Na wyjeździe #5

30 stycznia 2014 22:28
wichurra

Oj nie pamiętam - zresztą gwoli ścisłości to nie moje pytania były, ja je tylko poprawiłam pod względem językowym. Co by gloria niesłusznie na mnie nie spadła:)
Ale jak je znajdziesz, to podziel się tym, bo miałam je sobie spisać i tego nie zrobiłam.

hahah a ja je kiedyś skopiowałam na swój komp :))) Jak wkleje jakieś zdanie z tego w google to może znajdę???? :)))))
30 stycznia 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Taka anegdotka z dzisiaj:)

Stoje sobie przed regałem z płytami cd i wycieram kurze.Tak wycieram i wycieram i w ręce wpadła mi okładka z płytą-film pt."HEER" napewno wiecie o czym jest ten film.Tak króciutko,czasy Hipisów itd.....
Bardzo lubię ten film i muzykę z tego filmu.

Potem siadam z PDP na sofie podpalam Jej papierosa,podaje do ust i palę swojego i...................ogarnęła mnie głupawka,dostałam ataku śmiechu.Pdp pyta,czemu tak się śmieje,a ja jeszcze bardziej(bardzo głupia sytuacja).W końcu się uspokoiłam i odpowiadam....
-macie płytę z filmem Heer..
-no tak,a znasz ten film?
-tak,bardzo go lubię,a śmieje się teraz z tego ze poczułam sie jak Hipis paląć z Toba papierosy,odpalajac i podajac do ust....

Pdp tak się śmiała,że aż jej łzy poleciały:)

Chyba coś mnie ostatnio ciągnie do Hipisów ,buahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D;D;

Czrownica hipiska dobre czemu nie hihihih:))))
30 stycznia 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A ja dzisiaj zrobiłam nalkeśniki ze szpinakiem ,twarożkiem ,ziołami,na to św.pomidorek,bazylia,ser,zapiekane,aha i jeszcze sosik pomidorowo smietanowy:)Leka...

Hogata,no byly takie rozne metody dawania...jedzenia,nawet niektorym dziewczynom roznie to sie kojarzylo,a Kaska 45,to zaczela sie modlic,zeby nam przeszlo:):):)
30 stycznia 2014 22:33 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Oj nie pamiętam - zresztą gwoli ścisłości to nie moje pytania były, ja je tylko poprawiłam pod względem językowym. Co by gloria niesłusznie na mnie nie spadła:)
Ale jak je znajdziesz, to podziel się tym, bo miałam je sobie spisać i tego nie zrobiłam.

30 stycznia 2014 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Hogata,no byly takie rozne metody dawania...jedzenia,nawet niektorym dziewczynom roznie to sie kojarzylo,a Kaska 45,to zaczela sie modlic,zeby nam przeszlo:):):)

Buahahahahahahahaha,Ty byś musiała widziec jak ja podaje papierosa buahahahahahah:D;D;D;D

30 stycznia 2014 22:39
hogata76

Buahahahahahahahaha,Ty byś musiała widziec jak ja podaje papierosa buahahahahahah:D;D;D;D

Ale chociaz sie sztachniesz dymkiem?ja bym nie przepuscila:):)
30 stycznia 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale chociaz sie sztachniesz dymkiem?ja bym nie przepuscila:):)

No a jak,pewnie że tak:D;D;D;D;D;D a jakie oszczędności mam na fajkach :D;D;D;D;D
30 stycznia 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Wiewióra się melduje na pokładzie.Od dzis jestem w DE,na starych smieciach-to mój 4 pobyt tutaj.Odpoczelam troche,pochorowalam troche,zaliczyłam małego omowego "dołka",a teraz musze w DE zabrać się za zbieranie orzeszków.Mam zamiar wytrwac do 15.IV-zobaczymy:)I witam wszystkich nowych forumowiczów!

Wiewióreczko :) wracamy razem :) tzn ja 14go musze wyjechac czyli dzien wczesniej :) Witaj rudzielcu leśny :)
30 stycznia 2014 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No a jak,pewnie że tak:D;D;D;D;D;D a jakie oszczędności mam na fajkach :D;D;D;D;D

O,i tak trzymaj:):):)
30 stycznia 2014 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
Już to zrobiłam Andrejko!
To znaczy  - linka wkleiłam w odpowiednim temacie :)))
30 stycznia 2014 23:17
MeryKy

no  i znalazłam :) http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/222/postId/113388

Och dzięki Ci wielkie, o to chodziło:)
30 stycznia 2014 23:59
Tak się podjarałam samym zapisaniem się na ten bieg, że nie wiem, czy ja dzisiaj zasnę xD
A wpadłam na taki pomysł, że jeśli faktycznie będę w kwietniu w Pl i pobiegnę, to przed biegiem lub po, zrobię sobie zdjęcie z kartką, na której Was pozdrowię :D Wrzucę je później tutaj :)
31 stycznia 2014 00:06
MeryKy ja rowniez dziekuje,ucze sie tego niemieckiego z czego sie da,poczytalam stare wpisy i lepiej mi ((((((((: kochane jestescie,podziwiam odwage tych co bez jezyka jada,ja sie boje
31 stycznia 2014 07:08 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mamb ja ci go wrecze wirtualnie:))))

dziękuje Promyczku ;)
31 stycznia 2014 07:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek czas wstawac babcia spaceruje spokojnie a ja wskoczyłam sie przywitac i spadam !!!! Miłego sokojnego dnia zycze bezstresowego , usmiechnietego kochane kolezanki:)))))))