Będę wtedy pewna na 100 % tego - co dziś jest tylko podejrzeniem ... Myśl Ona ... analizuj .... wróć myślą do dzisiejszego pewnego swojego posta.... no??? kojarzysz już ... ?
Będę wtedy pewna na 100 % tego - co dziś jest tylko podejrzeniem ... Myśl Ona ... analizuj .... wróć myślą do dzisiejszego pewnego swojego posta.... no??? kojarzysz już ... ?
Nie wszystkim chyba nadmiar gotówki szczeście sprawia. Czy przy tym usuniętym koncie to jest aktualne foto? To sie kryło pod tym pieknym kapeluszem ? Mówią, frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu.
Oj Igga , Igga .....po co takie ,jakieś uszczypliwości ? niby czemu maja służyć ? Nie ma kogoś na forum to dajmy mu spokój .
Oj Igga , Igga .....po co takie ,jakieś uszczypliwości ? niby czemu maja służyć ? Nie ma kogoś na forum to dajmy mu spokój .
Hej Barbaro niepowtarzalna, ja nie zapomniałam jak mi dama w kapeluszu życzyła, aby mi żyłka pękła, ty też jej wtedy klaskałaś.Mnóstwo innych złośliwości pamiętam. To nie uszczypliwości to stwierdzenie faktu. Miłego wieczoru.
Masz rację barbaro niepowtarzalna, nie mozna traktować ciebie poważnie, klepiesz byle klepać. Klaszczesz kiedy ci pasuje.
Ludzie powinni pamietać co komu i kiedy zrobili. Dobro wyrządzone drugiemu człowiekowi wraca do niego ale zło wyrządzone drugiemu człowiekowi nawet jesli było tylko przyklaskiwaniem też powraca.
Poza Tobą w domu wszyscy zdrowi ? za spokojnie jest tutaj ? nudzisz się ?
Mnie nie sprowokujesz , nie licz na to ........chyba :-)
3/4 forum to podobno katoliczki,takie wierzące ,takie bogobojne a zapomniały jedna z drugą ,że dziś 11 rocznica śmierci Jana Pawła II.......A ja,grzeszna i pamiętam......Oj,nieładnie ,nieładnie ....
3/4 forum to podobno katoliczki,takie wierzące ,takie bogobojne a zapomniały jedna z drugą ,że dziś 11 rocznica śmierci Jana Pawła II.......A ja,grzeszna i pamiętam......Oj,nieładnie ,nieładnie ....
A ja pamiętam, że Ty co roku pamiętasz i nas ganisz:P
A ja pamiętam, że Ty co roku pamiętasz i nas ganisz:P