Dziś od rana w każdym bloku reklamowym reklama PR24.Firma niebiedna,stać ich,ale kilkanaście razy w ciągu jednego dnia to trochę za dużo chyba.No i pasmo przedpołudniowe, w wakacje, to tak średnio skuteczne wydaje mi się.

Dziś od rana w każdym bloku reklamowym reklama PR24.Firma niebiedna,stać ich,ale kilkanaście razy w ciągu jednego dnia to trochę za dużo chyba.No i pasmo przedpołudniowe, w wakacje, to tak średnio skuteczne wydaje mi się.
Zew krwi, tzn brak opiekunek.Zleceń w terenie pełno,a chętnych brak.Może w końcu pójdą po rozum do głowy i zaczną więcej płacić świeżynkom.Czyżby naród opiekunowo na oczy przejrzał,czy dobrobyt w kraju?
Pracowałam z tą firmą 8 miesięcy jako skoczek tylko jedno zlecenie się pokrylo z tym co było napisane w zleceniu
Pracowałam z tą firmą 8 miesięcy jako skoczek tylko jedno zlecenie się pokrylo z tym co było napisane w zleceniu
Firma zatrudnia 20 tyś opiekunek i opiekunów,więc chyba nie jest żle,a na rynku jest dużo konkurecja więc każdy dla siebie coś znajdzie:-)
A te 20 tyś. To z Rumunkami i Ukrainkami. Czy tyle Piłem z Prm24 pracuje?
Napewno tylko jak Cię wsadza na minę to nie tak szybko zjechac muszz kogos znalesc a to troche trwa
Niekoniecznie,ja tu nikogo nie bronię,a w innych firmach to nie ma ciężkich przypadków tzw min jak piszesz? Byłam na takiej minie i co zjechałam na drugi dzień i na nikogo nie czekałam, w porozuminiu z firmą,można można więc po co bzdury pisać
Ja byłam na minie i jakoś mnie ścigali. Nie wypisuje bzdur i jak firma chce to może tu wyrazić zdanie. Tak jak Ty, że takie rzeczy to u nich się nie zdarzają. Proste? Proste!
Wszędzie wszystko się może zdażyć,z każdej firmy korzystają ludzie starzy,za tym idą choroby geriatryczne,demencja z agresywnością itp.Nie wiem o jakim ściganiu piszesz,bo mnie nikt nigdy nie ścigał bo bym sobie nie pozwoliła na takie rzeczy.Proste:-)