Warmia i Mazury

08 grudnia 2015 20:24
Jestescie The Best Wszyscy z Marur i wschodniej Polski !
Ile sie jedzie z Mikolajek do Kolonii ? Tak z ciekawosci pytam,bo ja mieszkajac na Dolnym Śląsku miewam juz lenia i chetnie pracowal bym gdzies w Berlinie,Lipsku,Dreżnie Ze wzgledu na odleglosc.
Marzenie scietej glowy to Góerlitz
08 grudnia 2015 20:36
ORIM

Jestescie The Best Wszyscy z Marur i wschodniej Polski !
Ile sie jedzie z Mikolajek do Kolonii ? Tak z ciekawosci pytam,bo ja mieszkajac na Dolnym Śląsku miewam juz lenia i chetnie pracowal bym gdzies w Berlinie,Lipsku,Dreżnie Ze wzgledu na odleglosc.
Marzenie scietej glowy to Góerlitz :-)

To zależy czym:), busem tak ok.17, Sindbadem 19,5 :) no, plus dwie (podaje z Olsztyna). Ale to nic, np do Tuttlingen( Badenia) tak ...dobe:)
08 grudnia 2015 21:46
ryba

To zależy czym:), busem tak ok.17, Sindbadem 19,5 :) no, plus dwie (podaje z Olsztyna). Ale to nic, np do Tuttlingen( Badenia) tak ...dobe:)

Podziwiam.
Ja jak jezdzilem do Emendingen to juz w trasie mialem dosc pracy
08 grudnia 2015 22:42
siberia

Witam,tez jestem z Mazur,może któraś z was tak jak ja wyjeżdża na Święta,zawsze to razniej na obczyznie z rodakiem

I ja niestety na święta w pracy :)
08 grudnia 2015 22:44 / 1 osobie podoba się ten post
andaluzja55

Również sądziłam że przepracuję w mojej Firmie do emerytury ale niestety czasy się zmieniły i Firma "padła" a ja z 50 na karku schowałam dyplom ze studiów do szuflady zdobyłam nowe kwalifikacje i pracuję jako opiekunka i muszę przyznać że polubiłam tę pracę:tanczy:

To tak jak ja i mimoże to poniżej naszych kwalifikacji, ta praca daje mi więcej satysfakcji niż siedzenie za biurkiem.

Widzę że troche nas bedzie na te świeta poza domem.
08 grudnia 2015 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
Widzę że nas przybywa w tym "świątecznym klubie" super będzie może nieco łatwiej przetrwać
08 grudnia 2015 22:52
Oby dwa lata udawało mi się być w domu ale w końcu i na mnie padło. Staram się zająć czymś innym i nie myśleć, ale pewnie bliżej świąt będzie gorzej.
21 kwietnia 2016 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Co tak cicho..Witam,proszę odezwijcie się Mazurzy i Warmiacy.Jestem z olsztyńskiego.czyżby żadna z moich stron nie jest aktywna na forum...odezwij się...Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
21 kwietnia 2016 21:55
orzeszkowa

Co tak cicho..Witam,proszę odezwijcie się Mazurzy i Warmiacy.Jestem z olsztyńskiego.czyżby żadna z moich stron nie jest aktywna na forum...odezwij się...Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

No hej,hej, Ja jestem z tego samego wojewodztwa więc się odzywam czyli daje głos 
21 kwietnia 2016 21:57 / 3 osobom podoba się ten post
orzeszkowa

Ja jestem z Mazur aktywna na forum i nie tylko.pozdrawiam
22 kwietnia 2016 14:25 / 3 osobom podoba się ten post
Krzyczę sobie. AAAhoj! Żeby nikt nie mógł powiedziec,ze w tym wątku za cicho
22 kwietnia 2016 19:25
michasia

Ja jestem z Mazur aktywna na forum i nie tylko.pozdrawiam:niebo pieklo:

Witam,skąd przybywasz?pracujesz jak opiekunka w Niemczech?pozdrawiam
22 kwietnia 2016 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
Miło mi że nasze forum rozkwitlo,pozdrawiam
22 kwietnia 2016 21:43 / 3 osobom podoba się ten post
orzeszkowa

Witam,skąd przybywasz?pracujesz jak opiekunka w Niemczech?pozdrawiam

Okolice Olsztyna , pracuje jako opiekunka w Niemczech, a Ty?

23 kwietnia 2016 05:50 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry ,:)