Na wyjeździe #5

30 stycznia 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No jestem,jestem,ale juz nie tak jak na poprzedniej szteli:(Niestety,nie można ciastka zjesc i jeszcze mieć ciastko.
Ja mieszkam w dole i net mi spieprza,a nie mam czasu na latanie z laptopem i łapanie na lasso neta:D;D;D;D;D;DJuż jak mam całkiem wolne to zaczynam latać z lapkiem i łapie neta,jak juz go złapie to siadam,ale najpierw gadam z domkiem,potem poczytam zaległości(nie wszystkie) i popisze i padam z jęzorem na podłodze i nawet nie wiem kiedy ,a to już ranek i lecę do pracy:) 

A my przekazujemy sobie "kulinarne" przepisy,ale pysznosciiiiiiiii:)
30 stycznia 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A my przekazujemy sobie "kulinarne" przepisy,ale pysznosciiiiiiiii:)

A jakież to pyszności?No powiedz-proszę:)Zamrugam do Ciebie Oczyskami moimi :)
30 stycznia 2014 22:10
Mam duuuuzo zaległości w czytaniu.Musze sie przyłożyc teraz-tyle nowych osób:))
30 stycznia 2014 22:10
Musze sie pochwalic!!! A raczej moja babcie, jaka ona dzis była fajna, spokojna robiła co powiedziałam!!! Spacerowała ile chciałam, bo co siedziec w domu kisic sie!! Jejku ja ja bym chciała zeby ona była taka do konca!!! No ale to poborze zyczenie hehe:))))))))))))))
30 stycznia 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
melduje sie nowa,wiewiorka orzeszki zbiera,rozbawilo mnie to,ekstra (: ((((rowniez witam
30 stycznia 2014 22:11
wiewiorka

Wewiureczka długi urop miałas bo cie dlugo nie było widac!!:)))
30 stycznia 2014 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Kochana,ja to już nie nadążam,ehhhhhhhh,pisza tutaj z predkościa swiatła,a żem ja stara-starusieńka,to nie doganiam:(
30 stycznia 2014 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Miało byc m-c,zrobiło się 6 tyg.Ale siła wyższa:(
30 stycznia 2014 22:15
jak to jest,kiedy tylko cos napisze to cytat sie robi,to modus czy tak samo sie robi?
30 stycznia 2014 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Kochana,ja to już nie nadążam,ehhhhhhhh,pisza tutaj z predkościa swiatła,a żem ja stara-starusieńka,to nie doganiam:(

Troche dziś z doskoku poczytałam,ale wątki mi się pomieszały:)))
30 stycznia 2014 22:21
magmab

dzięki!!! Mamusia2 ja chyba order powinnam dostać za to że tyle wytrwałam i za cierpliwość hahahaha

Mamb ja ci go wrecze wirtualnie:))))
30 stycznia 2014 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Ściągnęłam posta, żeby Cie "zaczepić":)) 
Chciałam odnaleźć pytania, które kiedyś tutaj wstawiałaś, takie przed pierwszym wyjazdem, pamiętasz może gdzie to pisałaś, pod jakim tematem, szukam i szukam i nic, pomocy:)

Oj nie pamiętam - zresztą gwoli ścisłości to nie moje pytania były, ja je tylko poprawiłam pod względem językowym. Co by gloria niesłusznie na mnie nie spadła:)
Ale jak je znajdziesz, to podziel się tym, bo miałam je sobie spisać i tego nie zrobiłam.
30 stycznia 2014 22:24 / 7 osobom podoba się ten post
Taka anegdotka z dzisiaj:)

Stoje sobie przed regałem z płytami cd i wycieram kurze.Tak wycieram i wycieram i w ręce wpadła mi okładka z płytą-film pt."HEER" napewno wiecie o czym jest ten film.Tak króciutko,czasy Hipisów itd.....
Bardzo lubię ten film i muzykę z tego filmu.

Potem siadam z PDP na sofie podpalam Jej papierosa,podaje do ust i palę swojego i...................ogarnęła mnie głupawka,dostałam ataku śmiechu.Pdp pyta,czemu tak się śmieje,a ja jeszcze bardziej(bardzo głupia sytuacja).W końcu się uspokoiłam i odpowiadam....
-macie płytę z filmem Heer..
-no tak,a znasz ten film?
-tak,bardzo go lubię,a śmieje się teraz z tego ze poczułam sie jak Hipis paląć z Toba papierosy,odpalajac i podajac do ust....

Pdp tak się śmiała,że aż jej łzy poleciały:)

Chyba coś mnie ostatnio ciągnie do Hipisów ,buahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;
30 stycznia 2014 22:26
hogata76

A jakież to pyszności?No powiedz-proszę:)Zamrugam do Ciebie Oczyskami moimi :)

Wiesz,co gotujemy seniorom:a to jaja,to sledziki i takie rozne "pysznosci":):):)
30 stycznia 2014 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wiesz,co gotujemy seniorom:a to jaja,to sledziki i takie rozne "pysznosci":):):)

A ja dzisiaj zrobiłam nalkeśniki ze szpinakiem ,twarożkiem ,ziołami,na to św.pomidorek,bazylia,ser,zapiekane,aha i jeszcze sosik pomidorowo smietanowy:)Leka...