Pieknie Zofijo...znam to uczucie..ja dopiero ruszam 16sierpnia...pozdrawiam
Pieknie Zofijo...znam to uczucie..ja dopiero ruszam 16sierpnia...pozdrawiam
..a ja nie wiem kiedykolwiek gdzieś wyjadę oprócz wyjazdów ,,robotniczych,,Staram sie zwiedzac miejsca gdzie jestem,bo to jak na razie jedyna alternatywa.Wracam do domu i czeka na mnie remont i kupa pracy w ogrodzie.który sobie po cichu wmawiam jako odpoczynek i relaks.Wyajzd do Francji do pracy sezonowej,staram się odkręcić jako odpoczynek od DE I TAK SIĘ KRECI MOJE ŻYCIE OD 7-MIU LAT...
..a ja nie wiem kiedykolwiek gdzieś wyjadę oprócz wyjazdów ,,robotniczych,,Staram sie zwiedzac miejsca gdzie jestem,bo to jak na razie jedyna alternatywa.Wracam do domu i czeka na mnie remont i kupa pracy w ogrodzie.który sobie po cichu wmawiam jako odpoczynek i relaks.Wyajzd do Francji do pracy sezonowej,staram się odkręcić jako odpoczynek od DE I TAK SIĘ KRECI MOJE ŻYCIE OD 7-MIU LAT...
ZAWSZE!!!!! Do końca świata i o jeden dzień dłuzej, będę namawiać wszystkich do zdrowego egoizmu. Nalezy nam się to jak psu zupa. Nie może być tak, że tyramy miesiącami u chorych , nierzadko psychicznie, niedojadamy, jestesmy źle traktowane ( choć nie zawsze) , tęsknimy, a w zamian mamy remonty własnych mieszkań, potężne dofinansowanie roszczeniowych dzieci,roszczeniowych leniwych mężów i takie tam inne. NEVER!
I to mi się podoba !!! :-)
No ja za tydzień to już będę w Grecji się czillować :taniec2:
A Mleczko wzięła zielony olejek ???
Mycha !!!!....przez Ciebie musiałam się wrócić do postów z ubiegłego roku !..... skąd Ty to " olejkowanie " wyciągnęłaś ? ......o matulu ! alem się naszukała !
:-))))))))))