a jeszcze go ciocia nakręca na medycyne estetyczną czy jakoś tak więc jak już będzie miał zawód to i mamusię naciągnie botoksem tu i ówdzie po tych troskach :)
a jeszcze go ciocia nakręca na medycyne estetyczną czy jakoś tak więc jak już będzie miał zawód to i mamusię naciągnie botoksem tu i ówdzie po tych troskach :)
Zycze powodzenia i ...cierpliwosci.Ja juz ta droga z corka przeszlam do samiutenkiego konca. Teraz juz o specjalizacji mysli- jaka i najwazniejsze gdzie...wiec ulga niesamowita. Moze kiedys na moje stare lata mnie do Londynu zaprosi.Ale juz nie do pracy no moze przy wnukach.
mleczko więc sama widzisz jak to jest z naszymi dziecmi strach pomyślec,ale każdej z nas się marzy aby nasze dzieci miały łatwiejszy start w dorosłe życie.
super ja bym bardzo chciała żeby moje dziecko swoje teraźniejsze marzenia spełniło a ja zrobię wszystko żeby mu pomóc w realizacji jego marzeń córeczka moja ma dopiero 7 lat ale też cały czas mówi że będzie dentystką boże dodaj mi sił tych psychicznych żebym wytrwała tu w tej pracy
Chyba zakopię w ogródku. :-))))
Jowitko,niech będzie dentystką,opłaca się:))Koleżanka mojego brata po studiach chemicznych,poszła jeszcze na stomatologię i ma teraz dobrze prosperujący gabinecik,zresztą nie tylko ona.
Mój brat też mojego młodszego namawiał na stomatologię,ale on się uparł na lekarski,no niech mu będzie:)
super ja bym bardzo chciała żeby moje dziecko swoje teraźniejsze marzenia spełniło a ja zrobię wszystko żeby mu pomóc w realizacji jego marzeń córeczka moja ma dopiero 7 lat ale też cały czas mówi że będzie dentystką boże dodaj mi sił tych psychicznych żebym wytrwała tu w tej pracy
Dasz rade...bo bedziesz musiala :)))) Napewno dasz rade. Moja tez od najmlodszych lat albo medycyna albo konserwatorium (muzyka to bylo raczej marzenie mojej mamy ) wyszlo na moim-medycyna.Ciezko nie raz bylo i pod gorke...to trudne studia i wymagala corka duzego wsparcia nie tylko finansowego. Zadnej mozliwosci dorobienia....tylko nauka. Ale jezeli moge cos doradzic....wyslij juz swoja na ...angielski....to sie bardzo przydaje nawet w trakcie nauki.Ksiazki...kontak internetowy z innymi bibliotekami na swiecie...nie wszystkie artukuly w prasie fachowej zagranicznej(po angielsku) jest tlumaczonych. Bardzo sie jej przydalo do prezentacji....czy wyjazd nawet na praktyke chirurgiczna do Drezna(english devision) i praktyka w Londynie. Teraz same studiowanie to malo.
masz rację z tym językiem i dziękuję za dobrą radę.jak wrócę we wrześniu to zaraz poszukam kogoś kto języka uczy i zapiszę oboje
Szukaj kogos dla kogo ten jezyk jest pierwszym jezykiem. W angielskim to ma znaczenie i to olbrzymie....wymowa i akcent. Zaplacisz troche wiecej ale z sensem i pozytkiem dla dzieci.
Szukaj kogos dla kogo ten jezyk jest pierwszym jezykiem. W angielskim to ma znaczenie i to olbrzymie....wymowa i akcent. Zaplacisz troche wiecej ale z sensem i pozytkiem dla dzieci.