Urlop - opiekunka odpoczywa

18 sierpnia 2017 17:37 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:

Jaka fajna babka z Ciebie i On też... Taki przystojniak, że strach się nim chwalić...
18 sierpnia 2017 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nooo...piękna para ...

Kombinuję z przesyłem zdjęć i wklejaniem , jak z tym opisywaniem ? Dziękuję za łaskawość 
18 sierpnia 2017 17:44 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

Kombinuję z przesyłem zdjęć i wklejaniem , jak z tym opisywaniem ? Dziękuję za łaskawość :buziaki2:

Wpierw opisz, a później wklej...
18 sierpnia 2017 17:44 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Kombinuję z przesyłem zdjęć i wklejaniem , jak z tym opisywaniem ? Dziękuję za łaskawość :buziaki2:

Nie dziękuj za łaskawość ....Też mam z tym problem . Syn uczył mnie jak z telefonu na lapka przesłać .... musi głowę miałam bardzo zajętą , bo jakoś mi w nia nie wpadło .... Potrafię tylko laptopem zrobić i wstawić . Dobrze , że pytasz , bo ja znów jak chcę wstawić to albo edytuję albo cytuję posta ... Ciiii...nie mów nikomu ...oki ?
18 sierpnia 2017 17:50 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Wpierw opisz, a później wklej... :-)

No tak robiłam i diupa ,opis zezarło .
Dziękuję za łechcące moje ego komentarze      .     , Wszystkim Miłym Dziewczynkom !
18 sierpnia 2017 17:52 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie dziękuj za łaskawość :buziaki1: ....Też mam z tym problem . Syn uczył mnie jak z telefonu na lapka przesłać .... musi głowę miałam bardzo zajętą , bo jakoś mi w nia nie wpadło .... Potrafię tylko laptopem zrobić i wstawić . Dobrze , że pytasz , bo ja znów jak chcę wstawić to albo edytuję albo cytuję posta ... Ciiii...nie mów nikomu ...oki ?:smiech3:

To se obie będziemy cytować i co nam kto zrobi?
18 sierpnia 2017 17:57 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

.

Alasko, wyglądacie kwitnąco. Oboje.  No po prostu cud, miód i orzeszki
18 sierpnia 2017 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:

No normalnie, wstawiasz zdjęcie, a potem piszesz, lub odwrotnie. Nie przejmuj się, ze kursora nie widzisz Napis zawsze gdzieś wyjdzie
18 sierpnia 2017 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
ewal8

No normalnie, wstawiasz zdjęcie, a potem piszesz, lub odwrotnie. Nie przejmuj się, ze kursora nie widzisz :lol3: Napis zawsze gdzieś wyjdzie :lol3:

No nareszcie ktoś mi powiedział,że kursora nie widać,bałam się przyznać 
18 sierpnia 2017 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

.

Piękna Para Ty śliczna i Twój mąż ,super.         O. Matko kochana , w kompleksy popadłam teraz
18 sierpnia 2017 18:28 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Piękna Para Ty śliczna i Twój mąż ,super.        :buziaki1: O. Matko kochana , w kompleksy popadłam teraz :-(

Kompleksy!?  Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b
18 sierpnia 2017 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

Kompleksy!? :glupi: Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b:czerwieni sie::buziaki1:

Nie masz powodu głupio się czuć. Większość z nas zna się z wpisów,a dopiero na zdjęciach czy na żywca widać kto kryje się za nickiem. 
18 sierpnia 2017 18:47 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

Kompleksy!? :glupi: Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b:czerwieni sie::buziaki1:

Wstawiaj jak najwięcej . Jesteście naprawdę piękną parą ...jest na kim oko zawiesić ...znaczy na Tobie też ...ino bez skojarzeń ..proszę
A'lasencjo ...100% lasencjo ...inaczej sobie Ciebie wyobrażałam , bo patrzyłam tylko na awatar . To co dzisiaj pokazałaś jest SUPER ....bez obrazy , ale kilkanaście lat młodziej wygądasz z bliska .
18 sierpnia 2017 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

.

SUPER ----------wspanialego odpoczyynku Wam zycze !
18 sierpnia 2017 19:05 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

.

Bardzo  sympatyczna para z Was......śliczne zdjęcie.......wspaniałego urlopu życzę.