To zamiast panicznie się bac,zacznij działać.I nie jak skonczysz ta pracę,tylko juz i teraz.Przeciez masz internet ?
To zamiast panicznie się bac,zacznij działać.I nie jak skonczysz ta pracę,tylko juz i teraz.Przeciez masz internet ?
Kurcze , Łatwo powiedzieć, że agencji jest dużo i że jest w czym wybierać, ale mimo wszystko boję się,że mnie wywalą, a muszę mieć pracę...
Otóż to,póki jeszcze jest na miejscu juz mozna rekonesans robić i aplikacje składać.
Kurcze , Łatwo powiedzieć, że agencji jest dużo i że jest w czym wybierać, ale mimo wszystko boję się,że mnie wywalą, a muszę mieć pracę...
A co powiecie o Aterimie?
Wiecie co? Motyw jest taki, że moja zmienniczka ma jechać do domu 1.03 -miała miesiąc później, i wychodzi na to, że teraz zostanę tu sama...
Jak na tej stelli mają być dwie opiekunki, to firma przyśle drugą na jej miejsce. A jak nie - to uciekaj i Ty stamtąd. Poszukaj lepszej firmy i lepszej stelli.
Właśnie dzisiaj przyszedł pełnomocnik Frau, powiedział, że spróbują z jedną opiekunką, bo podobno stan zdrowia się polepszył, problem polega na tym, że mimo iż jestem tu krótko, to ja poprawy nie widzę, przyjechałam do pani z demencją a bierze leki na ciężkiego alcheimera, mało tego, jak dla mnie to tu jeszcze zchizofremia się zaczyna, choć może się myle, przecież lekarzem nie jestem. Zobaczymy jak będzie, jak będą problemy, to tak będę musiała zrobić....
To wtedy powinni Ci pensję podwyższyć co najmniej o 200 euro - i tak oszczędzają na pensji drugiej opiekunki. No i do sprzątania niech zamówią sprzątaczkę.