Urlop - opiekunka odpoczywa

25 czerwca 2015 09:58 / 1 osobie podoba się ten post

Jade na stare miejsce.Juz wszystko załatwione kwatera prywatna 40 zł /24, parking,plac zabaw dla dzieci gdybym wnuczke wzieła ze sobą,gril i bardzo serdeczni gospodarze.Wieczorek zapoznawczy jak zwykle - taki bedzie moj sierpień. Zdjęcie z ubr. To  brzeg morza w Jantarze.
25 czerwca 2015 10:11 / 3 osobom podoba się ten post
Już za półtora tygodnia Sycylia, Scoglitto
Za trzy tygodnie Krynica Zdrój Nawet nie macie pojęcia jak to będzie smakowało, po półrocznym odosobnieniu :D :D : :D sama sobie zazdroszczę
25 czerwca 2015 10:52
Samboja

Dziewczyny, jeździ któraś z Was na zagramaniczne wakacje solo? Chce mi się gdzieś wyrwać w sierpniu, zaliczyć jakieś grzanie tyłka w Turcji czy Bułgarii....

Samboja nie czaj się tylko jak już bedziesz po pracy plecak i w długą.....              Ja jeździłam wielokrotnie sama: wycieczki objazdowe i wczasy ;)
25 czerwca 2015 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Jade na stare miejsce.Juz wszystko załatwione kwatera prywatna 40 zł /24, parking,plac zabaw dla dzieci gdybym wnuczke wzieła ze sobą,gril i bardzo serdeczni gospodarze.Wieczorek zapoznawczy jak zwykle - taki bedzie moj sierpień. Zdjęcie z ubr. To  brzeg morza w Jantarze.

Mleczko, czyżbyś chciała mnie jednak tu zostawić i śmigasz prędzej do domu ?!
25 czerwca 2015 11:04
magmab

Samboja nie czaj się tylko jak już bedziesz po pracy plecak i w długą.....              Ja jeździłam wielokrotnie sama: wycieczki objazdowe i wczasy ;)

Dupa ... Pieniązki, które miałam przeznaczone na wakacje musiałam (tzn nie musiałam, ale sama rozumiesz...) pożyczyć rodzicom bo ich nagła potrzeba zepsutej lodówki dopadła... 
25 czerwca 2015 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Mleczko, czyżbyś chciała mnie jednak tu zostawić i śmigasz prędzej do domu ?!

Sierpień ma 31 dni. Jeszcze termin mojego zjazdu w proszku.Czekam na margolci ruch.Ale w sierpniu na 100 %  zbieram burszyny.Nawet wymyśliłam sposob,żeby ładnie i szczuplutko wyjść na zdjęciu. Trzeba sie fotografować na tle grubasa  - fajnie sie wygląda.
25 czerwca 2015 11:43 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Dupa ... Pieniązki, które miałam przeznaczone na wakacje musiałam (tzn nie musiałam, ale sama rozumiesz...) pożyczyć rodzicom bo ich nagła potrzeba zepsutej lodówki dopadła... :placz1:

Nie płakaj pojedziesz na urlop w innym terminie i tez będzie fajnie.
25 czerwca 2015 11:46
;       -  a były,były. Teraz nawet w nocy spotyka sie wczasowiczów spacerujących. A o wydmach to juz nawet nie wspomnę.........
25 czerwca 2015 11:47 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Sierpień ma 31 dni. Jeszcze termin mojego zjazdu w proszku.Czekam na margolci ruch.Ale w sierpniu na 100 %  zbieram burszyny.Nawet wymyśliłam sposob,żeby ładnie i szczuplutko wyjść na zdjęciu. Trzeba sie fotografować na tle grubasa  - fajnie sie wygląda.

hehe to chcesz czy nie - musisz mnie zabrać
25 czerwca 2015 11:49 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Dupa ... Pieniązki, które miałam przeznaczone na wakacje musiałam (tzn nie musiałam, ale sama rozumiesz...) pożyczyć rodzicom bo ich nagła potrzeba zepsutej lodówki dopadła... :placz1:

Samboja spokojnie co się odwlecze to .... i tak dalej szło... Ja mam na miary jakbys chciała na przystepne ceny ;) sama juz z nimi jezdziłam ;)
25 czerwca 2015 11:52 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

hehe to chcesz czy nie - musisz mnie zabrać

Czyżbyś chciała stanowić tło dla moich fotek bo ja w talii 62 cm mam.  ( to tło to żart)
25 czerwca 2015 11:54 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Czyżbyś chciała stanowić tło dla moich fotek:-) bo ja w talii 62 cm mam.  ( to tło to żart)

ja już tylko na tło się nadaje. wszystko się sprzeciwia przeciwko moim planom odchudzajacym ;( i chyba juz nigdy nie schudne buuuuuuuu .   Ps. ćwiczyć nie moge wiec chyba zostaje mi przestać jeść
25 czerwca 2015 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Samboja tez namiary na tanie noclegi.Dostęp do kuchni warunki sanitarne super. Dawaj - jedziemy razem
25 czerwca 2015 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Samboja tez namiary na tanie noclegi.Dostęp do kuchni warunki sanitarne super. Dawaj - jedziemy razem:dwa piwa:

A kiedy się Pani szanowna wybiera ^^ ?

Dziewczyny pojadę pojadę... Jak nie teraz.. to jesienią będę miała wymówkę dlaczego lecę grzać tyłek w Egipcie zamiast nad bałtykiem ^^
25 czerwca 2015 12:10
Samboja

A kiedy się Pani szanowna wybiera ^^ ?

Dziewczyny pojadę pojadę... Jak nie teraz.. to jesienią będę miała wymówkę dlaczego lecę grzać tyłek w Egipcie zamiast nad bałtykiem ^^

W sierpniu Pani szanowna w sierpniu.Juz widze, jak sobie leżę a Ty  "Kluchy na łachu" robisz hi hi . (żartuje)