Urlop - opiekunka odpoczywa

18 sierpnia 2017 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Kompleksy!? :glupi: Dziękuję...kurde, chyba już nie wstawię nic,bo ja się zaczynam głupio czuć b:czerwieni sie::buziaki1:

Wstawiaj, wstawiaj i profilowe sobie zmień proszę.
18 sierpnia 2017 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Wstawiaj, wstawiaj i profilowe sobie zmień proszę. :buziaki2:

Jak dojdę do tego jak zmienić,to zmienię 
18 sierpnia 2017 19:14 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Jak dojdę do tego jak zmienić,to zmienię :smiech3:

Wejdz na swój profil, kliknij edytuj profil, i pod Twoim obecnym zdjęciem jest; zmien awatar, kliknij i zmień,,,
18 sierpnia 2017 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Wejdz na swój profil, kliknij edytuj profil, i pod Twoim obecnym zdjęciem jest; zmien awatar, kliknij i zmień,,,:tanczy:

Tylko nie śmiej się ...za mocno . Mi konto zakadała córka ...ona zajmowała się wstawianiem zdjęć " pingwinowych " ...na krótko mojego w towarzystwie PDP-nej i jej wnuczki ...później znowu pingwinek ( zajebiaszy był ..no nie ? ) i dopiero Andrea wstawiła min moje własne i pokazała mniej więcej jak mam to robić . Cierpliwa była ...tego dnia wyjątkowo cierpliwa .....Alaska o ile pamiętam też korzystała z pomocy Osobistego w założeniu konta ..wstawieniu zdjęcia 
Przyjedzie czas , że i my nauczymy się wstawiania jakichś zdjęć ( jak Meryjka i inne ) a na razie to podziwiajcie ( i to mocno ! ) że my obie z Alaską potrafimy po forum poruszać się ...Ona i tak bystrzejsza , bo ja ponad rok to dupa wołowa byłam ...czekałam aż ktos wyciągnie jakiś wątek i wtedy...a co ... udawałam , że taka bystrzacha jestem i se pisałam ile tylko chciałam . A ile od Modiego po łapach dostałam ...to moje i już .
18 sierpnia 2017 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tylko nie śmiej się ...za mocno . Mi konto zakadała córka ...ona zajmowała się wstawianiem zdjęć " pingwinowych " ...na krótko mojego w towarzystwie PDP-nej i jej wnuczki ...później znowu pingwinek ( zajebiaszy był ..no nie ? ) i dopiero Andrea wstawiła min moje własne i pokazała mniej więcej jak mam to robić . Cierpliwa była ...tego dnia wyjątkowo cierpliwa :smiech3:.....Alaska o ile pamiętam też korzystała z pomocy Osobistego w założeniu konta ..wstawieniu zdjęcia 
Przyjedzie czas , że i my nauczymy się wstawiania jakichś zdjęć ( jak Meryjka i inne ) a na razie to podziwiajcie ( i to mocno ! ) że my obie z Alaską potrafimy po forum poruszać się ...Ona i tak bystrzejsza , bo ja ponad rok to dupa wołowa byłam ...czekałam aż ktos wyciągnie jakiś wątek i wtedy...a co ... udawałam , że taka bystrzacha jestem i se pisałam ile tylko chciałam . A ile od Modiego po łapach dostałam ...to moje i już .:smiech2:

Ale jak mi inteligentnie z twarzy patrzy...grunt,to się dobrze maskować 
18 sierpnia 2017 20:06 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Ale jak mi inteligentnie z twarzy patrzy...grunt,to się dobrze maskować :smiech2:

A czy mojemu pingwinkowi to może źle z dzioba ...nieinteligentnie ...waliło ..znaczy patrzyło ? ...Spróbuj zaprzeczyć to od razu masz w dziób
18 sierpnia 2017 20:17 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A czy mojemu pingwinkowi to może źle z dzioba ...nieinteligentnie ...waliło ..znaczy patrzyło ? ...Spróbuj zaprzeczyć to od razu masz w dziób :smiech2:

Zamiast edytować to samą siebie zacytowałam ...noo..zdolniacha jestem ..nie ma to tamto ...Tyyy...A'lasencja ...tak przyglądam się Waszym twarzom i wzienam się mocno wystraszyłam ..kuźwaa...za Waszymi plecami chyba biała dama z zamku w Golubiu -Dobrzyniu stoi ....powaga !
18 sierpnia 2017 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tylko nie śmiej się ...za mocno . Mi konto zakadała córka ...ona zajmowała się wstawianiem zdjęć " pingwinowych " ...na krótko mojego w towarzystwie PDP-nej i jej wnuczki ...później znowu pingwinek ( zajebiaszy był ..no nie ? ) i dopiero Andrea wstawiła min moje własne i pokazała mniej więcej jak mam to robić . Cierpliwa była ...tego dnia wyjątkowo cierpliwa :smiech3:.....Alaska o ile pamiętam też korzystała z pomocy Osobistego w założeniu konta ..wstawieniu zdjęcia 
Przyjedzie czas , że i my nauczymy się wstawiania jakichś zdjęć ( jak Meryjka i inne ) a na razie to podziwiajcie ( i to mocno ! ) że my obie z Alaską potrafimy po forum poruszać się ...Ona i tak bystrzejsza , bo ja ponad rok to dupa wołowa byłam ...czekałam aż ktos wyciągnie jakiś wątek i wtedy...a co ... udawałam , że taka bystrzacha jestem i se pisałam ile tylko chciałam . A ile od Modiego po łapach dostałam ...to moje i już .:smiech2:

Ale teraz radzisz sobie bardzo dobrze i piękna Alaska również
18 sierpnia 2017 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ale teraz radzisz sobie bardzo dobrze i piękna Alaska również :brawo1:

Noo...po ponad trzech latach to mi nawet nieźle idzie ...no niee ?
18 sierpnia 2017 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zamiast edytować to samą siebie zacytowałam ...noo..zdolniacha jestem ..nie ma to tamto :smiech2:...Tyyy...A'lasencja ...tak przyglądam się Waszym twarzom i wzienam się mocno wystraszyłam ..kuźwaa...za Waszymi plecami chyba biała dama z zamku w Golubiu -Dobrzyniu stoi ....powaga !

To Ty nie wiedziała,że Złe za mną łazi.... a tak poważnie,ki diabeł?
18 sierpnia 2017 20:43 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

To Ty nie wiedziała,że Złe za mną łazi....:smiech3: a tak poważnie,ki diabeł?

Toto wygląda jak duch ...jakiś ?
18 sierpnia 2017 20:45 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Toto wygląda jak duch ...jakiś ?

No duch białej damy........
Szkoda, ze nasz Ojczymek tego nie widzi.......wyjął by kropidlo i po duchu......
18 sierpnia 2017 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

No duch białej damy........:smiech3:
Szkoda, ze nasz Ojczymek tego nie widzi.......wyjął by kropidlo i po duchu......

Co by se wyjął ?
18 sierpnia 2017 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co by se wyjął ?

Kropidlo......taki pędzel co się moczy w wodzie święconej.......
18 sierpnia 2017 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

No duch białej damy........:smiech3:

Tak, wyjął by kropidło,,,,