Zaraz chcesz wszystko wiedzieć. No co, jak zniknęli oboje a może w plenerze to co może być :czerwieni sie:

Zaraz chcesz wszystko wiedzieć. No co, jak zniknęli oboje a może w plenerze to co może być :czerwieni sie:
Super--bylam kiedys na Krecie.W tym roku mysle o Wyspach Kanaryjskich ale nie wiem czy czasowo sie wyrobie bo jeszcze tyle zaleglych spotkan np parapetowka u chrzesniaka.Zycze milego wypoczynku.))
Dziewczyny, jeździ któraś z Was na zagramaniczne wakacje solo? Chce mi się gdzieś wyrwać w sierpniu, zaliczyć jakieś grzanie tyłka w Turcji czy Bułgarii....
Dziewczyny, jeździ któraś z Was na zagramaniczne wakacje solo? Chce mi się gdzieś wyrwać w sierpniu, zaliczyć jakieś grzanie tyłka w Turcji czy Bułgarii....
Mozna jechać solo a wrocić w dwupaku:-):-) (tylko sie nie obraź,to żart)Fajna dziewczyna jesteś i mam do Ciebie pytanie ale w innym temacie:-):-)
Ja mam taki śliczny zespół policystycznych jajników,że mnie dwupak raaaaczej nie grozi :randka:Dajesz z tym pytaniem :)
Solo jeszcze nie byłam, ale ......jak nie znajde drugiej osoby do pary, to oczywiscie ze pojade sama. Aktualnie kolezanka opiekunka, wypoczywa sobie w Bułgarii jako ,,solistka" i jest bardzo zadowolona. Wpisz sobie w wyszukiwarke Wakacje dla singli i poczytaj. Są fajne oferty.
Tak.:-)
No właśnie znalazłam, TUI ma sporo takich ofert. A ja w życiu na zagramanicznych wakacjach nie byłam...
Ale coś mi się do diabła należy w końcu.. :D
Oczywiście, ze Ci się należy i jedz koniecznie. Jak bedziesz miała problem z wyborem, albo jakies pytania, chętnie pomogę.
Cicho... Najpierw muszę prędziutko po powrocie do PL wyrobić paszport, to poważnie poszerzy mi możliwości o Egipty, Turcje i inne Tunezje :D Przynajmniej sobie popatrzę na karmelowych chłopców.. ^^
Dziękuję za zaofiarowaną pomoc, nie omieszkam się zgłosić :*