Warmia i Mazury

13 lutego 2015 14:08
Teraz mieszkam miedzy Nidzica a Działdowem w Kozłowie.
Ale w pracy jestem do 17 maja .
Jak kiedyś terminy się zgrają to czemu nie ,kawkę można zapoznawczą wypić.
14 lutego 2015 20:02
Dobry wieczor!!!witam kolezanki z Warmi i Mazur ,jak minely Wam Walentynki?u mnie spokojnie....zadnych czekoladek z serduszkiem ...ani kwiatka....no coz?pozdrawiam i zycze wszystkim spokojnej nocki...
15 lutego 2015 07:04
Witajcie w niedzielle Warmianko Mazurzanki ,miłego dnia ;-)
15 lutego 2015 08:03 / 1 osobie podoba się ten post
Pozdrawiam Warmie i Mazury .
23 lutego 2015 19:48
Co tam u woju slychowac?spita kochane Warmiaczki i Mazureczki?pewnie ciezko pracujeta...hi hi....pozdrawiam z Hamburga,zaczne chyba juz odliczac....wyjazd do domku 10 marca,juz malutko zostalo...dobrej,spokojnej nocki zycze Wam.
27 lutego 2015 20:01
CO tak ucichlo na naszym forum......obudzta sie ino Warmioczki i Mazureczki......
19 września 2015 15:56 / 2 osobom podoba się ten post
Halo,witam ponownie wszystkich a szczególnie dziewczyny z Warmii a Mazur. Jak na razie jeszcze nie jestem opiekunką na wyjeździe ,ciągle dojrzewam do tej decyzji,pewnie dlatego że prowadzę z koleżanką mały biznesik. Ale to już drugi rok i na razie tylko na opłaty,więc myślę i myślę. Skończyłam właśnie dwuletnią szkołę dla opiekunek z całkiem niezłym wynikiem,więc mam świadectwo. Niestety małe doświadczenie i język którego uczę się sama. Jakoś dogaduję się z Niemcami ale jakieś to bledziutkie chyba.Ale jeżdżę niekiedy do syna do Hamburga właśnie Sindbadem.Teraz jak byłam jechało kilka pań chyba w Biskupcu się dosiadały i w Olsztynie.Może któraś z Was? Pozdrawiam i piszcie bo jak czytam forum to nabywam wiedzy.Pozdrawiam
04 grudnia 2015 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
Witam,jestem z Suwałk.Czy jest ktoś z okolic Luksemburga.
04 grudnia 2015 23:04
Witam,tez jestem z Mazur,może któraś z was tak jak ja wyjeżdża na Święta,zawsze to razniej na obczyznie z rodakiem
07 grudnia 2015 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Ja również jestem z Mazur wyjeżdżam na Święta do miejscowości położonej w pobliżu Kolonii To będą moje pierwsze Święta na wyjeździe
08 grudnia 2015 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
andaluzja55

Witam serdecznie wszystkich Ja również jestem z Mazur wyjeżdżam na Święta do miejscowości położonej w pobliżu Kolonii To będą moje pierwsze Święta na wyjeździe :-(

Witaj , nie łam się dasz radę ;-) Ja wyjeżdżałam pierwszy raz do pracy i od razu na Święta było cięzko ale dałam radę ! W tym roku też jestem w pracy na Święta i wiesz znowu dam radę ! Czego i Tobie życzę ;-).

Ps. Ja też warmińsko-mazurskie ;-)
08 grudnia 2015 14:00
Dzień dobry, ja również jestem z Mazur. Planuję pierwszy wyjazd za granicę... tak mnie urządził zakład pracy, gdzie pracowałam przez ostatnie 5 lat, że zwolnili mnie przed świętami, a kasę trzeba mieć na życie ;(
08 grudnia 2015 14:31
betti

Dzień dobry, ja również jestem z Mazur. Planuję pierwszy wyjazd za granicę... tak mnie urządził zakład pracy, gdzie pracowałam przez ostatnie 5 lat, że zwolnili mnie przed świętami, a kasę trzeba mieć na życie ;(

Witaj ;-) No to zapraszamy do Nas ;-) Wiem ,że Ci cięzko bardzo Ci współczuję .Jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-) Głowa do góry !
08 grudnia 2015 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
betti

Takie rozczarownie i zwolnienie przeżyłam parę lat temu po 12 latach pracy w dobrej firmie. Niestety nic nie trwa wiecznie, w życiu wszystko może się zmienić, a myślałam, że przepracuję tam do emerytury. Trzeba jednak iść do przodu. Gdy coś się kończy, to zaczyna się coś nowego .... Powodzenia.
08 grudnia 2015 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
Również sądziłam że przepracuję w mojej Firmie do emerytury ale niestety czasy się zmieniły i Firma "padła" a ja z 50 na karku schowałam dyplom ze studiów do szuflady zdobyłam nowe kwalifikacje i pracuję jako opiekunka i muszę przyznać że polubiłam tę pracę