Benita, mogłas już o tych bioderkach nie wspominać !! Jak tu teraz pączusie z takimi !!! życzeniami zajadać ;-//
Benita, mogłas już o tych bioderkach nie wspominać !! Jak tu teraz pączusie z takimi !!! życzeniami zajadać ;-//
A ja kiedyś byłam w szoku jak przyszedł facet do mycia okien. Umył szyby zostawiając ramy brudne ;-/// no bo ramy to ramy a szyby to szyby. Ręce mi opadły. Już nie pamiętam ile zainkasował za to. To się nazywa porządki.
A ja zamiast pączka zjadłam sobie tabliczkę czekolady. A co !! Też tłusta i w biodra idzie a tańsza ;-) i lepsza :) I kupiłam Kochanemu Jego ulubione papierosy. Pewnie dlatego je lubi, bo mają nazwę jak moje imię :) Zapobiegawczo kupiłam 3 paczki jakbym jednak chciała się skusić :)
Benitko - wiem że nie jadasz produktów mącznych, również mięsa.
Też przymierzam się do takiej diety, ale cięzko mi przychodzi skomponowanie posiłków by nie były jednostronnne i nudne.
Domyślam sie, ze kasza jaglana, gryczana ewent. ryz - to gł. węglowodany.
Czy mogłabyś mi podpowiedziecieć kilka całodniowych jadłospisów? (może być na maila)
Czym zastepujesz pieczywo - wafle ryzowe?
Dzięki :) :)
Już zjadłaś ? Na śniadanie ? To co zjesz na obiad i kolację ?
Ty się spytaj Benitko lepiej co wpadnie między posiłkami ?
A co wpadnie ? Między posiłkami .
Witajcie,ja dziś mam spokojny poranek,a babcia w nocy trochę gadała.
Teraz jest śpiąca i spokojna. Zakupy zrobiłyśmy,potem idziemy na plac bo będzie jakaś impreza dla seniorów. Wieczorem pod naszymi oknami będzie festyn z okazji "tłustego czwartku",pooglądamy z babcią sobie.:)
Herbatka wczorajsza zadziałała dopiero dziś,babcia była od 8-j rano już 3 razy,kupę też zrobiła :)
Davis William - autor dwóch książek: "Dieta bez pszenicy", "Kuchnia bez pszenicy".
Ja nie jem pszenicy. Nie przeginam. Jem kaszę jaglaną, kaszę gryczaną, brązowy ryż - ja to zawsze lubiłam - węglowodany jadam, nie jem pszenicy. Od począrku roku jest mnie 7 kg mniej.
Odezwę się na maila - po południu, teraz muszę właśnie jedzonko zrobić.
Ivcia!!!!.....no i co z tego ,że zrobiła?....Ja też robię i wcale się chwalę :)))))......a już tak z czystej ciekawości : jakiej konsystencji ? :)))))))