Dziewczyny nabyłam starter Lycamobile i mąż też nabył . Problem w tym ,że nie możemy się połączyć . Czy muszę tą kartę jakoś aktywować , ciemna jestem w tych sprawach
Dziewczyny nabyłam starter Lycamobile i mąż też nabył . Problem w tym ,że nie możemy się połączyć . Czy muszę tą kartę jakoś aktywować , ciemna jestem w tych sprawach
Alinko,podejrzewam że musisz aktywować tą kartę.Ja i mój mąż korzystamy z Lebary, i też musieliśmy aktywować,jak był w DE to mieliśmy darmowe rozmowy do siebie.Teraz dzwonie do niego na kom.do polski do płacę 1ct/min.
Dokladnie rozmowy sa za darmo z Polski( po doladowaniu karty ) do De, a w De trzeba aktywowac jakis pakiet, zeby moc dzwonic za darmo :)
Znowu wrócili do nielimitowanych połączeń? Ostatnio byłynpakiety chyba 280 min za 20 zł i można było wykupić tylko raz w miesiącu, a co to jest 280 minut? tyle to ja w ciągu dnia wygadam przy dobrych wiatrach ;-)
Witam Was kolezanki:) jestem nowa na tym forum i dobrze ze Was znalazlam,bo widze ze dyskutujecie o telefonach:)Mam wielki problem z doladowaniem pakietu FLATL na lebara mobile,sms wysylam zgodnie z instrukcja i ciagle dostaje zwrotnego ,ze kod jest nieprawidlowy.o co w tym wszystkim chodzi,jaki kod?? nic z tego nie rozumiem,moze uda Wam sie mi pomoc,bylabym bardzo uradowana!:)
Są różne sposoby, jednak dla mnie liczy się cena i jakość połączeń!
Używam Smartgroschen. to aplikacja na Androida i iOS. Darmowa!
Rozmowy między użytkownikami za darmo, na początek dostajesz 0,50 Euro na testowanie na prawie cały świat. Dodatkowo Chat i przesyłanie załączników za free .. Polecam!
A ja mam abonament w Play i nielimitowane odbieranie rozmow w Niemczech, wystarczy, że ktoś w Polsce ma darmowe rozmowy do pleya i można rozmawiać 24/H :-)
Sowa to jaki tym masz ten abonament?? Ja mam za 20zł i jak mój do mnie dzwonił (na poiczarku ja do niego) to za pierwsze 8 tyg w niemczech musze zapłacić prawie 900zł.Teraz kupiłam Lebarę i dzwonie do niego-zobaczymy jak to wyjdzie :)
Ja mam abonament za 79 zł Formuła Europa Unlimited, mam odbieranie rozmów bez limitu w całej europie, ale to mi się udało wstrzelić rzutem na taśme bo ta taryfa była na rynku dosłownie 3 miesiące chyba a póżniej ją zmienili na 1000 darmowych minut na odbieranie rozmów na cały okres trwania umowy. Mi się udało podpisać umowe przed zmianą warunków i jadę na starych czyli bez limitu. Nie wiem jak to będzie jak skończy mi się umowa.
A widzisz ja mam teraz fajnią umowe na internet,bo płacę dyche mniej niż płaciłam,mam LTE i pół roku nie płacę nic i bez limitu.Wracając do abonamentu na tel. jak mój do mnie dzwoni to 35 albo 39 gr za min.Ale i tak wychodzi drogo,więc kupiłam tę lebarę.Załadowałam 15euro dzwonie codziennie po mniej niż 15min gadam-zobaczymy.Dodam że dzwonie na polski num.