Urlop - opiekunka odpoczywa

15 czerwca 2015 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Zaraz chcesz wszystko wiedzieć. No co, jak zniknęli oboje a może w plenerze to co może być :czerwieni sie:

Ojojoj ! zbereznica z Ciebie , nie ma to tamto )))))))))))
15 czerwca 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka nie nerwuj się, zawsze można o innym oliwieniu pomyśleć albo raczej pomarzyć. Bo to dopiero w PL się uda. Ja muszę jeszcze najmniej miesiąc odbębnić.
15 czerwca 2015 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego nie wzieła.Może użyjesz resztę do tej najsłabszej czesci ciała
15 czerwca 2015 22:00
babuszka

Super--bylam kiedys na Krecie.W tym roku mysle o Wyspach Kanaryjskich ale nie wiem czy czasowo sie wyrobie bo jeszcze tyle zaleglych spotkan np parapetowka u chrzesniaka.Zycze milego wypoczynku.))

Jak masz fundusze to jedź. Wyspy Kanaryjskie są piękne. Mnie się marzy Teneryfa, ale to dopiero w następnym roku. Teraz niestety muszę oszczędzać i przypilnować spraw zdrowotnych.
15 czerwca 2015 22:04
Dziewczyny, jeździ któraś z Was na zagramaniczne wakacje solo? Chce mi się gdzieś wyrwać w sierpniu, zaliczyć jakieś grzanie tyłka w Turcji czy Bułgarii....
15 czerwca 2015 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Dziewczyny, jeździ któraś z Was na zagramaniczne wakacje solo? Chce mi się gdzieś wyrwać w sierpniu, zaliczyć jakieś grzanie tyłka w Turcji czy Bułgarii....

Mozna jechać solo a wrocić w dwupaku  (tylko sie nie obraź,to żart)Fajna dziewczyna jesteś i mam do Ciebie pytanie ale w innym  temacie
15 czerwca 2015 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Solo jeszcze nie byłam, ale ......jak nie znajde drugiej osoby do pary, to oczywiscie ze pojade sama. Aktualnie kolezanka opiekunka, wypoczywa sobie w Bułgarii jako ,,solistka" i jest bardzo zadowolona. Wpisz sobie w wyszukiwarke Wakacje dla singli i poczytaj. Są fajne oferty.
15 czerwca 2015 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Mozna jechać solo a wrocić w dwupaku:-):-)  (tylko sie nie obraź,to żart)Fajna dziewczyna jesteś i mam do Ciebie pytanie ale w innym  temacie:-):-)

Ja mam taki śliczny zespół  policystycznych jajników,że mnie dwupak raaaaczej nie grozi Dajesz z tym pytaniem :) 

15 czerwca 2015 22:37
Samboja

Ja mam taki śliczny zespół  policystycznych jajników,że mnie dwupak raaaaczej nie grozi :randka:Dajesz z tym pytaniem :) 

Tak.
15 czerwca 2015 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Solo jeszcze nie byłam, ale ......jak nie znajde drugiej osoby do pary, to oczywiscie ze pojade sama. Aktualnie kolezanka opiekunka, wypoczywa sobie w Bułgarii jako ,,solistka" i jest bardzo zadowolona. Wpisz sobie w wyszukiwarke Wakacje dla singli i poczytaj. Są fajne oferty.

No właśnie znalazłam, TUI ma sporo takich ofert. A ja w życiu na zagramanicznych wakacjach nie byłam...
Ale coś mi się do diabła należy w końcu.. :D
15 czerwca 2015 22:39
mleczko1

Tak.:-)

To rozjaśnia mi sprawę :D
15 czerwca 2015 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

No właśnie znalazłam, TUI ma sporo takich ofert. A ja w życiu na zagramanicznych wakacjach nie byłam...
Ale coś mi się do diabła należy w końcu.. :D

Oczywiście, ze  Ci się należy i jedz koniecznie. Jak bedziesz miała problem z wyborem, albo jakies pytania, chętnie pomogę.
15 czerwca 2015 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Oczywiście, ze  Ci się należy i jedz koniecznie. Jak bedziesz miała problem z wyborem, albo jakies pytania, chętnie pomogę.

Cicho... Najpierw muszę prędziutko po powrocie do PL wyrobić paszport, to poważnie poszerzy mi możliwości o Egipty, Turcje i inne Tunezje :D Przynajmniej sobie popatrzę na karmelowych chłopców.. ^^
Dziękuję za zaofiarowaną pomoc, nie omieszkam się zgłosić :*
16 czerwca 2015 00:19 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Cicho... Najpierw muszę prędziutko po powrocie do PL wyrobić paszport, to poważnie poszerzy mi możliwości o Egipty, Turcje i inne Tunezje :D Przynajmniej sobie popatrzę na karmelowych chłopców.. ^^
Dziękuję za zaofiarowaną pomoc, nie omieszkam się zgłosić :*

Wybieram się z koleżanką w rejs po Nilu to już nie tylko zwykła wycieczka, ale ... perły antycznego Egiptu – Luksor, Dolinę Królów, Kom Ombo, Edfu i Asuan .....
Czekam na informacje kiedy
16 czerwca 2015 16:50 / 3 osobom podoba się ten post
Zawsze jezdze solo .Robie co chce ,wydaje ile chce i nie musze sie do nikogo dostosowywac .Jest super.Po 15 lipca ruszam ....solo.:):)