Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:

Pozdrawiam gorąco z Rewala :-) i małe pytanko ,jak wstawić napis pod zdjęciem , żeby było w jednym poście ? :bezradny::uśmiech ona:
Nooo...piękna para ...
Kombinuję z przesyłem zdjęć i wklejaniem , jak z tym opisywaniem ? Dziękuję za łaskawość :buziaki2:
Kombinuję z przesyłem zdjęć i wklejaniem , jak z tym opisywaniem ? Dziękuję za łaskawość :buziaki2:
Wpierw opisz, a później wklej... :-)
Nie dziękuj za łaskawość :buziaki1: ....Też mam z tym problem . Syn uczył mnie jak z telefonu na lapka przesłać .... musi głowę miałam bardzo zajętą , bo jakoś mi w nia nie wpadło .... Potrafię tylko laptopem zrobić i wstawić . Dobrze , że pytasz , bo ja znów jak chcę wstawić to albo edytuję albo cytuję posta ... Ciiii...nie mów nikomu ...oki ?:smiech3:
No normalnie, wstawiasz zdjęcie, a potem piszesz, lub odwrotnie. Nie przejmuj się, ze kursora nie widzisz :lol3: Napis zawsze gdzieś wyjdzie :lol3:
Piękna Para Ty śliczna i Twój mąż ,super. :buziaki1: O. Matko kochana , w kompleksy popadłam teraz :-(
Kompleksy!? :glupi: Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b:czerwieni sie::buziaki1:
Kompleksy!? :glupi: Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b:czerwieni sie::buziaki1: