice na dole ,oni na górze.Siostra cos od niego chciała,poszła ,zapukaął.zdawałie ,z esłyszy "wejdź"-wlazła a tam sex na całego......obyło sie bez komentarzy z obu stron,hi hi hi.Opowiada mi to i mówi ,"bo wiesz ,ja to trochę przygłucha jestem":):):):) 
26 stycznia 2014 10:56 / 3 osobom podoba się ten post
Ja nie jestem zablokowana u mojej córki ale nie dodana. Hahahah.... Ma tajemnice przede mną? Ach ta młodzież!
26 stycznia 2014 11:00 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
Jak dobrze, że przestało padać, lało jak z cebra calusieńką noc.

Nie wpisałam w dokumenty Pflegedienst nic, tylko w swój kajecik. Pani była niezadowolona ale szczerze mam to w nosie. Ich papiery to niech same sobie ich pilnują. Bardzo dziękuje za Wasze odpowiedzi.

Utonęłam wczoraj w książce i powiem Wam,że poznając historię jej bohaterów po raz kolejny zrozumiałam jak wielką szczęściarą jestem, mam bowiem wspaniałego męża i cudne dzieci, mojego Orzełka i Skrzaty. Wiem,że cokolwiek by się nie działo to Orzełek stoi za mną murem i w odpowiednim momencie powie Wiesiulka badź twarda nie miętka, albo najzwyczajniej w świecie przytuli. Skrzaty ukochają i powiedzą : oj, Mamuś ....
Taki trochę filozoficzny nastrój mnie ogarnął ale to chyba dobrze, bo pomogło mi to zapomnieć, żem w pracy....i dopadający kryzys został zażegnany.
Miłej niedzieli.
26 stycznia 2014 11:05
Wiesiula

Dzień dobry Opiekunkowo :-)
Jak dobrze, że przestało padać, lało jak z cebra calusieńką noc.

Nie wpisałam w dokumenty Pflegedienst nic, tylko w swój kajecik. Pani była niezadowolona ale szczerze mam to w nosie. Ich papiery to niech same sobie ich pilnują. Bardzo dziękuje za Wasze odpowiedzi.

Utonęłam wczoraj w książce i powiem Wam,że poznając historię jej bohaterów po raz kolejny zrozumiałam jak wielką szczęściarą jestem, mam bowiem wspaniałego męża i cudne dzieci, mojego Orzełka i Skrzaty. Wiem,że cokolwiek by się nie działo to Orzełek stoi za mną murem i w odpowiednim momencie powie Wiesiulka badź twarda nie miętka, albo najzwyczajniej w świecie przytuli. Skrzaty ukochają i powiedzą : oj, Mamuś ....
Taki trochę filozoficzny nastrój mnie ogarnął ale to chyba dobrze, bo pomogło mi to zapomnieć, żem w pracy....i dopadający kryzys został zażegnany.
Miłej niedzieli.

Wiesiulka, w topiku o literaturze uprzejmie poproszę o tytuł i autora tej ciekawej książki!:)
26 stycznia 2014 11:14 / 4 osobom podoba się ten post
Jak zobaczy album to dopiero na amen Cię zablokuje, wtedy to się zdziwisz-ha, ha.
Moje dorosłe już dzieci, nie blokują matki, choć wiem, że nie wszystko dla mych oczu widoczne.
Ale cóż każdy ma swoje małe, wielkie tajemnice
26 stycznia 2014 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie!
Wreszcie znalazłam czas i przeglądam forum... czytam i czytam, bo tu tyle się u Was dzieje... może w następnym tygodniu będę miała troszkę czasu po południu to nadrobię zaległości...
dziś jestem dętka... mam swoje babskie dni, znowu bardzo bolesne, dlatego średnio spałam... łyknęłam ketanol i mi trochę lepiej...
moje Kochanie na spacer poszedł sam, bo ja nie mam siły...
chyba się glebnę do łóżka i prześnię...

Dziś ok 1 w nocy wstałam i wyjrzałam za okno... bialutko było i cudnie, ale rano już śnieg zniknął... a ja się cieszę, że dziś mam wolne!!!

Miłego dnia wszystkim życzę!!
26 stycznia 2014 11:38 / 7 osobom podoba się ten post
Ciekawość moje panie to bilet wstepu do "Gwiazdy Śmierci" -miejsca zamieszkania naszego Szefa.......Postaci ma Ci on wiele i przypuszczam ,że prawdziwe lico to nie jest to co w najbliższym stuleciu będzie nam dane zobaczyć:):):):)  Jako zdyscyplinowane forumowiczki powinnyście sie zadowolic samym faktem istnienia Jego Wysokości i nie naciskać .....Czy musicie wszystko wiedzieć?????
26 stycznia 2014 11:40 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia63 dziekuję za 2400 polubionego posta.

Plusik dla Ciebie.
26 stycznia 2014 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
To kara za nadmierną ciekawość,było nie podglądac Modema w chwili przemiany a tak masz za swoje:):):):)
26 stycznia 2014 12:04 / 4 osobom podoba się ten post
A jednak!!!!Wciąż  ciekawska nieprzyzwoicie.Karnawał jest to balował ..... zjedz 6 ,będzie tak obżarta ,że Cię będzie ciekawiło tylko to czy WC wolne.......ha ha ha